Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiedyś z tym walczyłam. Potem gdzieś przeczytałam że podobno są pożyteczne bo coś tam zjadają jakieś brudy i odopuściłam. Teraz raz są raz ich nie ma. Można uszczelnic jakieś szczeliny np przy fugach, framugach bo tam lubią przebywać. Ale u mnie to w ogóle nie mozliwe. Za dużo potencjalnych miejsc.
A dzieci jak je spotkają to się cieszą więc już dałam im spokój.edytkaa93 lubi tę wiadomość
-
Qumish wrote:Wracając do ciazy: mam zlecenie na gbs z pochwy i odbytu od mojego lekarza, miałam zrobić to badanie w tym tyg żeby na poniedziałek mieć wynik na wizycie... ale się kurde boje iść na ten wymaz przez hemoroidy..
No kurde taka mam biedna i obolała dupke ze nie chce żeby mnie tam ktoś dotykał...
Wiem ze to mało przyjemny temat.. ale któraś z was z podobnym problemem była na tym wymazie? ..będzie bolało?
Dasz radę. Kłucie trwa pół sekundy. Ja mam delikatny problem z hemoroidami.
-
U mnie tylko dotknęła tym patyczkiem, więc w zasadzie nic nie czułam
Teściowie są no i musieliśmy zamknąć drzwi od sypialni, żeby mu pies nie wlazl. Strasznie źle mi się śpi, a w zasadzie leży... Nos zatkany, głowa zaczyna boleć... Nie lubię mieć tak pozamykanych pokoi -
Wiecie co... pierwsza córka urodziła sie w terminie. Uczenie ssania piersi zajęło nam dobry miesiąc. A Michałek jest cycoholikiem... wystarczyło mu pokazać 3 razy i juz perfekcyjnie ssie i otwiera buzie do cyca. Jestem w szoku
vanilia120, Eilleen, Leticia, d'nusia, DobrejMysli, Qumish, Ania241188, Existenz, marcela123, Dooti, e_mii, Meneksze, justa8902, pumka1990, Kasiaja, ingelita, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dramatyczna noc za mną
Boli glowa, obudzil mnie syn i ból.miesiaczkowy. ledwo chodzę tak ciągnie mnie coś po prawym pośladki.
Plusy z dnia dzisiejszego : ciąża donoszona
Miłego dniaZolza_, Gypsy, misia-kasia, alenka89, PLPaulina, Eilleen, Leticia, Zuuziia, Marta..a, d'nusia, DobrejMysli, Qumish, Ania241188, Existenz, Lavendova, marcela123, e_mii, Cccierpliwa, Meneksze, pumka1990, Kasiaja, ingelita, Carolline lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ja dziś o 10:30 mam ostatnia wizytę u mojego prowadzącego i USG. Potem pozostaje już tylko czekanie na spotkanie twarza w twarz z małym człowieczkiem.
d'nusia, Ania241188, katka/85, justyna14, marcela123, e_mii, misia-kasia, alenka89, pumka1990, vanilia120, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia-kasia wrote:Dzień dobry, ja też juz nie śpię a mała szaleje w brzuchu
Dzisiaj razem z mężem mamy spotkanie z położna + bedziemy zwiedzać szpitaloby akurat żadna nie rodziła to będzie spokojnie i mąż się nie wystraszy
7w3d 💔 -
Zolza_ wrote:Ja dziś o 10:30 mam ostatnia wizytę u mojego prowadzącego i USG. Potem pozostaje już tylko czekanie na spotkanie twarza w twarz z małym człowieczkiem.
ja to sobie próbuje wmówić żeby się nie bać. Nie mam zaplanowanego cc ale im bliżej tym częściej myślę o tym wszystkim.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mam koszmarną noc za sobą - dosłownie - śniły mi się jakies okropne sny. W ogóle ostatnie kilkanaście dni, niezależnie czy utne sobie krótką drzemkę, czy po nocy - budze się zalana potem
między cyckami potop, głowa cała mokra , ohyda, mam tego serdecznie dosyć !
-
Witam się w nowym tygodniu.
Kochane to mój ostatni tydzień ciąży, aż nie mogę w to uwierzyć. Za tydzień będę mamą. ❤️Marta..a, d'nusia, DobrejMysli, Ania241188, kozalia, Leticia, Flowwer, jej odbicie, belladonna, katka/85, PLPaulina, justyna14, marcela123, gosia.kak, Eilleen, e_mii, Cccierpliwa, misia-kasia, alenka89, Meneksze, justa8902, pumka1990, vanilia120, Kasiaja, ingelita, Carolline lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊