Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Przepraszam dziewczyny nie będę Was nadrabiać. Chciałam tylko się pozalic. Dziś miałyśmy wychodzic, niestety na USG przezciemiaczkowym wyszła jakaś zmiana, nie wiadomo co to jest i musimy zostac. W niedzielę powtórne badanie i zobaczymy czy się nie powiększa. Jestem załamana. Boję się strasznie, że coś jest nie tak z małą to w końcu mózg. Jestem w rozsypce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2018, 19:29
-
U mnie dzisiaj tragedia. Rano odwiedziliśmy weterynarza, myślałam że tam zemdleję od tych wszystkich zapachów. Później pojechaliśmy na małe zakupy, nogi mnie tak bolały, że prawie płakałam wracając do samochodu. W domu zaliczyłam drzemkę, śniło mi się, że czop mi odszedł
A teraz siedzę przy wiatraku i zastanawiam się jak przetrwać kolejny tydzień...
Leticia, pamiętam że Twoja pierworodna była dużym noworodkiem, mieściła się w rozmiar 56? Moja pewnie będzie miała ponad 4kg, boję się że nawet pampersy kupiłam za małe (do 5kg) -
e_mii wrote:Leticia, pamiętam że Twoja pierworodna była dużym noworodkiem, mieściła się w rozmiar 56? Moja pewnie będzie miała ponad 4kg, boję się że nawet pampersy kupiłam za małe (do 5kg)
Miała 4140 i 57 cm wzrostu i w 56 mieściła się przez jakiś miesiącA pampki to już w ogóle, z większych to by się bokami wylewało
justyna14, e_mii lubią tę wiadomość
-
Zolza_ wrote:Przepraszam dziewczyny nie będę Was nadrabiać. Chciałam tylko się pozalic. Dziś miałyśmy wychodzic, niestety na USG przezciemiaczkowym wyszła jakaś zmiana, nie wiadomo co to jest i musimy zostac. W niedzielę powtórne badanie i zobaczymy czy się nie powiększa. Jestem załamana. Boję się strasznie, że coś jest nie tak z małą to w końcu mózg. Jestem w rozsypce.7w3d 💔
-
Zolza_ wrote:Przepraszam dziewczyny nie będę Was nadrabiać. Chciałam tylko się pozalic. Dziś miałyśmy wychodzic, niestety na USG przezciemiaczkowym wyszła jakaś zmiana, nie wiadomo co to jest i musimy zostac. W niedzielę powtórne badanie i zobaczymy czy się nie powiększa. Jestem załamana. Boję się strasznie, że coś jest nie tak z małą to w końcu mózg. Jestem w rozsypce.
O Boże, mam nadzieję, że to tylko fałszywy alarmTrzymam kciuki za Hanię i za Ciebie ...
-
Leticia wrote:Miała 4140 i 57 cm wzrostu i w 56 mieściła się przez jakiś miesiąc
A pampki to już w ogóle, z większych to by się bokami wylewało
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Dziś na świat przyszedł mój synek Szymon przez cc. 10/10, 3050g, 58 cm
Leticia, belladonna, Lavendova, marcela123, Ania241188, misia-kasia, PLPaulina, katka/85, chabasse, ingelita, Existenz, justa8902, Marta..a, gosia.kak, e_mii, d'nusia, edytkaa93, Dooti, alenka89, vanilia120, Qumish, jej odbicie, Kasiaja, Eilleen, Paulinaaa, Zuuziia, AnkaK90, Carolline lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Zolza_ wrote:Przepraszam dziewczyny nie będę Was nadrabiać. Chciałam tylko się pozalic. Dziś miałyśmy wychodzic, niestety na USG przezciemiaczkowym wyszła jakaś zmiana, nie wiadomo co to jest i musimy zostac. W niedzielę powtórne badanie i zobaczymy czy się nie powiększa. Jestem załamana. Boję się strasznie, że coś jest nie tak z małą to w końcu mózg. Jestem w rozsypce.
-
agania wrote:Może odpoczywa przed porodem
w niedzielę mogę rodzic
Zołza rozumiem że się boisz, ale spokojnie. Jesteście pod opieką lekarzy, oni wiedzą co robią
Chciałam iść do sklepu, ale termometr pokazuje 34 stopnie... Wolę być więźniem w mieszkaniu niż siadać na każdej ławce. -
justyna14 wrote:Marta to dziś nasz noc?
mąż wraca i go bałamuce
spacer zaliczyłam, sprzątanie też teraz seksik na koniec i musi coś się ruszyć
przecież pełnia
U mnie się nie zapowiadatrochę pochodziłam, nawet do Lidla na zakupy z mężem pojechałam i jedynie co do gorąco mi
męża też wykorzystam ale nie wiem czy to coś daje.
Zolza trzymaj się, jeszcze sprawdzają tak? Nic nie jest przesądzone, że to coś złego.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny