Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nesssssa wrote:U mnie deszczyk, ale chyba taki 30 sekundowy
Jakieś patenty na opuchnięte palce u rąk? Stopy w lecie mi zawsze puchną, żadna nowina ale palców dłoni nie mogę zgiąć bo boli...
ciśnienie trupie jak zawsze 96/68 ;p
ponoc duze ilosci natki pietruszki i pokrzywa, ja dzisiaj zrobilam smoothie z pietruszka na sniadanie a do obiadu do salatki dodalam, zobaczymy czy cos danesssssa lubi tę wiadomość
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
Moja mama urodziła 4 dzieci naturalnie, kilka dni przed terminem, bez żadnych traumatycznych przeżyć
Moja siostra cięcie 10 dni po terminie z powodu braku postępu porodu, u mnie ten sam powód 3 dni przed terminem. Żadna z córek nie urodziła naturalnie, więcz z tym podobieństwem różnie może być
-
nick nieaktualnyKasiaja nie strasz! Jakbym miała byc taka jak moja babcia od strony mamy to wolę popełnić sepuku. Tej kobiety nikt nie znosi a teraz jest w dodatku stara i jeszcze bardziej upierdliwa i na dodatek od 2 tyg u mnie w domu!!! Juz nie mogę sie doczekać kiedy zniknie stąd bo doprowdza nas wszytskich do szału. Jest mobilna i samodzielna a sie spodziea i oczekuje ze ja będę wokol niej skakac w 9 moes ciąży bo my sie mamy jej poswiecic bo jest stara. Aaaaz mnie trafia. Nieprzespane noce kolki rzyganie noworodka to bedzie balsam na moją duszę przy tym co z nia tu mamy wszyscy
Paulina super ze sie dobrze czujesz i ze obawy sie nie sprawdziły:) -
Rany wracamy do domu. Pierwsza noc razem. Jutro pierwszy dzień, boję się strasznie. Stres mega czy zdam ten egzamin.
ingelita, PLPaulina, Marta..a, e_mii, Ania241188, edytkaa93, Kasiaja, squirrel, d'nusia, Eilleen, Dooti, katka/85, pumka1990, jej odbicie lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/87919bd805c3.jpg
Ja i mój „brzuszek”Nie chcę być gorsza
PLPaulina, misia-kasia, justa8902, Lavendova, marcela123, chabasse, Marta..a, e_mii, belladonna, Ania241188, edytkaa93, squirrel, Kasiaja, d'nusia, Eilleen, Leticia, katka/85, Dooti, syska89, mi88, pumka1990, jej odbicie, gosia.kak, Qumish, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
ingelita wrote:Ja mam tyłozgięcie, ale nie miałam krzyżowych. Nie wiem, może bym miała, gdyby nie ZZO, ale przy pierwszym porodzie to raczej tez nie były krzyżowe.
może i nam sie uda bez tych krzyżowych.
Zolza super wiadomość, wszystko będzie dobrzeTrzymam kciuki!
-
nick nieaktualny
-
misia-kasia wrote:Też mam i boje sie właśnie tych bóli krzyżowych..
Moja Agatka sie jakaś nadpobudliwa zrobiła od południa rozpycha sie w tym brzuchu jak nigdy
Mój Olek się w końcu ruszył bo dziś się marnie ruszał...misia-kasia, d'nusia, ingelita lubią tę wiadomość
-
Ania241188 wrote:Te bóle mogą być ale nie muszą
Mój Olek się w końcu ruszył bo dziś się marnie ruszał...
Chyba właśnie ja też mam tylozgiecie... No nic, na swoją budowę nic nie poradzę :p -
Ingelita piękne zdjęcie
Mam dzisiaj jakiś kryzys, beznadziejnie się czuje, ale nie wiem czy to nie jest związane z dzisiejszym pobraniem krwi bo 4 probówki poszły. Nie mam na nic siły, ledwo chodzę, ciągle mi duszno i ciężko oddychać. Czuje się jak zombie. Chciałam uprasowac firanke to tak mi się zakrecilo w głowie, że prawie wylądowałam na żelazku. Dostałam ochrzan od męża, że się za to wzięłam i się skonczyloingelita lubi tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
justa1509 wrote:Ja od 3 godzin myje podłogi :p umyje i odpoczywam... A jak skończę to idę pod chłodny prysznic.
Eh... Narobiłam się w tym roku słoików i na pewno 2 słoiki jabłek z pleśniąmam nadzieję że reszta będzie ok.
Zastanawiam sie jeszcze nad śliwkami, teraz te owoce jakoś szybciej są i nie wiem czy to juz czas na śliwki czy jeszcze poczekać.