Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
misia-kasia wrote:No ja mam nadzieje ze mi sie nic nie zepsuje bo tez sie narobiłam, zostały jeszcze pomidory w tym sezonie ale nie wiem jak to wyjdzie
Zastanawiam sie jeszcze nad śliwkami, teraz te owoce jakoś szybciej są i nie wiem czy to juz czas na śliwki czy jeszcze poczekać.
-
Pytałam mojej mamy bo wiedziałam że miała cc x3 ale nie do końca wiedziałam pierwsza z jakiego powodu była. No więc miesiąc przed terminem wody jej odeszły, próbowali wywołać poród bo rozwarcia nie było ale nic nie dało, dodatkowo wyniki zaczęły być kiepskie więc podjęli decyzję o cc. A dwie kolejne to z racji pierwszej.
-
Ja przetworów nie robię jeszcze.. może za rok
na razie korzystam z dobrodziejstw mojej mamy i teściowej.
Moje dziecię się rozpycha strasznie dzisiaj.. Może się rozepchnie i zrobi mi niespodziankę i wyjdzie6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dziewczyny, my tez dostaliśmy dziś wypis. Wracamy do domu, cieszę się, ale i strasznie denerwuje!
d'nusia, Eilleen, justa8902, Ania241188, Leticia, Marta..a, ingelita, misia-kasia, jej odbicie, e_mii, Lavendova, Kasiaja, Dooti, belladonna, Patti_MG lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Tak dzisiaj próbowałam sobie zwizualizować powrót do domu. Kompletnie nie wiem jak to będzie wyglądać, zaparkujemy fotelik, pozwolimy zwierzakom zapoznać się z lokatorem i chyba będziemy siedzieć i patrzeć na siebie :p ewentualnie karmić i przewijać :p
-
nick nieaktualnyA ja siedzę sobie w pralni i skladam ciuszki od 2 godzin. Z tymi mam 37 body z dlugim rekawem na 50 i 56. Nie chcecie wiedziec ile reszty. W zyciu wszystkiego nie założy
Masakra leje sie ze mnie. Juz 2 razy prysznic a zaraz 3 będzie
Marta biegaj po schodach w dół to podobno wplywa na rozwarcie -
nesssssa wrote:ja zaraz skonam, ile można siedzieć na tarasie na niewygodnym fotelu...a w domu nie ma czym oddychać. Aż mi się płakać chce z tego upału
nigdy więcej ciąży z letnim finałem.
[/url]
-
Mnie zaraz szlak trafi. Byłam dzisiaj w przychodni na pobraniu, odbieram teraz wyniki na stronie na swoim koncie i sa wszystkie oprócz morfologii. Wszystko było pod jednym kodem wiec wątpię, że jeszcze nie gotowe bo reszty by nie wstawili. Nosz kurde jutro będę musiała się tam bujać rano i pewnie kolejne pobranie bo jakas mądra to przeoczyla.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
marcela123 wrote:Mnie zaraz szlak trafi. Byłam dzisiaj w przychodni na pobraniu, odbieram teraz wyniki na stronie na swoim koncie i sa wszystkie oprócz morfologii. Wszystko było pod jednym kodem wiec wątpię, że jeszcze nie gotowe bo reszty by nie wstawili. Nosz kurde jutro będę musiała się tam bujać rano i pewnie kolejne pobranie bo jakas mądra to przeoczyla.
Ja też byłam dzisiaj w labo i pomyliłam kurde badania. Zrobiłam Hbs ale nie ten właściwy chyba...
Kiełbie we łbie
-
marcela123 wrote:Mnie zaraz szlak trafi. Byłam dzisiaj w przychodni na pobraniu, odbieram teraz wyniki na stronie na swoim koncie i sa wszystkie oprócz morfologii. Wszystko było pod jednym kodem wiec wątpię, że jeszcze nie gotowe bo reszty by nie wstawili. Nosz kurde jutro będę musiała się tam bujać rano i pewnie kolejne pobranie bo jakas mądra to przeoczyla.
A gdzie oddajesz krew, w jakim laboratorium? Bo ja w Diagnostyce i wyniki też nie przychodzą wszystkie naraz, tylko po kolei17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Kasiaja wrote:Mam identyczne odczucia i taki wkurw, że aż ryczeć mi się chce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 20:56
-
Ja oddaje w CMP a laboratorium maja Alab. Nigdy nie miałam po kolei, wszystko zawsze było razem. Tym bardziej, że mocz jest, test kiłowy, HBS, HIV więc bardziej się spodziewałam ze któregoś z tych mogłoby nie być a nie morfologii. A na skierowaniu z rejestracji jest więc musiała się walnąć przy pobieraniu. U Was zawsze pobierają jedna probowke na jedno badanie ? Bo wtedy by się zgadzało bo pobrała mi 4 a nie 5Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Sprawdzę jeszcze rano jak nie będzie to musze tam jechać bo w piątek mam wizytę.
Ania nie dziwię Ci się, też bym chyba tak samo zareagowała. Końcówka ciąży, możesz w każdej chwili zacząć rodzić a oni o tej godzinie gości sobie urządzają.Aniołek 17.10.2017- 8t5d