Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak to odczytać.
Toxoplazmoza igg <0.130 iu/ml
Niereaktywne < 1
Niejednoznaczne (1-3)
reaktywne >= 3
Igm 0.23
Niereakrywne <0.8
Niejednoznaczne (0.8-1)
Reaktywne > =1
Osąd moczu:
Osad !
Ten wykrzyknik może od tego że luteine biorę???
Erytrocyty świeże- poj wpw
Leukocuty-poj wpw
Nablonki płaskie -poj wpw
Drobnoustroje -dość liczne sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 15:13
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
myszka 30 wrote:Dziewczyny, ktore mialyscie corki czy mozecie napisac jakie mialyscie obiawy w ciazy ? czy sprawdzaja sie te" babcinie" przepowiednie
Ja znam tylko,że jak ochota na słodkie,to córa a jak kwaśne to syn,więc się sprawdziło aaa i jeszcze koleżanka mi powiedziała,nie wiem-6-7 mies."Ty to chyba córkę urodzisz" chodziło jej o to,że gorzej wyglądam,że podobno córka mamie urodę zabiera ja też tak trafiłam u znajomem. Co prawda nie powiedziałam jej tego w twarz nue jestem tak miła jak moja koleżanka ale rzeczywiście powiedziałam że gdybym po wyglądzie miała obstawiać,to ona urodzi córę i się sprawdziło po innej koleżance z kolei "było widać", że syn,bo promieniała
Ale to wiecie-czyste zabobony.
Albo zgaga-u dwójki od początku ciąży i owłosieni jak małpki,u trzeciego zgaga dopiero pod koniec i 3 słosy na krzyż ale to też czysty przypadek. Podobno kształt brzucha śwuadczy o ciąży,ale tego nie znam. Ja z chłopakami byłam "duża", dupiata a z Kasią miałam tylko zgrabną piłeczkę z przodu,ale oni ważyli po 3950 i 4100 a ona równe 3 kgWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
myszka 30 wrote:Dziewczyny, ktore mialyscie corki czy mozecie napisac jakie mialyscie obiawy w ciazy ? czy sprawdzaja sie te" babcinie" przepowiednie
Acha i chyba córka mi urody nie zabrała w ciąży bo każdy kto mnie widział to mówił że będzie syn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 15:03
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
Byłam na USG, wg danych z niego to 8t0d Serce 158. To już na dziewczynkę. O rety
KlaudiaSG, Leticia, Existenz, NiecierpliwaOna, niedograna, s1985, Iva79, PLPaulina, chabasse lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lavendova dobrze to ujęłaś "płód" to termin medyczny.. Na pewno żadna z nas do czasu porodu nie będzie nazywała swojego dziecka "płodem". Myślę, że Ty też. Przykro się robi na sercu jak się czyta takie rzeczy. Kobieta która kocha swoje dziecko mówi do niego najpiękniej jak się da.. Wydaje mi się, że tu na forum tylko takie kobiety są
KlaudiaSG, justyna14, Martula78, polkosia, PLPaulina, Meneksze lubią tę wiadomość
-
Marta..a wrote:Boję się trochę czy basen u mnie nie skończy się zapaleniem pęcherza szczególnie zimą, tak z basenu do zimnego auta.
-
pola123 wrote:Lavendova dobrze to ujęłaś "płód" to termin medyczny.. Na pewno żadna z nas do czasu porodu nie będzie nazywała swojego dziecka "płodem". Myślę, że Ty też. Przykro się robi na sercu jak się czyta takie rzeczy. Kobieta która kocha swoje dziecko mówi do niego najpiękniej jak się da.. Wydaje mi się, że tu na forum tylko takie kobiety są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2017, 16:10
KlaudiaSG lubi tę wiadomość
-
O! Opowiem wam co bylo na wrzesnikowkach 2014 moja pierwsza ciaza, watek prowadzila dziewczyna o niku flakonik - byla w ciazy z blizniakami. Wszystkie ja lubily, niektore na privie sie zwierzaly,przed porodem czesc wymienila sie nr telefonu zeby w razie co dac znac ze juz po porodzie. Ktoras zadzwonilando tego flakonika okazalo sie ze to dziewczyna ktora nie byla w ciazy, uczyla sie jeszcze chyba w liceum czy zawodowce, zdjecia z usg i dzieci po porodzie kllradla z i stagrama jakiejs babki z zagranicy. Zrobila nas na szaro!
-
myszka 30 wrote:Nie wiem czy to sie sprawdza, ale u mnie bylo 159 i jest syn a teraz 150 wiec zobaczymy, pewnie tez chlopak
-
justyna14 wrote:O! Opowiem wam co bylo na wrzesnikowkach 2014 moja pierwsza ciaza, watek prowadzila dziewczyna o niku flakonik - byla w ciazy z blizniakami. Wszystkie ja lubily, niektore na privie sie zwierzaly,przed porodem czesc wymienila sie nr telefonu zeby w razie co dac znac ze juz po porodzie. Ktoras zadzwonilando tego flakonika okazalo sie ze to dziewczyna ktora nie byla w ciazy, uczyla sie jeszcze chyba w liceum czy zawodowce, zdjecia z usg i dzieci po porodzie kllradla z i stagrama jakiejs babki z zagranicy. Zrobila nas na szaro!
Ta laska później wróciła pod innym nickiem, chyba na wrześniówki 2016.
Chyba nawet z tych samych zdjęć korzystała, udawała, że ma bliźniaczki.justyna14 lubi tę wiadomość
-
Masakra komuś się musi okropnie nudzić skoro robi takie rzeczy zgłosił to ktoś ? Mam nadzieję że tutaj nie będzie żadnego trolla..
Dziewczyny wiem, że to jeszcze bardzo wcześnie, ale zastanawialyście się nad imionami? Macie już jakieś wybrane? Ostatnio już na początku wiedzieliśmy jakie chcemy imiona, teraz stwierdziliśmy że chcemy zupełnie inne żeby nam sie zle nie kojarzyło21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)