Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
belladonna wrote:Marcela może warto żeby Cię lekarz zobaczył?
Belladonna zawsze tak mam jak mnie coś rozkłada, u mnie to jeden z objawów przeziębienia. Mama nadzieję, że nie rozwienie się to dalej bo jakbym miała rodzić przy takich upalach i z takim samopoczuciem to chyba bym zeszła. Zobaczę jak będę się dzisiaj czuła jeśli nie będzie poprawy to wybiorę się do lekarzaAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
LondyńskieSerduszko wrote:hejo dziewczyny u nas też cisza.... mam pytanko. Zakładacie sobie dopochwowo kapsułki z wiesiołka aby szyjka była elastyczniejsza i zmiekczona? Mi położna kazała od 37tc... 2kaps x3 dziennie. Troche to meczące bo ciągle upławy, gorąco... ale jak ma pomóc to warto pewnie
Ja kilka łyknęłam ale wsadzać jakoś ich nie czuję.. tez jak lekarz mnie badał to mówił, że mam szyjkę rozmiękczoną i skróconą, więc jest gotowa na skurcze także chyba nie są mi potrzebne. Skurczy mi brakuje niestety.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Mi lekarka powiedziała że moja szyjka nie jest w ogóle gotowa ale ze mam jeszcze trochę czasu. Mam się zgłosić do niej 27 sierpnia jeśli nie urodze do tego czasu. Zrobi mi jej masaż żeby na wywołanie nie iść z zupełnie nie gotową szyjką. Oby jednak do tego czasu coś się zadziało.
-
Cccierpliwa wrote:Eilleen u nas 36 stopni jest nieustanniecid 2 tygodni
na wtorek zapowiadaja 39...
LondynskieSerduszko ja nie stosuje wiesiolka... smaruje krocze olejkiem z weleda do tego przeznaczonym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 11:12
-
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Eilleen u nas 36 stopni jest nieustanniecid 2 tygodni
na wtorek zapowiadaja 39...
LondynskieSerduszko ja nie stosuje wiesiolka... smaruje krocze olejkiem z weleda do tego przeznaczonym...
U nas to samo. Apogeum ma być na czwartek czyli prawdopodobne moje wyjście ze szpitala
No dziewczyny rodzic rodzic nie ociagac sięMarta ty juz zaraz termin, wyganiaj tego klocusia swojego
-
Eilleen wrote:U nas niby mniej pokazywalo bo 33, 34 ale odczuwalna była większa. Więc boję się co będzie w te dwa dni.
Lavendova to juz zarazi bedziesz rozpakowana
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Ja czekam na jutro bo ma być u nas 24-25 stopni, odetchniemy troszkę z AntosiemNasz cud ANTOŚ
24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
Eilleen wrote:Mi lekarka powiedziała że moja szyjka nie jest w ogóle gotowa ale ze mam jeszcze trochę czasu. Mam się zgłosić do niej 27 sierpnia jeśli nie urodze do tego czasu. Zrobi mi jej masaż żeby na wywołanie nie iść z zupełnie nie gotową szyjką. Oby jednak do tego czasu coś się zadziało.
u mnie też, tylko lekko skrócona
ale powiedziała, że to niczym nie świadczy bo równie dobrze na drugi dzień może się zacząć
ale dzisiaj tak dobrze mi się spało i pomyślałam, że niedługo się skończy i może jednak warto poczekać kilka dni więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 12:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie pogoda dzisiaj trochę bardziej znośna. Za to mieliśmy z mężem małą przygodę rano, po mszy stwierdziliśmy że podjedziemy po jedną rzecz do marketu. No i pech chciał że mielismy stłuczkę na parkingu niestety z naszej winy.. nic nikomu sie nie stało. Fartem trafiliśmy na spoko ludzi, którzy podeszli do tego na luzie. Trochę sie zeszło zanim policja przyjechała i zrobiła wszystkie papierkowe roboty.
PS. Witam sie w nowym tygodniu
-
Eillen, próbowaliśmy spisać tylko oświadczenie ale jak koleś dowiedział sie ze mamy auto w leasingu to obawiał sie ze nie ściągnie kosztów naprawy z oc wiec chciał policyjną notatke. Plus że dostaliśmy tylko pouczenie
U nas tez okna wszystkie szeroko otwarte i przyjemnie wieje w mieszkaniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 16:51
-
dusia89 wrote:Witajcie
30.07.2018 r przyszła na świat Agatka. CC planowana na 30 lipca jednak w nocy zaczęły mi odchodzic wody. o 2.30 byłam na porodówce ... skurcze co ok 3-4 min.. troszkę pomęczyły a o 8.30 córka przyszła na świat. Także wyszło idealnie:) Nie była to "cesarka na zimno". Od wczoraj jesteśmy w domu