Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętam jak codziennie po kilka razy sprawdzałam w tych ciążowych aplikacjach na telefon ile jeszcze dni zostało do końca, a teraz już nawet nie patrze, bo to nic nie znaczy.. Tez muszę trochę inaczej spakować torbę w tym sensie, że wziąć więcej rzeczy dla siebie, bo pewnie spędzę jeszcze jakkś czas na patologii
ciągle mam nadzieję, że może coś się ruszy samo ale mnie to nawet nic nie zaboli. Czuję, że skończę cesarką po terminie jak mama
Kobiety w mojej rodzinie chyba nie są stworzone do tego by rodzič same.
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
My dziś wychodzimy
Mała trochę spadła z wagi ale mieści sie jeszcze w granicy normy - uff
Jak sie siedzi w takim szpitalu to nawet człowiek nie wie jak jest na dworze, tutaj klima i zaciągnięte rolety.
Do dziewczyn które pisały że też może dziś dostaną wypis - trzymam kciuki żeby sie udało, ja poczułam dużą ulgę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 12:04
Marta..a, Leticia, Eilleen, Ania241188, PLPaulina, e_mii, belladonna, marcela123, Kasiaja, katka/85, Lavendova, edytkaa93, Existenz, pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:Dzisiaj wzięłam się za wklejanie zdjęć do albumu, kiedyś zabrałam od rodziców i muszę im oddać, ale nawet przy tym się pocę... Pocieszające jest to że idzie ochlodzenie
u mnie ma być za 2 dni 15 stopni w nocy.
-
Idę pakować rzeczy. Stwierdziłam że jednak łóżeczko trzeba przestawić do sypialni a żeby to zrobić to musze spakować to co jest schowane w łóżku bo musimy je przesunąć. Wolę się przygotować bo nie wiem czy najpierw urodze czy się przeprowadzimy. I chcę też w szafie pochować rzeczy Olka. Sporo rzeczy spakowałam więc zrobiło się tam miejsce.
-
nick nieaktualnyMy do domu
Ale się cieszę, steknilam sie za moją teraz juz średnią córką. U mnie mleko ruszylo, cycki wielkie ciężkie i chyba przez stanik zrobily mi sie jakies grudki z boku
Co z tym teraz?
Ania241188, Leticia, belladonna, PLPaulina, marcela123, Marta..a, Kasiaja, d'nusia, katka/85, e_mii, Cccierpliwa, jej odbicie, misia-kasia, edytkaa93, chabasse, Eilleen, pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
-
Lavendowa tozmasuj pod cieplym prysznicem zeby nie dostac zastoju pokarmu i goraczki.
Ja po wizycie przeplywy ok i lozysko tez super. Mala wazy juz prawie 3800!!! Jak ja ją urodze? Nie chce nawet myslec, jakbym miala czekac do terminu to chyba by dobila do 4500
Dzisiaj mialam ostatnia wizyte u gina, nastepna to juz w szpitalu w czwartek
Pobrala mi ze wzgledu na bialkomocz i obrzeki jakies wyniki na watrobe, ale oczywiscie sama sie musialam o to naprosic i nastraszylam ja czy to nie gestoza czasem. Jutro ma dzwonic jak beda kiepskie wyniki a jak beda ok to nie bedzie dzwonicMarta..a, d'nusia, katka/85, misia-kasia, Ania241188, Eilleen, Dooti, ingelita lubią tę wiadomość
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
Leze na porodowce podlaczona pod test oxy bo wod mam malo 6.5.
Jak sie rozkreca skurcze i z rozwarcia 1.5 zrobk sie 10 to dzis urodze bo swoje skurcze tez jakies mam.a jak nie to na noc cewnik na szyjke i rano znowu oxyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 13:19
d'nusia, katka/85, misia-kasia, edytkaa93, belladonna, Ania241188, Dooti, pumka1990, ingelita lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Existenz wrote:Leze na porodowce podlaczona pod test oxy bo wod mam malo 6.5.
Jak sie rozkreca skurcze i z rozwarcia 1.5 zrobk sie 20 to dzis urodze bo swoje skurcze tez jakies mam.a jak nie to na noc cewnik na szyjke i rano znowu oxy
Trzymam kciuki! Cewnik/balonik ponoć spoko uczucie tak mi kuzynka powiedziałaExistenz lubi tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
justa8902 wrote:Lavendowa tozmasuj pod cieplym prysznicem zeby nie dostac zastoju pokarmu i goraczki.
Ja po wizycie przeplywy ok i lozysko tez super. Mala wazy juz prawie 3800!!! Jak ja ją urodze? Nie chce nawet myslec, jakbym miala czekac do terminu to chyba by dobila do 4500
Dzisiaj mialam ostatnia wizyte u gina, nastepna to juz w szpitalu w czwartek
Pobrala mi ze wzgledu na bialkomocz i obrzeki jakies wyniki na watrobe, ale oczywiscie sama sie musialam o to naprosic i nastraszylam ja czy to nie gestoza czasem. Jutro ma dzwonic jak beda kiepskie wyniki a jak beda ok to nie bedzie dzwonic -
nick nieaktualny
-
Lavenova imie wybrane? Hehe...
Justa oooo spory maluszek! A ja myslalam ze moja 3400g to juz pannica...
Existenz oby ruszylo! Ja we wtorek mialam 50-60 ale nuc z tego u mnie nie wyniknelo... corka czeka do terminu...
A ja czekam na kuriera z ochraniaczamii chyba ubiore dzis lozeczko i kolyske...
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
U mnie łóżeczko ubrane od dwóch tygodni
ale przykryte kocem żeby się nie kurzyło
Za moment umrę... Zamienię się w kałuże jak jakiś bałwan przy roztopach... Mąż teraz wraca wcześnie z pracy i nawet moglibyśmy gdzieś sobie pojechać póki nie rodzę, no ale upał mnie zabije -
nick nieaktualnyDzięki Justa tak zrobię
Ccierpliwa na 99 proc będzie Emilia:)
A w ogóle jaka historia, koledze z pracy mojego rodzil sie kilka dni przede mną syn. A okazalo się przy porodzie ze to dziewczynka! Mial być Mikołaj a jest Mia
Weszlam do domu a tam wszedzie wlosy kota latają masakra. Kot dostal bana, mycie podlog sprzątanie ale sie wscieklam. A na wadze minus 4 kg tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 14:33