Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chłodniej, ale i tak mi gorąco :p a pomyśleć że zawsze nawet jak były upały to potrafiłam mieć bluzę przy sobie
Czekam niecierpliwie żeby pozbyć się opuchlizny. W kroku też jestem spuchnięta, rano nie mogłam odłączyć ładowarki od telefonu tak mialam spuchnięte palce... -
Gratulacje dla nowych Mam
))
U mnie też chłodniej, w domu jeszcze nie do końca ale coś wchodzi do mieszkania powoli.
Powyparzałam w końcu laktator i inne bzdetki. Nie lubię takich rzeczy robić
Miałam się w końcu wybrać po biustonosze do karmienia, ale mam taką niemoc...
A moje zmiany na ramionach to najprawdopodobniej AZS po prostu. Pomaga krem aktywny na azs z serii Emolium.
Tak więc drugi atak w tej ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 13:15
-
nick nieaktualnyI ja jadę rodzić, odeszły wody. Trzymajcie kciuki!!!!
Leticia, Ania241188, Lavendova, OctAngel, belladonna, ingelita, kozalia, misia-kasia, e_mii, PLPaulina, Cccierpliwa, jej odbicie, edytkaa93, Dooti, justyna14, marcela123, gosia.kak, Kasiaja, nesssssa, katka/85, justa8902, chabasse, Existenz, pumka1990, Qumish, Marta..a lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:U mnie chłodniej, ale i tak mi gorąco :p a pomyśleć że zawsze nawet jak były upały to potrafiłam mieć bluzę przy sobie
Czekam niecierpliwie żeby pozbyć się opuchlizny. W kroku też jestem spuchnięta, rano nie mogłam odłączyć ładowarki od telefonu tak mialam spuchnięte palce...i chłodny wiaterek.
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Ja szybko, dziś o 0:28 przez cc przyszedł na świat Igor, kawał chłopa 62cm i 4460g i 10 punktów
Dużo zdrowia dla Ciebie!
Existenz wrote:Urodzilam o 00.20 10.08. Corka 3700 i 56 cm. Je z piersitak czułam że już jesteście razem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 14:03
-
e_mii wrote:Przed wyjściem ze szpitala sprawdzali małej żółtaczkę i miała 10, wczoraj już 18. Na szczęście dostałyśmy izolatke i same sobie siedzimy, mam tez łóżko (taki szeroki, rozsuwany fotel). Chociaż spałam dzisiaj może ze 2 godziny, boje się ze mała okulary sobie zdejmie albo kroplówkę czy wenflon wyciągnie.
Pogoda jest naprawdę okropna. Ja siedzę cała mokra, włącznie z włosami. Współczuje Wam dziewczyny, bo mimo wszystko po porodzie czuje się dużo lepiej. Opuchlizna mi zeszła drugiego dnia, wczoraj juz miałam -7kg. -
d'nusia wrote:I ja jadę rodzić, odeszły wody. Trzymajcie kciuki!!!!
Przeraziłam sie ta sytuacja z Emi, dobrze ze juz jesteście razem w pokoju. Oby maleństwo szybko doszło do siebie. Ja wyszłam z wypisem 7, tez mi sie wydaje że mała jest żółta ale mam nadzieje ze nic sie z tego nie rozwinie.. je całkiem dobrze. Po czym poznać że ta żółtaczka sie pogłębia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 14:18