Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natina19 wrote:U mnie dalej objawów praktycznie nie ma jedynie bolą piersi przy dotyku, i dzisiaj delikatnie było mi mdło. Wizyta w czwartek więc myślę że się trochę uspokoje ☺
U mnie też prawie zero objawów. Mam nadzieję, że już się nie pojawią, jak się nie pojawiły do 7. tygodnia. .. zwłaszcza, że mam lekką niedowage i nie mam z czego gubić. Ja sobie założyłam plan 1 kg w pierwszym trymestrze. Ale obawiam się, że jak samo nie zaskoczy, to ja nie wiele będę mogła zrobić! A jak to wygląda u Was?
Natina trzymam Kciuki W Czwartek! Ja mam wizytę w środę. Pierwszą! Nie mogę się doczekać.
Natina19, nesssssa lubią tę wiadomość
-
Hej, jak tam po Sylwestrze? My mieliśmy domówkę 5-osobową Czyli my i dzieciaki Oczywiście jak Sylwester, to Sylwester - chłopaki pod krawatami, a my z Kasią sukienki, perfumki, ja - pełen makijaż Już dawno sie tak nie wyskakałam, nie wyszalałam Juniorek padł o 23.00 a starszyzna nie chciała słyszeć o spaniu przed fajerwerkami. Połozyłam ich dopiero o 1.00
A dzisiaj spanie do południa
Przypomniałam sobie, że jeszcze moja kuzynka ma Polę i NelęWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
Witam wszystkie mamy, o ciąży wiem od 6 grudnia, przed świętami byłam u lekarza i widziałam serduszko. Jestem śpiąca, trochę mnie czasem mdli,rozkojarzowa a na początku bóle podbrzusza czyli w sumie taki standard u mnie ciążowy
To moja 4 ciąża (w jednej puste jajo rosło). Mam 2 małych dzieci i jestem przerażona wizja posiadania 3 ale cóż teraz,trzeba było myśleć wcześniejniedograna, Iva79, justyna14, Existenz, KlaudiaSG lubią tę wiadomość
-
Roza86 wrote:U mnie też prawie zero objawów. Mam nadzieję, że już się nie pojawią, jak się nie pojawiły do 7. tygodnia. .. zwłaszcza, że mam lekką niedowage i nie mam z czego gubić. Ja sobie założyłam plan 1 kg w pierwszym trymestrze. Ale obawiam się, że jak samo nie zaskoczy, to ja nie wiele będę mogła zrobić! A jak to wygląda u Was?
Natina trzymam Kciuki W Czwartek! Ja mam wizytę w środę. Pierwszą! Nie mogę się doczekać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2018, 14:51
Aniołek 10.03.2017 [*]
-
MamaKce wrote:Witam wszystkie mamy, o ciąży wiem od 6 grudnia, przed świętami byłam u lekarza i widziałam serduszko. Jestem śpiąca, trochę mnie czasem mdli,rozkojarzowa a na początku bóle podbrzusza czyli w sumie taki standard u mnie ciążowy
To moja 4 ciąża (w jednej puste jajo rosło). Mam 2 małych dzieci i jestem przerażona wizja posiadania 3 ale cóż teraz,trzeba było myśleć wcześniej -
Cześć dzewczyny !!!! dawno się nie odzywałam bo ciągle praca, ale wczoraj był już mój ostatni dzień w pracy bo od stycznia L4
Korzystając z okazji łagodnych ciąż i zdrowych dzieciaczków w 2018 roku!!!
Ja 3.01 mam wizytę u gina po L4, ostatnią miałam 2 tyg temu, wtedy miałam dwie wizyty u różnych ginekologów, pierwszy najlepszy we Wrocławiu, dopatrrzył się dwójki po 0,78cm ale powiedział, ze to na 60-70% i że jeśli będzie to ciąża bliźniacza to będzie mega ciężka jednoowodniowa i jednokosmówkowa.. Drugi zaś, ten którego mam 3ciego stycznia widział jedno dzieciątko... Teraz po dwóch tygodniach powinno być już wszystko widać.
Tego gina, który widział dwójkę mam dopiero 10.01 więc mam nadzieję, że teraz w środę wszystkiego się dowiem
A jak u Was, macie już wszystkie badania porobione? ja idę dopiero jutro.Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
07.04.2018 Franciszek [*] 23 tc
14.07.2018 aniolek 6t [*] ciąża jajowodowa, usunięcie jajowodu
-
poliś wrote:Cześć dzewczyny !!!! dawno się nie odzywałam bo ciągle praca, ale wczoraj był już mój ostatni dzień w pracy bo od stycznia L4
Korzystając z okazji łagodnych ciąż i zdrowych dzieciaczków w 2018 roku!!!
Ja 3.01 mam wizytę u gina po L4, ostatnią miałam 2 tyg temu, wtedy miałam dwie wizyty u różnych ginekologów, pierwszy najlepszy we Wrocławiu, dopatrrzył się dwójki po 0,78cm ale powiedział, ze to na 60-70% i że jeśli będzie to ciąża bliźniacza to będzie mega ciężka jednoowodniowa i jednokosmówkowa.. Drugi zaś, ten którego mam 3ciego stycznia widział jedno dzieciątko... Teraz po dwóch tygodniach powinno być już wszystko widać.
Tego gina, który widział dwójkę mam dopiero 10.01 więc mam nadzieję, że teraz w środę wszystkiego się dowiem
A jak u Was, macie już wszystkie badania porobione? ja idę dopiero jutro.
Gdzie chodzisz we Wrocławiu do lekarza? -
nick nieaktualny
-
vanilia120 wrote:Gdzie chodzisz we Wrocławiu do lekarza?Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
nick nieaktualny
-
poliś wrote:vanilia120 ja ogólnie mam prywatną opiekę medyczną signal iduna i tam mam gina w POLMED ale jest słaby - chodzę do niego tylko po skierowania na badania i l4, natomiast doclowo mam prywatnie z Ginemedica dr. Śliż, mega polecam - super lekarz.
Również chodzę do POLMED . Jakiego wybrałaś ginekologa ?angelika22 -
poliś wrote:vanilia120 ja ogólnie mam prywatną opiekę medyczną signal iduna i tam mam gina w POLMED ale jest słaby - chodzę do niego tylko po skierowania na badania i l4, natomiast doclowo mam prywatnie z Ginemedica dr. Śliż, mega polecam - super lekarz.
Słyszałam o tym lekarzu, przyjmuje on również w Lux Med, niestety terminy do niego, tam są bardzo odległe bardzo żałuje bo to świetny specjalista. W ciąży raz na trzy miesiące wizyta to trochę za rzadko, prywatnie chodzę w Świdnicy, bliżej miejsca zamieszkania[/url]
-
angelika1995 wrote:Również chodzę do POLMED . Jakiego wybrałaś ginekologa ?Termin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
Kasiaja wrote:Słyszałam o tym lekarzu, przyjmuje on również w Lux Med, niestety terminy do niego, tam są bardzo odległe bardzo żałuje bo to świetny specjalista. W ciąży raz na trzy miesiące wizyta to trochę za rzadko, prywatnie chodzę w Świdnicy, bliżej miejsca zamieszkaniaTermin porodu 5 lipiec 2019 Monisia
-
U mnie mdłości trzymają wciąż mega juz nie wiem co mam jeść to jest dramat ehh. Serio marzę nie mieć juz objawów Jakieś sprawdzone dania macie? Ja juz sie martwię co będzie jutro co tu jeść żeby się przyjęło.
My imię będziemy wybierali jak będzie znana płeć na 100% -
Juwelka łączę się w bólu.. Ja nawet lodówki nie mogę otworzyć bo zaczyna mnie ciągnąć na wymioty. Gotowanie stało się katorgą. Sprawdzoną mam zupę ogórkową, reszta to chybił-trafił. Staram się nadrabiać przekąskami, jogurty, owoce, musy owocowe, mleko.. A moim antidotum na mdłości są borówki
-
juwelka wrote:U mnie mdłości trzymają wciąż mega juz nie wiem co mam jeść to jest dramat ehh. Serio marzę nie mieć juz objawów Jakieś sprawdzone dania macie? Ja juz sie martwię co będzie jutro co tu jeść żeby się przyjęło.
My imię będziemy wybierali jak będzie znana płeć na 100%
angelika22