Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiaja wrote:Dziewczyny o 8:16 przyszła na świat Zuzia
równo w terminie niestety przez cc
o 7 rano miałam już pełne rozwarcie i bóle parte niestety skubana zgubiła drogę i pchała się nie do dziury tylko w jakaś kość (ma teraz odcisk czerwony na czole). Wody mi odeszły zielone ale jeszcze czekaliśmy z cc bo może wyjedzie w kanał. Niestety tętno zaczęło spać i szybka akcja z przewiezieniem na blok operacyjny. No ale już po wszystkim 3880kg, 58cm i 10pkt, nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Ale co się strachu najadłam to moje, jak widziałam że zaczynaja biegać i szybko, szybko!
Teraz najgorsze jest to unieruchomienie i brak posiłku. Po psn już po godzinie latałam jak sarenka po pastwisku, a teraz nawet małej odłożyć czy podnieść sama nie mogę
Cyca ładnie załapała wiec nie powinno być problemu, tak jak starszy brat od razu wiedziała o co chodzi
Gosia ja nie wiem czy to pomogło. O 16 wypiłam ten olejek, a o 3 w nocy obudziły mnie skurcze do tego żadnej biegunki nawet nie miałam, BA! Nawet ani razu na zwykła 2 nie poszlam. Dodatkowo my wieczorem jeszcze sekswiec obstawoalabym że to właśnie on wywołał akcje
A w jakich proporcjach robi się ten olej?
-
OctAngel wrote:Dziewczyny, nadrobię wszystko później. Melduję, że 12.08 o 17:02 na świat przyszedł Filip,50cm i 3040g. Miałam krwawienie z łożyska i pilne cc.
Od czwartku jesteśmy w domu i po ciężkim pobycie w szpitalu w końcu jesteśmy zadowoleni i szczęśliwi. Ładnie jemy i grzecznie śpimy.OctAngel lubi tę wiadomość
-
Gratulacje
zblizamy się do konca, już niewiele mam w dwupaku zostało
dziś mój skarb usnął po porannej aktywności i nawet mogłam się wykąpać teraz do 13 czekam i trzeba ja nakarmic bo o 15 mamy wizytę fizjoterapeuty. Chyba odsypia wczorajszy dzień bezsenności. Noc też w miarę ładnie przespaną od 21 pobudka o 23 potem o 4 i o 8. Od 8 do 10:30 aktywność i dwie dolewki po 30 ml o 9 i 10:15.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 12:20
-
nick nieaktualnyOctAngel i Kasiaja serdeczne gratulacje!
Kasiaja daj sobie czas dopiero 3 h minęły od operacji. Chwilę to potrwa zobaczysz jutro juz bedzie lepiej i za każdym dniem. Za 3 dni bedziesz śmigać jak marzenieDuża Zuzia ucaluj od nas!
My dziś pobudka o 4 rano i już sie moja wyspalaO 6 udalo mi sie uśpić po maratonie cycki butla pampersy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 12:22
Kasiaja, Ania241188, OctAngel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla nowych mamus !
Edytka co u Ciebie ? Daj znać.
Ja już wysprzatalam mieszkanie, byłam na zakupach i piekę bułki drożdżowe. Powera dzisiaj dostałam, zaraz idę na kawę do szwagierki wiec zalicze przy okazji spacer. Od wczoraj zaczęłam z tymi sutkami kombinować i niby jakiś delikatny ból miesiaczkowy i nic poza tym. Jem też ananasa, ale nie wiem czy jakoś mi nie szkodzi bo wczoraj dwa razy w toalecie byłam z bólem brzucha i poprzedniego dnia też. Pozostaje tylko czekać, nic innego nie zrobię.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
marcela123 wrote:Gratulacje dla nowych mamus !
Edytka co u Ciebie ? Daj znać.
Ja już wysprzatalam mieszkanie, byłam na zakupach i piekę bułki drożdżowe. Powera dzisiaj dostałam, zaraz idę na kawę do szwagierki wiec zalicze przy okazji spacer. Od wczoraj zaczęłam z tymi sutkami kombinować i niby jakiś delikatny ból miesiaczkowy i nic poza tym. Jem też ananasa, ale nie wiem czy jakoś mi nie szkodzi bo wczoraj dwa razy w toalecie byłam z bólem brzucha i poprzedniego dnia też. Pozostaje tylko czekać, nic innego nie zrobię.gosia.kak lubi tę wiadomość
-
Eilleen wrote:Najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło
A w jakich proporcjach robi się ten olej?[/url]
-
Leticia wrote:Niestety bilurbina wysoka
Ewa jest naświetlana. Musimy zostać w tym piekle minimum do poniedziałku
Siedzę i płaczę.
Leticia, lepiej teraz zostać, niż byście miały jutro wrócić- jak my.
Jeszcze troszkę i będziesz mogła zapomnieć o tym koszmarze.