Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
e_mii wrote:I u nas katar
Starsza ma od kilku dni, a u małej pojawił się wczoraj wieczorem, do tego kaszle. Nie wiem czy szukać dzisiaj lekarza, czy poczekać do jutra i pójść normalnie do naszej przychodni? Nigdy nie miałam chorego tak małego dziecka:(
Jak mnie mąż wnerwia. Nie chce spać w sypialni z nami bo mały go budzi co chwilę i tak od 2.5 miesiąca śpi w salonie. Ja rozumiem w tygodniu ale weekend mógł by się małym zająć co ja bym odespala.
Ostatnio taka mieliśmy ciężką noc że rano tak mnie głowa bolała to wzięłam Olka wsadziłam do wózka i mleko, zostawiłam bez słowa małego w salonie i poszłam do sypialni, się zamknęłam i poszłam spać
-
PLPaulina wrote:U mnie stres większy bo chrzest podczas zwykłej mszy.
stres jest ten sam. Poza tym byłam zdziwiona jak dużo osob było na mszy w sobotę o 12.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 12:36
-
U nas też dodatkowe karmienie jakoś od tygodnia niecałego.. muszę przez to mu zmienić raz pieluchę bo nawet rozm 4 wytrzyma tylko 3 siki.. dwa razy nie przebrałam i się osikał i obsrał
piorę wszystko w lovely do białego i czasami plamka schodzi po drugim praniu. Gdybym miała się martwić że zniszczy jakieś ubranko to bym musiała go na golasa trzymać bo u nas zdarza się 1 pielucha dziennie bez kupy
nic nie zapieram, robię pranie co drugi dzień.
Co do ubranek to faktycznie jakościowo najlepiej po praniach wyglądają te z cocodrillo, te z lidla się porozciągały ale sa przez to mega wygodne do zakładania i w spodenkach takich rozciągniętych tez mi się wydaje że mu wygodniej, zawsze biorę takie body do lekarza, żeby szybko przez główkę założyć/ściągnąć
z Tesco z F&F tez mam i są spoko..
Generalnie młody ma ubranka na których jest napisane, że pasują na dziecko 6-9msc. a on nawet nie ma 3czy on będzie dalej tak rósł czy to trochę wyhamuje?
My mamy chrzest pod koniec stycznia dopiero bo tak dało się zgrać salę, kościół i chrzestnych. I tez na głównej mszy o 13 są chrzty.. wolałabym po mszy taki.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
U nas tez katar, inhalator poszedł w ruch, teraz Antoś ma drzemkę, smoczek sobie trzyma w buzi i ładnie oddycha noskiem, nic nie słychać.
Wczoraj kupiłam mu dres w rozmiarze 74 i jest tylko troszkę za duży. Już nic mniejszego nie będę mu kupować bo założy raz albo dwa i tyle.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zolza_ wrote:Dziewczyny mam do Was pytanie. Dostałam drugi okres i zaczęłam brać pigułki i pojawił się problem okres mam od zeszłej środy i ani myśli się skończyć. Zaczynam się martwic.Wizyte u lekarza najwcześniej uda mi się umówić na wtorek o ile będą miejsca. Miała któraś z Was taki przypadek?
[/url]
-
1ania1 wrote:Macie jakieś rady bądź polecacie jakieś specyfiki na wypadające włosy. Okropnie zaczęły mi wypadać ;( w takim tempie to będę łysa za chwilę.
[/url]
-
Kasiaja wrote:Mi nie wypadają ale używam Wax ten w białym opakowaniu z czarnymi napisami. Używam go co prawda na szybszy wzrost włosów ale może na wypadanie też będzie dobry. Jest bardzo tani i duża puszka
To jest jakaś maska, odżywka czy jeszcze coś innego, bo nie znam tej marki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy juz po chrzcinach.
Uff. Hania aniołek przesłała mszę. Obudziła się na lanie wodą.
Zero dźwięku. Zdziwioną/zniesmaczoną minę zrobiła gdy ksiądz polewal jej czoło..
Muzyka/dźwięk gitary ją usypiał.
W restauracji na lezaczku lezala z zabawkami i w koncu poszła w kimę.pumka1990, justyna14, Ania241188, Marta..a, Paulinaaa lubią tę wiadomość
-
Marta..a wrote:Na to żeby szybciej włosy rosły ja polecam olejek khadi
Z jantar wcierke mam ale u mnie nic nie daje.
Zamówię sobie ten olejek i zobaczymy czy będą jakieś efekty. Zawsze miałam gęste, grube włosy, a teraz wyglądam jak strach na wróble. Zastanawiam się nad obcięciem na krótko i problem byłby z głowy. -
PLPaulina wrote:My juz po chrzcinach.
Zero dźwięku. Zdziwioną/zniesmaczoną minę zrobiła gdy ksiądz polewal jej czoło..
W restauracji na lezaczku lezala z zabawkami i w koncu poszła w kimę.
Super, że młoda była taka dzielnaEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
PLPaulina wrote:My juz po chrzcinach.
W restauracji na lezaczku lezala z zabawkami i w koncu poszła w kimę.7w3d 💔