Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
co do smoczków,u koleżanki była teraz polozna mega mega dobra i zalecała ten https://sklep.babyland.com.pl/pl/p/Smoczek-NUK-Genius-My-first-NUK%2C-silikonowy%2C-1-szt./216?fbclid=IwAR0reiz0OD7YSUNxJ0GqXRlsfq8hP9VBqu7aQzwtpmWZqkWnnvvAiBz9EtU
sama nie wiem czy zmieniać swoj z aventa, czy nie, ale ponoc ten jest najlepszy wg tej Pani
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:co do smoczków,u koleżanki była teraz polozna mega mega dobra i zalecała ten https://sklep.babyland.com.pl/pl/p/Smoczek-NUK-Genius-My-first-NUK%2C-silikonowy%2C-1-szt./216?fbclid=IwAR0reiz0OD7YSUNxJ0GqXRlsfq8hP9VBqu7aQzwtpmWZqkWnnvvAiBz9EtU
sama nie wiem czy zmieniać swoj z aventa, czy nie, ale ponoc ten jest najlepszy wg tej Pani
Ja mam taki.. całkowicie do buzi nie chce dac sobie wsadzic.ale moja bezsmoczkowa wiec to całkiem inna sprawa.
-
Zamowie ten zaffiro, bo cenowo ok i rosnie z dzieckiem, dziekuje Dziewczyny :*
U mnie za to wydaje sie ze Mala duzo je, rzadko ale zdarza sie wieczor ze oprozni dwie piersi i daje jej butle ze 150 to jeszcze potrafi cala wtrabic, ale to ogolnie moze z 3-4 razy sie trafilo. U nas tych karmien mam wrazenie jest mega duzo czasem co godzine czasem co dwie ale za dnia nie ma wiekszej przerwy jak 3 godziny. Za to w nocy spi od wieczora 21 do 7-8 zazwyczaj bez zmiany pieluchy i max jedno karmienie ale to w lozku na spiocha. Musze ja zwazyc bo az ciekawa jestem ile wazy
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
Ja od 3 dni wprowadzam stała porę drzemki dluzesz w dzień. Je około 12-12:30 i o 13 kładę ja u siebie w łóżku i trzyma mnie za palec i usypia. Dziś musiałam wstać do lazienki i zabrałam palucha i się obudzila więc było kolejne podejście. Jeszcze dwa dni takiego usypiania i mam nadzieję że w poniedziałek o tej 13 zaśnie ze mną na badaniu. Aż się boję tego EEG. Dziecko musi spać a taki maluch to ma w nosie to że ma teraz spac na zawolanie. Obudzę ja o 7 i do 13 będziemy intensywnie zabawiać z mężem oby się udało.
-
nick nieaktualny
-
Smoczków mam każdy tym, silikonowe, gumowy nuk, różne kształty i guzik :p Wczoraj Filip wypluwał i śmiał się, tak więc to była dla niego dobra zabawa
pojechalismy dzisiaj na zakupu, bo mąż ma dzień wolny, w lidlu Filip spał w nosidełku, ale później potrzebowaliśmy jeszcze kilka sklepów zaliczyć, wiec karmienie w aucie i w chuste. Chyba 5 osób mi się bacznie przyglądało :p ale za to zakupy zrobiliśmy w spokoju
-
My tylko smoczki z lovi. Już wczoraj dałam małej te większe 3-6 miesiecy, od razu go polubiła:) a probowałam też zwykłe z canpola i z nuka, ale nuk to w ogóle jej nie pasował. Mamy jedynie problem że trzeba jej trzymać smoczka bo jej wypada, nie wiem z czego to wynika czy może taki układ buzi czy co... Bo wypadały jej wszystkie wyprobowane.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Używa któraś z was mleko hipp comfort combiotik? Przez moje zakręcenie zamówiłam na stronie hippa jedno opakowanie, nawet nie wiem jakim cudem znalazło sie w moim koszyku. Chętnie odsprzedam za niższą cenę bo po co ma mi to leżeć...17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
U nas chyba skok rozwojowy, młody w środę skończył 15 tyg. Rano było pięknie, mały się uśmiechał gaworzyl a popołudniu jakby diabeł w niego wstąpił. Nie chce się sam niczym zabawić, tylko na rękach cały czas odłożę to krzyk, z jedzeniem też problem przystawiam do piersi do ryk aż się zanosi dopiero jak go uspokoję to wtedy delikatnie jakoś się udaje go przystawić i pociągnie mleczko. Problem też z usypianiem, gdzie wcześniej pogłaskałam go polezalam koło niego i zasypiał.. masakra. Ciężki dzień. Przed chwilą zasnął a ja nie wiem w co ręce włożyć tyle wszystkiego do zrobienia.. najchętniej wzięłabym kąpiel i położyła się spać.. i to tak ma być przez 5 tygodni ? To ja się chyba poddaje
25.07.2018 🦊
-
Junior wczorajszy dzień wynagrodził mi w nocy poszedł spać o 20 a pobudka o 1,5 i 8 i teraz dalej śpi. Oby dziś było już normalnie.. wczoraj położyłam się o 24 zrobiłam wszystko nawet ciasto upiekłam. Skąd ja mam tą moc ?
Paulinaaa lubi tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Hej, mam pytanie
Moja Mała praktycznie od początku wystawia język, nie że cały, ale na wielu fotaaach ma język wystawiony, tak troszkę że wystaje z buźki.
I mnie i wszystkich to zawsze śmieszyło, bo dodaje to jej uroku, bo śmieje się i język na wierzchu ;p nie jest to za każdym razem, ale na pewno codziennie. Wczoraj mama wyslała mi info z google ze to swiadczy o obnizonym napieciu miesni twarzy . czy któras z was coś o tym wie ?
Rozmawiałam wczoraj z kuzynką logopedą, pokazałam foty, to kazała obserwować i się nie przejmowac, bo ze skoro pieknie ssie pierś to mało prawdopodobne aby było coś nie tak.
Coś wiecie na ten temat ?
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs