Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, która ma detektor tętna i już udało się znaleźć serduszko? Ja 9+3 i niestety jeszcze nie znalazłam, ale wiem, że to za wcześnie
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
No to już po wizycie z dzieckiem wszystko dobrze, krwiak się wchłonął. Słuchaliśmy serduszka. Jak dziecko leżało sobie spokojnie tak jak lekarz zaczął je mierzyć to zaczęło szaleć wymachiwać raczkami i nozkami, aż w końcu dorwało pępowinę i zaczęło się nią bawić na drugim zdjęciu widać słodkie paluszki
Serducho bije 173/min.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 14:42
jej odbicie, niedograna, PLPaulina, Existenz, e_mii, Karoluś81, PollyM, katka/85, chomiczka, Dooti, nesssssa, Leticia, Martula78, d'nusia, cindi88, myszeczka89, mi88, chabasse, Kasiaja, justyna14, Iva79, siuLa, Natina19, agania lubią tę wiadomość
21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
LondyńskieSerduszko wrote:Dziewczynki, która ma detektor tętna i już udało się znaleźć serduszko? Ja 9+3 i niestety jeszcze nie znalazłam, ale wiem, że to za wcześnie21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
niedograna wrote:Witaj dopisalam cie do naszej listy
Dzięki
Poza tym ze w między czasie walczę z Mdłościami to walczę z suwaczkiem- może któraś podpowie jak go wstawić ? Jestem zielona w tych kwestiach
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
nick nieaktualnyAnuleczek wrote:Dzięki
Poza tym ze w między czasie walczę z Mdłościami to walczę z suwaczkiem- może któraś podpowie jak go wstawić ? Jestem zielona w tych kwestiach
Hejka, skopiuj cały kod (razem ze znacznikami url, nawiasy, itp), który Ci się wygeneruje na stronie suwaczki.com, BBCode: to jest pierwsza lub druga ramka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 15:42
-
Po wizycie Serduszko bije, fasolka ma 15mm i widziałam prawie nóżki i prawie rączki
Na dzień dzisiejszy wiek płodu to 8+0 a termin porodu 23.08.2018, ale ostateczny termin ustalony będzie na usg genetycznym 7 lutego )))
Karta dawcy krwi wystarczy, ale że mam RH- to muszę zrobić test Coombsa i grupę krwi tatuśka oznaczyćMartula78, Leticia, katka/85, d'nusia, niedograna, Existenz, PLPaulina, polkosia, chabasse, e_mii, Iva79, KlaudiaSG, Flowwer, agania lubią tę wiadomość
-
nesssssa wrote:Po wizycie Serduszko bije, fasolka ma 15mm i widziałam prawie nóżki i prawie rączki
Na dzień dzisiejszy wiek płodu to 8+0 a termin porodu 23.08.2018, ale ostateczny termin ustalony będzie na usg genetycznym 7 lutego )))
Karta dawcy krwi wystarczy, ale że mam RH- to muszę zrobić test Coombsa i grupę krwi tatuśka oznaczyć -
nick nieaktualny
-
I ja też już po wizycie Dzidzia 28mm, ruszała się, serduszko ok Ciąża 2 dni starsza niż w suwaku.
d'nusia, polkosia, Dooti, chabasse, Zuuziia, katka/85, niedograna, DobrejMysli, PollyM, KlaudiaSG, Martula78, PLPaulina, Leticia, myszeczka89, AnkaK90, Existenz, Lavendova, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiedograna, przepraszam, dopiero teraz zauważyłam, że pytałaś o termin porodu. Wg BBF to 20.08, ale bardziej uwierzę, jak lekarz to określi
Lavendowa, to rozmiar zarodka też mamy podobnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 21:36
niedograna, Lavendova lubią tę wiadomość