Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My 16.02 mamy kolejne usg. Niby pediatra mówi że nie trzeba ale lekarka która robi usg mówiła że 3x powinno być w okresie 6 msc. No to idziemy.
Czekam na 3 okres.. I jutro powinien być. Jeżeli ma trwać cykl tyle co poprzedni.. Wcześniej miałam 28 dni a teraz 33.
Moje dziecko znalazło sobie zabawęma grzechotke z lusterkiem i nieświadomie sam sobie puszcza zajączka na ścianie i suficie
najlepsze jest to że kot też si3 rzuca na światełko i tak leżą razem i się patrzą
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Mnie się cykle bardzo wyregulowany po poprzedniej ciąży. Wcześniej miałam okres co 35dni i trwały 6 do 8 dni mega obfite. Potem zrobiły się prawie książkowe czyli co 28 dni i trwały jakieś 5 dni średnio. Ale niestety także obfite przez pierwsze 3 dni. Za to bezbolesne w porównaniu do sprzed ciąży. Teraz jeszcze nie dostałam @. Pewnie jeszcze kilka miesięcy dopóki kp.
-
nick nieaktualny
-
Mi się cykle po ciąży bardzo rozregulowały
przed ciążą miałam co 28-29 dni, a teraz co 31 (3pierwsze), a teraz nawet dostałam po 33 dniach
są też znacznie bardziej obfite... Długość ... Wcześniej 4 dni, a teraz 5-6 dni. Jedyny plus jest taki, że wcześniej mega bolesne, aż mdlałam, a teraz delikatny ból. Da się żyć bez tabletek, a wcześniej to było niemożliwe. Oby tak zostało...
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny
-
A mój trzeci nie nadchodzi.. chociaż brzuch mnie już kilka razy okresowo bolał
Ja mam fotelik besafe izi modular on jest 0-18. Idealnie trafiłam bo muszę zmienić a moje dziecko nijak nie siedzi więc musimy mieć kolejny taki od 0 żeby miał opcję pollezaca6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJa też kupię ten 0-18 kg. Te powyżej 9 kg to napewno są na starsze dzieci i bym bardziej patrzyła na wzrost niż wagę. Niektóre 6 mies juz mają 10 kg co nie znaczy ze w takim foteliku 9-36 będzie siedzialo wygodnie.
Myślę o cybex sirona m2.
Moje dziecko leci z tematem. Wstawala ostatnio o 9 rano a dzisiaj o 8!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:20
-
Lavendova wrote:Ja też kupię ten 0-18 kg. Te powyżej 9 kg to napewno są na starsze dzieci i bym bardziej patrzyła na wzrost niż wagę. Niektóre 6 mies juz mają 10 kg co nie znaczy ze w takim foteliku 9-36 będzie siedzialo wygodnie.
Moje dziecko leci z tematem. Wstawala ostatnio o 9 rano a dzisiaj o 8!!!!
Mój o 9 to już jest w trakcie pierwszej drzemki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny