Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Juz nie wiem o co chodzi... Filip nadal płacze, znaczy sie z przerwami, wszystko gryzie...ma nadal te plesniawki, ale nie wiem czy to przez to. Posmarowalismy dziasla to bylo troche spokoju, teraz mu dalam ibufen bo musi go cos bolec. To dziecko normalnie nie placze...
-
nick nieaktualnyU nas mimo ciepła ale dosc ponurej aury tez bylo 2h chodzenia.
Edit. Ale wielkiw zdjęcie ! Nijak nie moge mniejszego wrzucic(usunięte foto)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 09:04
Lavendova, 1ania1, e_mii, squirrel, pumka1990, marcela123, Ania241188, Dooti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki cukierek a jakie dlugasne rzęsy
Justa może zabkuje? Najbardziej boli zsnim zęba widac w ogóle. Po ibufenie powinno byc lepiej.
O Hania! Jakie bystre spojrzenie:)
To moja dziś lekko zirytowana
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7737b7fbe9eb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 20:12
1ania1, PLPaulina, e_mii, squirrel, marcela123, Ania241188, Dooti, chabasse, Kasiaja lubią tę wiadomość
-
Moja dziś od 5 rano trochę się pobawi i zaczyna marudzić i jęczyć. Rano to jakiś dramat był
nawet nie chciało mi się potem nic robić ale po kawie odzyskałam energię i tez byłyśmy na spacerze. Pogoda super, 10 stopni i słońce aż zaszłam do cukierni i zamówiłam tort na swoje urodziny. Nie mogę uwierzyć że to już 32, nie czuje się tak staro
-
U nas dzisiaj ostatnie szczepienie Janki to dzielny chłopak
Niestety pogoda nie rozpieszcza i coś mnie rozkłada
Byłam u ginekologa i mamy zielone światełko na drugą ciążęLavendova, pumka1990, misia-kasia, Ania241188, chabasse, Kasiaja lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
Piękne te sierpniowe panienki
U mnie też pogoda fatalna, ale ma się poprawić więc liczę na długie spacery lada dzień.
Misia moje poranki wyglądają podobnie, obudzi się jak jeszcze ciemno, chwilę pobawi i muszę z nim wstawać, bo leżeć już nie chce.
chabasse lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySquirel, jakie ma cudne rzęsy, jak malowane
Nie odbierz tego jako atak, ale nie jest jej za ciepło w śpiworku i kombinezonie? Pytam, bo zawsze mam problem z doborem ciuchów na spacer. Mam paranoje ze ją przegrzeje jak czasem na kombinezon kocyk zarzucę... ale calą zimę tak przechodziła i jakoś obyło się bez chorób... do tej pory, kiedy ją teściu zaraził.
-
Mia sobie dzis spiworek naciagnela na glowe i tak sobie tymi cickami jezdzila po nosku az zasnela hehe... a juz dawno nie spala na spacerze
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/959d468eb8ab.jpg
I mamy pierwsza spinke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4693f7b3ebd2.jpg1ania1, PLPaulina, Lavendova, Zuuziia, pumka1990, squirrel, e_mii, marcela123, Ania241188, Dooti, chabasse, Kasiaja lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyJusta, miałam pobobnie wczoraj, wiec łącze się w bólu. Byłam pewna ze to zęby, ale okazało się ze coś jej poszło na uszka, a wg pediatry zębów nie widać na horyzoncie. Po kropelkach do uszu i Ibuprofenie dziś jest innym dzieckiem, wesoła i pogodna.
-
No ja też się zastanawiam zawsze czy z tym ubiorem nie przesadzam ale jak jest na minusie to mam ocieplany kombinezon a jak jest na plusie to zakladam nieocieplany - ten ze zdjecia to taki ortalion tylko. Ale śpiwór musi być obowiązkowo bo taka otulona najlepiej śpi. Jak ją wyciągne to jest taka cieplutka fajnie ale nie spocona to chyba dobrze🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
nick nieaktualny
-
Piękne te Wasze dzieciaczki
spineczki już, ekstraaa
Czy któreś z Waszych dzieci jest już w spacerówce? Moja dama coraz bardziej nudzi się w gondoli, ale nie siedzi jeszcze i tak zastanawiam się co tu zrobić . Dajcie znać jak to jest u Was
A i mam pytanko, bo przejrzałam kilka ostatnich stron to duże piszecie o postępach fizycznych i dzieciaczków. Moja fizycznie raczej książkowo : brzuszek 95 % dnia, przewroty, obroty, pełzanie, podnoszenie dupki i wielkie chęci do siadania. Silna kobitka z niej, myślę że 8,5 kg waży.
Aleee mało co widzę tutaj info o gadaniu dzieciaczków, jak to u Was jest? Gadają jak najęte, czy na spokojnie? Ja się troszkę martwię, moja ma takie "przebłyski". Nauczy się piszczeć, to piszczy duuuuuuuzo kilka dni i potem spokój, miała etap że gawożyła mammmmmmaaaa i już od 2-3 tyg cisza, i tak jest cały czas, czegoś się nauczy powtarza a potem cichutkaaa, teraz ma czas, że robi postępy co rusz właśnie fizyczne, ale do gawożenia tak średnio, wydaje dźwięki, ale no kurczę mało, kiedyś gadała do karuzeli non stop, aż fimiki kręciłam, a teraz ciszajak to jest u Was ??
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Moja też jak się nauczyła miałczeć jak kot w rui to miałczała ze 2 dni a potem cisza. Są dni że jej się przypomni to znowu zaczyna. Często nas zaczepia takim ..eeeee,, no spojrz na mnie i dużo się śmieje w głos. Ale tak ogólnie to też wydaje mi się że nie mówi za dużo.
A rzęsiska to ma dłuższe od moich - w tatusiaw ogóle mówią że do tatusia podobna. Ale naszym zdaniem to do nikogo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 21:17
🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ah no i moja wiadomo teraz w kombinezonie, ale chyba jak ma już być po 10 stopni ( a patrzyłam że do połowy marca to 8-10 prognozują ) to trzeba zmienić coś, kurteczka i buciki chyba ? bo do spacerówki to co, kombinezonu chyba się nie ubiera na marzec/kwiecień ciepły ?
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Oj tak moja śmieje się też w głos, całkiem sporo jak coś jej się podoba, ale nie mówi "gugu" i tych innych, no mówię ma tak że zaskoczy, pogada 3 dni ,a potem pare dni cichutka. Kiedyś gadała do tych misiów ,albo do gości jak przychodzili, a teraz najwięcej "gada " przy jedzeniu :p :p
Widzę że temat jedzenia też tu wjechałekstra
będę śledzić, my od 2 tyg rozszerzamy
listopad 2021 - corcia 10 cs