Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja tez nie ma zębów i nic się nie zapowiada.
I u nas telefon to atrakcja, taki owoc zakazanyi tez potrafi właśnie takie doloty robić jakie pisała Lavendova. To wyglada jak ślizg gdy siatkarz się rzuca do piłki
Dziś byłyśmy na spacerze i raz się obudziła w sklepie i po jakimś czasie znów usnęła. Później znów się obudziła ale z takim smutkiem ze ja musiałam nieść do domu. Dawno już takiej akcji nie miałam.
-
Probowałam Filipa zawiązać na plecach w chuste... Predzej z okna skocze niż to uda nam się zrobić
zanim zdążyłam złapać mocno materiał już miał wolne ręce... A jak nie uwolnił rąk, to tak schował że musiałam przerwać robotę
a taki był zadowolony jak przyłożylismy go do pleców, no i ja mogłabym coś porobić... No trudno, może jutro bedzie lepiej. Dzisiaj z bezsilności siedziałam i ryczałam, a Filip łapał moją twarz i się tak słodko uśmiechał.
-
Fajnie tak patrzeć na coraz to nowe umiejętności
Olek od wczoraj pierdzi buzią i wypluwa sline. Naprawdę niezbędna umiejętnośc
Na razie kombinuje przy pozycji czworaczej i lekko przesuwa naraz dwie nogi tak jakby ze skoku. Obraca się z brzucha na plecy ale raczej niechcący mu to wychodzi bo zaskoczony jest a często trzasnie głową o mate i tak czekam zawsze czy się poplacze.
-
Eilleen wrote:Czy wasze dzieci mają jeszcze łóżeczka u was w sypialni? Bo musimy przenieść do jego pokoju już ze względu na pracę w domu (biurko jest w sypialni a muszę popracować i tak naprawdę wieczory jedynie by zostały). I tak mi jakoś smutno
Filip śpi w pokoju z nami. Mąż ostatnio stwierdził, że może te problemy ze snem wynikają z tego, że jesteśmy obok i chciał go przenieść, ale się nie zgodziłam. Chcę mieć go "na oku"
-
Moja jeszcze jest z nami w sypialni, ale wynika to z tego, ze u niej nie mam miejsca na zadne lozko czy fotel i musialabym z nia w nocy isc do salonu lub sypialni nakatmic i spowrotem do niej i sie zwyczajnie boje, ze mi sie przy takich wedrowkach bedzie wybudzac i bedzie po spaniu i nocka z glowy, wiec poki czegos nie wykombinuje jest jeszcze u nas
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Agatka tez śpi z nami w sypialni. Na roczek ją przeniesiemy do jej pokoju, obecnie to gabinet męża wiec jemu się nie spieszy
A mi się tez jeszcze nie spieszy bo boje się takich kombinacji jak cccierpliwa. Na roczek planuje już ją tez odstawić od cyca wiec ewentualną niedole będę dzielić z mężem
-
nick nieaktualnyMoja śpi od początku ze mną w łóżku. Ostatnio wrócił tatus do sypialni bo tak to na kanapie spał
A ja lubię obok malusi spać, przytula sie czasem, jak sie obidzi to sprawdza czy jesteśmy i dalej w kime. Nie płacze nie rozbudza sie. Smok albo ide butle robić i dalej śpimy. Nie męczy mnie to jestem generalnie wyspana
W porównaniu do starszakow to z Emilia mam SPA -
nick nieaktualny
-
Ja wlasnie dlatego nie przenosze poki co... Mia spi w swoim lozku i jak sie przebudzi to wstaje daje smoka i spie dalej... a jak to na mleko to wstaje maz robic, bo juz jestesmy tylko na mm, a ja biore mala i karmie, po czym odkladam i dalej w kime...
Jakbym ja przeniosla, to juz czuje, ze by sie budzila jakbym ja do salonu karmic chodzila...
Na spanie tez narzekac nie moge, bo kolo 20 kapiel, butla i do spania... budzi sie raz, lub dwa i spo do ok 8-9... dzis jadla o 2 i o 7, a o 8:30 sama ja budzic musialam, zeby ja na zajecia ogarnac...
Czego chciec wiecej
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700