Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa po wczorajszym USG CRL 2,64 cm, dzidzia rośnie, serduszko pika . Wiek ciąży o 1 dzień młodsza, więc wszystko jak w zegarku
myszeczka89, d'nusia, Leticia, Dooti, justyna14, Iva79, PLPaulina, NiecierpliwaOna, Marta..a, polkosia, niedograna lubią tę wiadomość
-
Każdy chyba się stresuje. Ja wczoraj nie dość ze wymiotowałam cały dzień to modliłam się żebym jakiejś niespodzianki nie zostawiła u lekarza . I jak zawsze kładę się na to łóżko i mówię do niego żeby mi powiedział czy wszystko Ok a on zawsze to samo „dlaczego ma być coś nie tak ?” . Później wychodzę pełna szczęścia z gabinetu , obiecuje sobie ze już ostatni raz się zamartwialam po czym za 3 dni już o tym zapominam i żyje w stresie do kolejnej wizyty . MY MAMY TAK MAMYangelika22
-
Ja na prenatalne idę w 12t4d. Tez się schizuje między wizytami zawsze! I jak lekarz mówi serce bije to ja od razu -a drugie tez? Podwójny strach! Dziewczyny ja mam ostatnio ogromny problem z apetytem. I jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak słoń chociaż byłam zawsze bardzo szczupła. Otóż w ciągu dnia jem w miarę normalnie ,ale co noc budzę się z wilczym apetytem! Nie mogę spać dopóki czegos nie zjem. Ostatnio o 22 jadłam banana a potem o 2 znów musiałam jeść co robic??PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
nick nieaktualny
-
Pazyfae wrote:Ja na prenatalne idę w 12t4d. Tez się schizuje między wizytami zawsze! I jak lekarz mówi serce bije to ja od razu -a drugie tez? Podwójny strach! Dziewczyny ja mam ostatnio ogromny problem z apetytem. I jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak słoń chociaż byłam zawsze bardzo szczupła. Otóż w ciągu dnia jem w miarę normalnie ,ale co noc budzę się z wilczym apetytem! Nie mogę spać dopóki czegos nie zjem. Ostatnio o 22 jadłam banana a potem o 2 znów musiałam jeść co robic??
Owoce nie są takie kaloryczne, więc nie powinny jakoś znacząco na wagę wpłynąćLondyńskieSerduszko, Pazyfae lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na prenatalne pójdę jakoś 12 plus kilka dni w zależności kiedy dostanę termin. Jakoś się specjalnie nie martwię chociaż lekki stresik napewno będzie czy wszystko w porządku. Ale w sumie dlaczego miałoby nie być w porządku? Zastanawiam się nad ta pappa, u mnie w klinice usg razem z badaniem krwi 555 zl a z rozszerzonym b.krwi 690 zl. Chyba jednak zrezygnuje z tego.
-
Czesc dziewczyny!
25 pazdziernika 2017 urodziłam moje drugie dziecko - coreczke. Sprzedaje ubranka z wyprawki, zajrzyjcie moze Was zainteresuja:
http://allegro.pl/zestaw-ubranek-dla-dziewczynki-56-i-62-32-sztuki-i7134557761.html
Sa w bardzo dobrym stanie, niewiele noszone.
Ubranka po synku sa troche starsze, wiec zdecydowalam sie je oddac na WOŚP:
http://aukcje.wosp.org.pl/zestaw-ubran-dla-chlopca-56-62-30-sztuk-i6016690
Zalicytujecie
Zycze Wam wszystkim duzo zdrowka i powodzenia! -
nick nieaktualny
-
Mi się zdaje że też poczułam ruch wczoraj i dziś po deserze na płasko z ręką na brzuchu nisko. Nie trzymając taki na brzuchu nie wyczulabyl.mam łożysko na tylnej ścianie co sprzyja szybszemu poczuciu.umiem odróżnić jelita pracujące A poza tym to bardzo nisko poczułam a tam nie ma jelit.wszedzie czytam że od 16ego najbardziej prawdopodobne Ale kto wie...
Iva79 lubi tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
hej witam się w kolejnym tygodniu 11 tygodni już skonczonych, ale ten czas leci.
Gratuluję udanych wizyt.
Ja usg mam 31.01.18 czyli to bedzie dokładnie 13t 0d.
Krew na tsh ft3 i ft4 oddałam rano, jutro wyniki. Jeśli będą słąbe to w piątek endokrynolog pewnie. -
ja jestem zapisana na test pappa na 13 lutego a wyniki mają byc tydzień później...
Z jedzeniem bywa różnie, ostatnio jem praktycznie tylko kanapki z różnymi dodatkami, bo chleb i wafle ryżowe to jedna z niewielu rzeczy, po której nie mam żądnych dolegliwości i mam na to jakąkolwiek ochote.
Teraz martwi mnie tylko to, ze zaczynam łapac chyba jakieś przeziębienie, bo od wczoraj mam katar i pobolewa czasem głowa + ogólne osłabienie. Chyba trzeba bedzie jutro pójść do internisty po l4, zeby wyleżeć te kilka dni w domu....Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2018, 12:55
-
nick nieaktualny