Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Syn brata mojego męża wcinał wszystko z tych przepisów jak szalony, więc to raczej nie o wiek chodzi, a o konkretny egzemplarz Moja starsza była niejadkiem, myślałam że zle wprowadzałam stałe pokarmy itd itp. Z młodszą wszystko książkowo a i tak efekt taki sam. No może mniej nerwów mnie to kosztuje, bo posiłek nie trwa wiecznie, nie zabawiam, nie namawiam i nie zmuszam. Kiedyś zacznie jeść...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:A mamy jakiegos chłopaka niejadka ? Czy problem tylko dziewczyn dotyczy?
Dziewczyny dbaja o linie
Taki żart.
Ani chyba nie chce jeść nie?
Bo mój to zarloka.. Pol słoiczka dużego do tego pół kromki chleba..6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
No jak mój niejadek. Tzn je dużo mleka.
Wcina jogurt, chrupki, chleb no ale nie takie jakieś duże ilości. Zdarzy się że zje jakiś owoc.
Dziś obiadek z łyżeczki skończył się na 2 łyżeczkach. Resztę pomieszałam z moim mlekiem i z butli wypił. Przebił się chyba ząbek szósty ale nadal wszystko gryzie i wściekłe trze dziąsła.
Pola zjadała duży słoik. Kaszki porcje 170g , tubkę owoców to wciągała na raz.
Nie wiem kiedy to mu minie
Teraz druga drzemka. Trwa już godzinkę 🙂
-
Ja to musze miec 2 porcje zupy przygotowane, bo Filip musi mieć dokładkę
Za to ja zapomniałam, że nie mam dla siebie nic do jedzenia... Mąż w delegacji, wraca dzisiaj, a ja mam pół bułki... A rano zjadłam 1,5 bułki, więc troszkę głodna jestem.
Aaa i okres chyba do mnie zawitał, po raz pierwszy. Akurat jak mąż wraca z wyjazdu. -
To tak jak moja Agatka. Wcina aż miło. Mój tato mnie straszy żebym jej tak nie opychala,ale zawsze była duża i dobrze lubiła zjeść to myślę że jej nie opycham . Wczoraj się nauczyła podciągać i stawać przy czymś. A raczkowania dalej nie opanowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 17:57
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp [*] 03.2017 [*] -
Marta..a wrote:Dziewczyny dbaja o linie
Taki żart.
Ani chyba nie chce jeść nie?
Bo mój to zarloka.. Pol słoiczka dużego do tego pół kromki chleba..
To mało. Mój zjada 240 gram i potrafi zjeść jeszcze chrupka. Lub 190 g i pół kajzerkiEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Olek śpi od pół godziny. A mnie znowu pobolewa coś tam na dole. Tak miałam przy owulacji. Mam nadzieję że jeszcze okres nie przyjdzie.
A mam pytanie czy wszystkie niejadkiem są maminym mleku, a jadki na mm? Czy to ma jakieś znaczenie? Bo gdzieś czytałam że dzieciom na piersi trudniej zaakceptować smaki
-
Ania241188 wrote:Olek śpi od pół godziny. A mnie znowu pobolewa coś tam na dole. Tak miałam przy owulacji. Mam nadzieję że jeszcze okres nie przyjdzie.
A mam pytanie czy wszystkie niejadkiem są maminym mleku, a jadki na mm? Czy to ma jakieś znaczenie? Bo gdzieś czytałam że dzieciom na piersi trudniej zaakceptować smaki
Mój jest na cycu, a raz dziennie dostaje MM. Uwielbia jeśćEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
Czyli wychodzi na to, że tylko my nie raczkujemy? Zaczynam się martwic...
Za to dziś przywitał mnie taki widok
Nie cytujcie. Później usunę.
URL=https://www.fotosik.pl/zdjecie/a9f0aa2ebe535ca0][/URL]1ania1, Lavendova, PLPaulina, Ania241188, marcela123, Eilleen, Kasiaja, Existenz lubią tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
-
nick nieaktualnyPumka śliczny batmanek! ❤️ Nie raczkuje ale pięknie stoi, napewno wszystko jest w porządku. Może zacznie prędzej chodzić po prostu, chłopcy często omijają raczkowanie (z moich obserwacji tak wynika).
Ja to nie wiem jak z tymi smakami, ale moje mleko jest przecholernie słodkie. I wcale nie zmieniało smaku od tego co zjadlam. I tak moja starsza córa ns kp do 10 mies uwielbia słodkie do dziś, a młodsza na mm o wiele mniej. Ale czy to ma związek? Nie wiem 🤣🤣🤣
Poza tym Emi dostała dziś marchewke i tak trzyma nie chce puścić juz pare godzin :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 20:25