Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:My próbujemy przepisy z alaantkowego. Klopsiki z kuskusem rewelacja! Smakowaly wszystkim poza Emilia
kotlety z kuskusem suszonymi pomidorami i bazylia ? dziś zrobilam ! podam jej za pol h jak sie obudzi, ciekawa jestem mega !
i zrobilam dzis jajecznice normalnie na masle z awokado, i dupa 2-3 łyzeczki przypadkiem haha i koniec
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
Eilleen wrote:Olek z dnia na dzień przestał sam zasypiac w łóżeczku. Wypije mleko, niby się obroci i zasypia ale zaraz się budzi i płacze. Wspina się po szczebelkach. Wezmę go na ręce i momentalnie zasypia tylko jak odkladam to często znowu się budzi. Nie wiem czemu mu się tak poprzestawialo.
Regres snu, przypadający na 8-10 miesiąc? U nas trwa to od 3 tygodni. Masakra. Choć dziś pierwsza dobra noc była. . oby tak już zostało;(Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:kotlety z kuskusem suszonymi pomidorami i bazylia ? dziś zrobilam ! podam jej za pol h jak sie obudzi, ciekawa jestem mega !
i zrobilam dzis jajecznice normalnie na masle z awokado, i dupa 2-3 łyzeczki przypadkiem haha i koniec
Tak I jak poszło? -
pumka1990 wrote:Regres snu, przypadający na 8-10 miesiąc? U nas trwa to od 3 tygodni. Masakra. Choć dziś pierwsza dobra noc była. . oby tak już zostało;(
-
nick nieaktualnyHania znowu padła o 18.. tym razem spala do 6 rano.😲😁
Edit.
A tutaj moja nieudolność- "czemu nie ogladam tv"
Na tym sie nie konczy..😲 wlazi na te szafkę i chce dotknąć tv😲🤣
Ostatnio tak ma, ze wszystko musi dotknąć.😁😁😁
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9b3f7d10991.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 08:42
Ania241188, 1ania1, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
U nas telewizor na wyższej półce na szczęście, ale jak będzie już umiał tam dosięgnąć to nie wiem co będzie 😁
Ja ostatnio włączyłam tv i Filip z początku oglądał, ale po 5 minutach się znudził i zajął się czymś innym, a ja mogłam chwilę w spokoju popatrzeć. U mnie włączony telewizor w ciągu dnia to rzadkość głównie wieczorem oglądam jak mały już śpi. -
nick nieaktualnyMój tv stoi właśnie na takiej niskiej szafce. Pacnela go parę razy i to wszystko, normalnie korzystamy kiedy chcemy coś obejrzec to włączamy. Córka ogląda bajki, obie sobie włączają konsole. Emilka juz dawno przestala zwracać na to uwagę
Udało mi się ją położyć wczoraj po 20 i spała do 7 😀😀😀 Jest nadzieja 😀Paulinaaa, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie muszę oglądać TV cały dzień. Włączam o 16 dopiero. Za to mój mąż pierwsze co to włącza go. Mnie denerwuje jak ciągle gra w tle.
Olek zasnął o 19.30. wstał o 6 a o 7.15 poszedł spać znowu i śpi już prawie 2h.
Przebił się 6 ząb ale dalej go chyba drażni bo gryzie co popadnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja spi ale na spacerze.😁
I tak się zastanawiam co by bylo jakby tak wczesna drzemka wypadła gdy mamy zajęcia.😲 jednak wszystko sie zaczyna tsk 9:30-10:00.😲😲
Obudzi sie to pójdziemy na plac zabaw.😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2019, 10:47
-
kotlety te z kuskusem, zjadla moze 1/2 małego pulpecika na 10 gryzów ;/ takze slabo
my dzis szparagową robimy z alaantkowe probuje jak nie to dostanie ulubiony sloik jarzynki z cielecina i tyle :p
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs