Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
1ania1 wrote:U nas dzisiaj tylko jedna pobudka na mleko, ale się wyspałam 🙂 chyba ten nurofen pomógł, chcę więcej takich spokojnych nocy 😀
-
pumka1990 wrote:Jestem w szoku. Po czym wyszedł adenowirus? Po prostu z patrzenia? U nas adenowirus wyszedł z badania kału....6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:Ja mam ten mineralny filtr, nic się nie odpalił od niego więc chyba działa, no ale biały ślad zostaje, tylko on jest taki biały że tego nie widać
A co do filtrów toteż nie jest tak że raz się posmaruj rano i działa caly dzień, tylko jak bobas jest aktywny to by wypadało poprawić nawet po 1h ;p bo tu otrze, tu się spoci, a to mama lekką warstwę dała żeby się nie klei itp i to też ma wpływ
no ja poprawiałam po 2h ale faktycznie moze powinnam czesciej
-
Marta..a wrote:Objawowo tak uznała, lekarzem nie jestem ale w necie też pisze że objawowo lekarz to ocenia hm.. No małemu powoli wysypka znika więc chuba ok
Marta super, że u Was już lepiej 🙂 dzisiaj będzie znowu gorąco, Filip okropnie się poci, a nie mam już mu co zdjąć. Dzisiaj jadę na zakupy, bo w przyszłym tyg idziemy na wesele, a ja sukienki nie mam. Mały zostaje z moją siostrą, przyjadą do nas, Filip lubi się bawić z jej małą więc mogę jechać spokojnie.
Marta..a lubi tę wiadomość
-
U nas w użyciu w domu koszuli + pielucha. Il3 się da to wełniana. W sumie ta koszulka dla poślizgu bo on się sporo czołga to nie chce żeby goły brzuch otarł. A na dwór zakładam spodenki bo mi się wydaje że go pasy w wózku by otarly..
Justa a tych body nie ma online?6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
U nas też bardzo gorąco w domu. Mała biega w samej koszulce i pampersie lub body. Śpi w cienkim bodziaku, nóżki przykryte letnim kocykiem, a i tak wstaje cała mokra. Zastanawiamy się nad założeniem klimy, bo gorąco jest od kilku dni, a już nie możemy normalnie funkcjonować.
Mam szwagierkę w ciąży z terminem na lipiec. Jak sobie przypomnę jak znosiłam zeszłoroczne lato, to aż mi jej żal. Ale brzucha zazdroszczę -
nick nieaktualny
-
U mnie były ostatnie 2opakowania i wzięłam jedno... No nic, grunt że jakieś mam zaraz zbieramy sie na bilans, zobaczymy ile klusek waży
Musze kupić jakiś bodziaki dla Filipa takie do spania, więc poszukam używanych, bo to i tak tylko na noc w ogóle od wczoraj, a w zasadzie od nocy Filip mnie gryzie przy karmieniu... Nosz kurde! Nigdy nie gryzł... -
Agatek_gagatek wrote:Dziewczyny, jakich kremów przeciwsłonecznych używacie dla swoich pociech? (zależy mi przede wszystkim na dobrym składzie)
Mamy Dermedic Baby.Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
nick nieaktualny