Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kozalia wrote:Kurcze, jeszcze zrozumiałabym, gdyby babcia jakaś tak robiła, bo za jej czasów nikt nie miał świadomości, że to może zaszkodzić, ale młoda matka?? Dziwie się takim ludziom... przecież wszędzie się trąbi o szkodliwości chodzików, a i o sadzaniu za wcześnie też...
-
kozalia wrote:Marcela tez mam Joie, jaki masz kolor? Znajomej granatowy wyblakł, mój szary póki co się trzyma... sama się ciekawie czy to podlega gwarancji...Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Ja jestem chudsza niż przed ciążą...masakra...nie podobam się sobie. Też mogę się obżerać i nic nie widać. Niby fajnie, ale jednak wolałabym nie wyglądać tak chudo...
Mam wózek biegowy i nie biegam hehehe...Może na jesień się zmoblizuję bo wolę biegać jak jest zimno.
Chciałabym wrócić na grupowy nordic walking ale treningi wieczorami jak moja Ulka już świruje.
-
Ja też ćwiczę z Chodakowską, ale coś z regularnością się popsuło... Za to jak jest pogoda, to jeżdzę na rolkach. Starsza na rowerze albo hulajnodze, mąż z małą w wózku biegowym i tak spędzamy czas troszkę aktywniej.
Dziewczyny, planujemy we wrześniu wyskoczyć na weekend w góry. Myślałam o Ustroniu albo standardowo Zakopane i termy. Może znacie jakieś inne fajne miejsca, jakieś atrakcje dla dzieci? -
Emii polecam hotel Malinowy Potok w Białce Tatrzańskiej, otwarty 20 czerwca tego roku, w hotelu basen i sala zabaw dla dzieci. To tak apropo noclegów 😉
DO Ustronia mam niedaleko, ale teraz nie polecam bo same roboty drogowe w okolicach Wisły i Ustronia, korki że hoho. Jeśli się zdecydujecie jednak na Ustroń to polecam Leśny Park NiespodzianekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 10:39
-
Ja kilka razy juz podchodzilam do tych cwiczeń i zawsze coś mi przeszkodziło. Raz zapalenie pęcherza miałam i antybiotyki brałam, potem z lenistwa, potem mała zachorowała ale mimo wszystko tym razem się zawzięłam. U mnie ze słodyczami to jest tak że jak jem to nie wyobrażam sobie nie jeść a jak przestanę to jakoś mnie nie ciągnie🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Ania, ja chciałam zejść do 52,ważę 56,ale wtedy będę już za chuda. Te 56 mi pasuje, nie widać wagi po mnie.
Eh. Mieliśmy okropna noc. Zacznę od kolacji, zrobiłam Filipowi ryż z jablkami, żeby najadł się, a mlekiem tylko dopachał, obudził się po 3 godzinach, dostał butle i obudził się po 2 godzinach i nie chciał zasnąć, jak mąż go wziął na ręce to darł się jakbym go wrzątkiem lała. Dopiero cycek pomogł, a że musieliśmy wyjechać o 7.20 to panicza trzeba było mocno budzić bo spał... Jestem teraz nieprzytomna, mąż tak samo, ja czekam na drzemkę i też ide spać -
1ania1 wrote:DO Ustronia mam niedaleko, ale teraz nie polecam bo same roboty drogowe w okolicach Wisły i Ustronia, korki że hoho. Jeśli się zdecydujecie jednak na Ustroń to polecam Leśny Park Niespodzianek
Mi wczoraj doszły Geoxy dla małej. Też super miękkie i wydają się wygodne, ale Łucji chyba się nie spodobały Siedzi i próbuje je ściągać, a jak wstaje to podnosi stopy jakby chciała coś z nich zrzucić, chodzi jak bocian:D -
e_mii wrote:A my właśnie ze względu na odległość i czas dojazdu skłanialiśmy się na Ustroń. Już oglądałam ten park o którym piszesz i znalazłam jeszcze Dream Park Ochaby niedaleko. Chcemy w końcu zabrać dzieci w góry, głównie chodzi o starszą bo jeszcze nie była, ale wszędzie daleko. Przeraża mnie 5h w samochodzie.
Mi wczoraj doszły Geoxy dla małej. Też super miękkie i wydają się wygodne, ale Łucji chyba się nie spodobały Siedzi i próbuje je ściągać, a jak wstaje to podnosi stopy jakby chciała coś z nich zrzucić, chodzi jak bocian:D
-
e_mii wrote:A my właśnie ze względu na odległość i czas dojazdu skłanialiśmy się na Ustroń. Już oglądałam ten park o którym piszesz i znalazłam jeszcze Dream Park Ochaby niedaleko. Chcemy w końcu zabrać dzieci w góry, głównie chodzi o starszą bo jeszcze nie była, ale wszędzie daleko. Przeraża mnie 5h w samochodzie.
Mi wczoraj doszły Geoxy dla małej. Też super miękkie i wydają się wygodne, ale Łucji chyba się nie spodobały Siedzi i próbuje je ściągać, a jak wstaje to podnosi stopy jakby chciała coś z nich zrzucić, chodzi jak bocian:D
Może do września sytuacja się tam poprawi 😉 ooo do tego parku w Ochabach też warto zajrzeć i koniecznie wyjazd kolejką na Czantorię, dla dzieciaków super sprawa.
Moje dziecko właśnie zjadło miskę spaghetti, nie wiem czy go nie rozerwie 😁😁😄😄 ten jego apetyt to mnie czasem przeraża. -
Ania241188 wrote:
Zerknę na stronę smyka, może też bym zaryzykowała i zamówiła takie. 50 zł nie majątek, a jakby co to zwrócę.
-
A my byłyśmy u pediatry bo mała goraczkuje i jest total marud.
Ida czwórki dolne i to od nich....
Dostała czopka i drzemkuje. Chciałam syrop podać ale taki jazgot i protest że nie było szansy. Wole miec pewność ze dostała lek. Syrop pewnie by na mnie wylądował...
-
nesssssa wrote:Dziewczyny jakie macie termometry???
Mam Microlife który potrzebuje 3 sekund bycia w bezruchu....niewykonalne....
Nessa mam Geratherm non contact i u nas się sprawdza. Jest dokładny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 20:48
nesssssa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez mam ten co 1ania1, mierzenie też zajmuje z 2-3 sekundy, ale jakoś daje radę mimo ze moja w bezruchu tyle nie wytrzyma
Zmieniając temat, ostatnio zazdraszczałam dziewczynom, które mają psa, bo to wiele zaoszczędza czasu podczas sprzątania po każdym posiłku dziecia. Wymyśliłam jak to obejść - wystarczy wyjąć dziecia z krzesełka i puścić na podłogę. Ola z wielką pasją zajadała się z podłogi tym, co wczesniej pozrzucała 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2019, 22:10
chabasse lubi tę wiadomość