Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania - zdrówka życzę.
Wczoraj mieliśmy chrzest. Olek był grzeczny ale też nie mieliśmy chrztu podczas mszy a przed więc szybko poszło. Proboszcz w porządku bo nam przesunął o godzinę bo msza miała trwać 2 czy 2,5 godziny i powiedział że z dzieckiem tyle czasu to nie damy rady.
-
Eilleen wrote:Olkowi się poprzestawiały godziny. Wstaje o 6 i nie chce spać już. Naprawdę, punkt 6 otwiera oczy i tyle ze spania.
-
nick nieaktualnyNajgorsze to wlasnie z rozpoczeciu przedszkola te choroby, co sie dziecko zaklimatyzuje to znowu od poczatku
Moja tez sie rzuca w nocy, tez poplakuje, wczoraj sie z rykiem obudzila tez o 6 rano. Takze ja bylam bardziej wyspana z noworodkiem 😀
Chabasse myslalam o nifty ale tez niedostane tak szybko terminu a tez mi sie wydaje ze ta punkcja zbada wiekszy wachlarz wad, bo jesli to jakas jest faktycznie to nie z tych najczestszych. Ale wiecie tak czulam ze cos jest nie tak, w ogole nie czuje sie w ciazy ani nie czuje tej ciazy tak jakby moje cialo zignorowalo ten fakt. Takze sklaniam sie ku genetyceWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2019, 08:42
-
Dziewczyny co to moze byc ???
Wyszlo takich 5 szt tydzien temu wypukle jakby z plynem 1 mm . Jakos mnie to niezapokiolo bardzo obserwowalam. Bardzo powoli sie zmniejszaja tydzien minal a sa widoczne ale juz plaskie. Dzis 2 nowe wyszly.... a jutro niedziela.
Nic oprocz tych krost nie dolega. Nie swedza. Zasuszam sudokremem10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
No u nas z jedzeniem też tragedia.. ja nic nie mogę włożyć do buzi, bo wszystko mi zabiera. To jakiś diabeł pożeracz. Zre wszystko i chce cały czas. Nic jej tak nie cieszy jak jedzenie. Mam wrażenie że to jej sens życia. Żyje od posiłku do posiłku. No i pomiędzy też coś czasem wydebi. Ehh. Załamka. To już drugie moje dziecko z taką przypadłością. Tylko mi nie piszcie, że lepsze takie niż niejadek. Słyszę to wszędzie. Ale tylko od tych, którzy nie widzieli jak moje dzieci pochłaniają..
-
Dziewczyny u nas to samo, mały wciąga jak odkurzacz wszystko. Czasami jak wiem, że na pewno nie jest głodny, a chce coś zjeść to muszę to po kryjomu robić😁
Odwiozlam małego do mamy o 20, narazie nie dzwoni więc chyba nie jest tak źle, chociaż myślami ciągle jestem przy nim.
-
nick nieaktualnyTo tylko pozazdroscic 😀 Moja wrecz przeciwnie a mam wrazenie ze mamy regres bo juz nic nie chce z lyzeczki. I wlasnie dostala goraczki ale zadnych innych objawow brak narazie. Zreszta moj emek tez chory umiera, zawsze wtedy kiedy to najgorszy moment
-
justa1509 wrote:Filip nauczył się mówić mniam i mlaskać. Robi to kiedy chce jeść, a chce jeść prawie zawsze. Dzisiaj cały wieczór było mniam i mlaskanie. To mały odkurzacz, wcina jak szalony