Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta..a wrote:Mały wieczorem ponad 38 stopni.. ibum zbil mu temperature tylko na 2h! Dzwoniłam na 112 drugi raz w życiu.. dyspozytorka z pogotowia kazała robić okłady.. Na szczęście pomogły ale o 6 rano znowu ponad 38
Takie święta.. więc Ania łączą się w chorobowym boluz pogotowia babeczka zrzuciła na zęby ale serio aż tak? Wy pisalyscie że mialyscie temperatura przy zębach, dlugo się utrzymywała? Bo poza gorączka ma tylko lekki katarek wodbisty więc obstawialabym i tak wirus..
-
Marta..a wrote:Pumka a byłaś u lekarza? Nie odwodni Ci się? Bo mój przy temp 3 dni mało jadł alebpil wodę nawet w nocy
A my świątecznie odłożyliśmy antykoncepcję na bok. Do owulacji jeszcze daleko i nie wiadomo czy święta w przejazdach będą służyć staraniom no ale że tak powiem zaczynamyna razie na luzie
;
Nie, nie byłam u lekarza. Już na szczęście jest ok. On coś jadł mleka. Ale to było 90-120 ml . Natomiast pił dużo wodyEmil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
Eilleen wrote:U nas jak szła któraś czwórka to miał 40 stopni. Tak się wystraszyliśmy że pojechaliśmy na sor. Zbijalismy mu temp na zmianę paracetamolem i ibuprofenem. Mniej więcej dobę miał taką gorączkę. Jak mu się przebił ząb to przeszło. Ostatnio też miał dwa dni nawracającą gorączkę ale max 38,6.
Może to jednak ząb z ta gorączkatrójki wyszły już chyba wszystkie.. jak ktoś mnie zapyta jakie zęby dokuczaja najbardziej to bez wahania powiem że trójki to piekło.
Wesołych świąt mamuśki6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWesolych Swiat ☺️ My nie obchodzimy ☺️
Jeju nie straszcie z tymi trojkami. Nam jeszcze wszystkie 3 zostaly 😳 Chyba w wiekszosci wychodza jeden po drugim, lae zeby wszystkie 8 wyszlo w tym samym czasie to nie spotkalam sie... Nam w miesiac wyszly wszystkie 4 i dolne 2, gorne na przebiciu. I przy tych 4 tu bylo kilka nieznosnych dni i poplakiwania w nocy. -
nick nieaktualnyU Nas szły czwórki i trójki jednocześnie. 😭🤦
My na urlopiku, omijamy te odwiedzanie obcych ludzi. 😆
Teściową, moich rodziców, najbliższych znajomych i chrzestnych Hani przyjęliśmy wcześniej. ☺️🌲⛄
Był Mikołaj, prezenty. ☺️ Nie znosimy z mężem odwiedzania rodzin, tych sztucznych uprzejmości, złośliwych pytań.. -
Mi się i teściów dziecko rozregulowalo.. Nie może zasnąć. Na drzemkę i na noc siedzieć z ni ponad godzinę.. oczu mu się kleją ale twardo nie daje się położyć.. drzemka dopiero o 14.. Na noc po 21, a nawet 22.. Masakra. Już nie mam siły go usypiac. W nocy wtulony śpi i chwilę ryk jak go puszcze.
Dzisiaj rekord zasnął o 13 po godzinnej walce a ledwo na oczy widział od 11.. Ale twardo się nie dawał położyć.
Święta uwielbiam u mnie w rodzinie jest super, nie ma jakieś zazdrości.. zawiści itp między rodziną więc jest bardzo miło. U męża już nie jest tak fajnie bo tylko teściowej, szwagier i prababcia na 2h dziennie więc trochę smutno. Ale co zrobić.. za daleko żeby być u jednych i drugich więc raz u moich raz u teściów jesteśmy.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
https://zapodaj.net/e4eb650d5bfb7.jpg.html
laski i co uwazacie kiedy wyjdą? wy o zebach a my dalej dwa, u gory niby idą a ida tak od tygodniiiiiiiiiii, nie marudzi ani nic wiec chyba jednak nie idą
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualnyWg mnie idą wlasnie 😀 Mojej tez to chwile trwalo nawet juz nie pamietam jak dlugo, ale jak juz takie zgrubienia i zarysy to potem szybko biale widac i sie przebijaly. Nam sie prawie prawie te dwojki gorne przebily ale tez ida i ida a wyszly w tym czasie 4 czworki prawie bezobjawowo 😀
-
A my się zdecydowaliśmy na rodzeństwo. Tzn. ja hehe bo mój to już chciał od jakiegoś czasu. Ale że kupiliśmy w górach stary dom do remontu to będziemy kombinować raczej od wiosny
trochę się cieszę a trochę jestem przerażona.
Marta..a, PLPaulina, marcela123, kozalia, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynesssssa wrote:A my się zdecydowaliśmy na rodzeństwo. Tzn. ja hehe bo mój to już chciał od jakiegoś czasu. Ale że kupiliśmy w górach stary dom do remontu to będziemy kombinować raczej od wiosny
trochę się cieszę a trochę jestem przerażona.
Może uda się począć dzieciątko podczas prac remontowych 😆 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2019, 21:07