Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja także polecam szkole rodzenia. Bardzo duzo sie dowiedziałam i dzięki temu jakoś mniej stresu było przy obsłudze pierwszego dzieciątka. Heh.. Noni kupę różnych gadżetów otrzymaliśmy.. Kocyki, kremiki, skarpeteczki itp.
Zuuziia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Mi najbardziej podobały się zajęcia z noszenia i przebierania noworodka. Trening był na lalkach Myślałam, że się zleję z radości jak patrzyłam na skupienie mojego męża jak chodził z tą lalą Ale przydało mu się, potem sobie świetnie radził i wcale się nie bał.
-
nick nieaktualnyJa po wizycie, dzidziuś żyje, nie poszkodzily mu moje choroby ufff. Dziś z USG 12t2d, 6 cm od główki do dupki. W czwartek USG 1 trymestru, pappa nie robię.
Do szkoły rodzenia chciałam iść w pierwszej ciąży, ale nie mogłam że względu na skurcze. W tej się już nie wybieram.
OdetchnęłamLeticia, justyna14, agania, PLPaulina, kozalia, polkosia, myszeczka89, Lavendova, Kasiaja, niedograna, Existenz, katka/85, Carolline, nadine24, chabasse, Eilleen, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem taka szczęśliwa lekarz obstawia dziewczynkę!!!! Jest zdrowiutka,mierzy 63mm i termin przesunął się na 5 sierpnia. Przypominam, że mam w domu dwóch synów stąd radość jest niedoopisania
d'nusia, PLPaulina, polkosia, kozalia, Lavendova, Kasiaja, nesssssa, lu.iza, agania, Leticia, niedograna, Zuuziia, justyna14, Existenz, myszeczka89, katka/85, Carolline, chabasse, Eilleen, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
Pola super ja z jednej strony chciałabym dziewczynkę (siostra i brat mają synów, więc dziewczynka to by była miła odmiana), mąż jak to mąż, syna chciałby. A z drugiej strony synka też chciałabym, a później córkę i zawsze starszy brat by jej pilnował Ale tak gdybać to sobie mogę
Do moich badań jeszcze 18 dni.... cała wieczność!
Z innej beczki, dzisiaj mam apetyt jak smok 2 bułki zjedzone, batonik, pączek, jogurt... został mi do 15 tylko jeden jogurcik -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ja też siedzę już głodna w pracy. Wszystko zjadłam co miałam.
Chyba jak będę miała chwilę to muszę się wybrać po nowy stanik. Bo mój spadochron robi się już za mały .
Chyba mam niedobór magnezu... cały dzień trzęsie mi się oko, musi mąż mi jakiś zakupić... -
frezyjciada wrote:Dziewczyny które biorą luteine podjezykowo, czy Wam też tak się chce po niej bełtać? No masakra, a i żołąd boli mnie zawsze po rozpuszczeniu tego świństwa
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Ja już sobie kupiłam, zawsze nosiłam B, a teraz pani dała mi D!!!! Nigdy takiego nie miałam
Chyba mam niedobór magnezu... cały dzień trzęsie mi się oko, musi mąż mi jakiś zakupić...
A stanik to ja z b przeszłam do G w ciągu jakiś 3miesiecy :o teraz nie widzę różnicy, może jak skończę karmić syna to coś się zmieni -
nick nieaktualnyAnuleczek wrote:No ja tak miałam- na ostatniej wizycie poprosiłam o dopochwową bo już na sama myśl o tabletce było mi strasznie niedobrze.I teraz jest ciut lepiej..
Szkołę rodzenia polecam! U nas była darmowa w szpitalu:) pomijając mity dotyczące kp to było super, nawet po porodówce mogliśmy pochodzić żeby sobie zobaczyć gdzie co i jak -
Ja już po wizycie. Dzidzia ma prawie 7 cm a dokładnie 6.91 cm . wszystko w porządku. Na 70 % znam płeć ) Dziewczynka: ))
Kasiaja, agania, Leticia, PLPaulina, niedograna, Zuuziia, lu.iza, d'nusia, myszeczka89, katka/85, Existenz, chabasse, Patti_MG lubią tę wiadomość
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
Moje biustonosze też za małe |
a ja się czuję bardzo podobnie jak w pierwszej ciąży z córką to pewnie i znowu córka będzie. Mąż chciałby syna, a ja sama nie wiem. Z jednej strony fajny byłby syn, chociaż parki są przereklamowane a z drugiej strony mam ubrania po córce, mogłyby mieć razem pokój