Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moi rodzice też by chcieli wnuczkę, ileż można chłopaków wychowywać Mężowi mówię, że to i tak on odpowiada za płeć, więc niech mnie się o nic nie czepia :p
Mi to się marzy zrobić takie malutkie ubranka na szydełku... Te sukieneczki są takie śliczne....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:51
-
pola123 wrote:Dziewczyny jestem taka szczęśliwa lekarz obstawia dziewczynkę!!!! Jest zdrowiutka,mierzy 63mm i termin przesunął się na 5 sierpnia. Przypominam, że mam w domu dwóch synów stąd radość jest niedoopisania
dusia89 gratuluje córciWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 14:55
-
PLPaulina wrote:Ja też siedzę już głodna w pracy. Wszystko zjadłam co miałam.
Chyba jak będę miała chwilę to muszę się wybrać po nowy stanik. Bo mój spadochron robi się już za mały .
Ja już w 10 tygodniu zmieniłam stanik bo moje mnie uwierały. W życiu bym nie powiedziała że założę miękki stanik a odkąd przymierzałam w hm to nie wyobrażam sobie innego. Meeega wygoda!
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też chciałabym znać już płeć. A wizyta dopiero 8 lutego. Ja chciałabym dziewczynkę a mój mąż standardowo chłopca.. tak czy siak to nasza pierwsza dzidzia więc ja spiny nie mam najważniejsze żeby było zdrowe
polkosia, Patti_MG lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my właśnie dla chłopca nie mamy imienia. no zobaczymy. Na razie maleństwo współpracować nie chciało. Zbyt ruchliwe i nie mogła gin dac dużej pewności na płeć.
To też nasze pierwsze. Mąż chce chłopaka. A ja? Sama nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 15:22
-
Zolza_ wrote:Widać sierpień bardzo kobiecy będzie... zobaczymy czy się utrzyma ten trend czy za 2-3 tyg nie okaże się że jednak któraś z dziewczynek będzie chłopcem
Ja tez juz po usg genetycznym, wszystko ok, dzidzius ponad 6 cm, termin niby wg usg na 8.08 ale nie biore tego pod uwage. w tamtej ciazy niby maly byl o tydzien wiekszy a nie bylo mozliwe zeby byl o tydzien starszy tak jak teraz nie jest mozliwe aby ciaza byla o tydzien mlodszaLeticia, Marta..a, chabasse lubią tę wiadomość
-
Lavendova wrote:Atmosfera się tu nie spodobała, kłótnie o karmienie porody i poglady niektórych na 500+. Wszystko spoko ale jednego nie rozumiem, skoro sie Flower nie podoba basz wątek i sie tu przestala udzielać to po co go czytać i jeszcze wysylac tu dziewczyny z wątku staraczkowego? Cóż.
U nich znowu jest atmosfera słodko pierdzaca, obsesja sikania na testy od owulacji biegania na bety tydzień przed terminem okresu, rozbieranie testów z plastiku a juz ostatnio mnie całkiem rozbroilo robienie testu celowo po podaniu ovitrelle czyli z góry wiadomo ze zaburzony. Ja rozumiem ze mają problemy i może to taka odskocznia no ale jednak wg zbędne nakrecanie się. Taki ich klimat:P
Ostatnio widziałam, że razem z Flowwer Cccierpliwa taka zainteresowana naszym wątkiem. Wyśmiewają się razem. Chociaż się zastanawiam jak trzeba się nudzić, żeby kilka tematów ogarniać
Trochę mnie to zmartwiło, bo z czasem tematy mogą przejść na bardziej intymne, jakieś żale itp, a tu będzie huczało na wszystkich wątkach, bo takie sławne te sierpniówki...
A wizyt gratuluję! Ja już nie mogę się doczekać wtorku. Mam nadzieję i przeczucie na dziewczynkę Dwie dziewczynki, siostrzyczki, tak mi się marzy:) -
Czesc Dziewczyny! I my dziś z dobrymi wieściami po prenatalnych. Wszystko w jak najlepszym porządku. Tym razem będzie chłopak ))
Leticia, Marta..a, PLPaulina, Zuuziia, Dooti, DobrejMysli, justyna14, katka/85, kozalia, d'nusia, Kasiaja, polkosia, chabasse, Eilleen, niedograna, agania, Patti_MG, Carolline lubią tę wiadomość
-
cindi88 wrote:Czesc Dziewczyny! I my dziś z dobrymi wieściami po prenatalnych. Wszystko w jak najlepszym porządku. Tym razem będzie chłopak ))
jej odbicie, agania lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny