Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
cindi88 wrote:Czesc Dziewczyny! I my dziś z dobrymi wieściami po prenatalnych. Wszystko w jak najlepszym porządku. Tym razem będzie chłopak ))
cindi88, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja to nie mam imienia ani dla chłopca ani dla dziewczynki...Jeszcze na porodówce położne mówiły ze teraz jeszcze synka trzeba ..No i śmieliśmy się ze wrócimy z Adasiem.Ale jakoś mi to imię do końca nie leży....Na początku chciałam w ogóle druga córeczkę.Moja mała tez upomina się o siostrzyczkę...ale zobaczymy.Moze będzie jednak braciszek.
Aniołek [*] 6 tc 5.07.2017
Moje serduszko Olcia 12.03.2014
Aniołek [*] 6 tc 2011 -
justyna14 wrote:Super! Zazwyczaj jak mowia ze chlopak to raczej chlopak jiz jest,to dziewczynki czescie staja sie chlopcami na koncu. Super ze wszystko dobrze
Na początku lekarz spytał mnie jak się czuje w porównaniu do pierwszej ciąży z córką. Mówię że totalnie inaczej. On się śmieje że to dlatego że syn będzie. Odpala usg, sprawdza wszystkie parametry a potem pokazuje mi że chłopak i śmieje się że od razu wiedział.justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycindi88 wrote:Na początku lekarz spytał mnie jak się czuje w porównaniu do pierwszej ciąży z córką. Mówię że totalnie inaczej. On się śmieje że to dlatego że syn będzie. Odpala usg, sprawdza wszystkie parametry a potem pokazuje mi że chłopak i śmieje się że od razu wiedział.
Podziel się tymi różnicami w samopoczuciu teraz i wtedy z córeczkącindi88, Patti_MG lubią tę wiadomość
-
U nas wstępny wybór padł na Marceline bądź Beniamina ale dokładniej będę juz myślec po poznaniu płci . Swoją droga raczej nie przywiązywałbym sie do spekulacji lekarza w okolicach 12 tygodnia bo jesscze lubi conieco wyrosnąć lub odpaść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:43
-
Aradia*** wrote:U nas wstępny wybór padł na Marceline bądź Beniamina ale dokładniej będę juz myślec po poznaniu płci . Swoją droga raczej nie przywiązywałbym sie do spekulacji lekarza w okolicach 12 tygodnia bo jesscze lubi conieco wyrosnąć lub odpaść
Teoretycznie, że wyrośnie jest bardziej prawdopodobne. Obserwuję wątek o płci od lat i jednak jak padnie na chłopaka, to praktycznie się nie zmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2018, 19:56
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Teoretycznie, że wyrośnie jest bardziej prawdopodobne. Obserwuję wątek o płci od lat i jednak jak padnie na chłopaka, to praktycznie się nie zmienia
Raczej tak ale znam jeden przypadek gdzie rzekomy penis okazał sie pępowina miedzy nogami wiec lepiej nie nastawiać sie juz na 100% .
Ja na pewna płeć poczekam pewnie do badan połówkowych chociaż strasznie chciałabym juz wiedziećpolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas albo Helenka albo Antoni. Bierzemy jeszcze kilka innych pod uwagę ale te dwa imiona to zdecydowani faworyci .
Dziś zaczynam 13tc, w poniedziałek prenatalne.d'nusia lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Lavendova wrote:Podziel się tymi różnicami w samopoczuciu teraz i wtedy z córeczką
Decadence lubi tę wiadomość
-
My tak naprawdę nie mamy tak że wolimy chłopca czy dziewczynkę. Grunt że wszystko jest dobrze, a że przy okazji było widać jak na dłoni że chłopak to tylko in plus. Ciotka mojego męża miała mieć syna a podczas porodu okazało się że to będą dziewczyny- bliźniaczki ;)To dopiero niespodzianka
Lavendova, justyna14, justa8902, Carolline lubią tę wiadomość