Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
dusia89 wrote:Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Existenz wrote:Czytam właśnie o łożysko na przedniej i tylnej ścianie. Jakie macie doświadczenia oczywiście już rodzące. Czy faktycznie jak jest na przedniej ścianie to później i słabiej odczuwa się ruchy?
Chyba jestem wyjątkiem od reguły bo w poprzedniej ciazy mimo łożyska na przedniej ścianie i dość pokaźnej warstwy tłuszczu poczułam ruchy juz miedzy 15-16 tygodniem .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Atmosfera się tu nie spodobała, kłótnie o karmienie porody i poglady niektórych na 500+. Wszystko spoko ale jednego nie rozumiem, skoro sie Flower nie podoba basz wątek i sie tu przestala udzielać to po co go czytać i jeszcze wysylac tu dziewczyny z wątku staraczkowego? Cóż.
U nich znowu jest atmosfera słodko pierdzaca, obsesja sikania na testy od owulacji biegania na bety tydzień przed terminem okresu, rozbieranie testów z plastiku a juz ostatnio mnie całkiem rozbroilo robienie testu celowo po podaniu ovitrelle czyli z góry wiadomo ze zaburzony. Ja rozumiem ze mają problemy i może to taka odskocznia no ale jednak wg zbędne nakrecanie się. Taki ich klimat:Pedwarda20, pszczółka p, nenusia lubią tę wiadomość
-
Kurczę, u mnie niby wszystko dobrze, ale chyba będzie trzecia dziewczyna Mąż zawiedziony, ale w sumie mogła się mylić W poniedziałek uderzam na Panoramę
Aradia***, Leticia, lu.iza, justyna14, Kasiaja, katka/85, niedograna, PLPaulina, agania, d'nusia, Iva79, jej odbicie, Anuleczek, chabasse lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualny-Monika- wrote:Myślałam że jesteś NORMALNIEJSZA... Myliłam się.
Czy napisałam coś nie zgodnego z prawdą?
Niektóre popadają w obsesję testowania i sama o tym dobrze wiesz ze to niezdrowe.
P.S Gratuluję fasolki. Jednak to nie pms był tylko ciążowe hormony:P -
Lavendova wrote:Czy napisałam coś nie zgodnego z prawdą?
Niektóre popadają w obsesję testowania i sama o tym dobrze wiesz ze to niezdrowe.
P.S Gratuluję fasolki. Jednak to nie pms był tylko ciążowe hormony:PLeticia, Flowwer, -Monika- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:Część z nas zapewne podobnie się zachowywała. Początki starań tak u mnie wyglądały, też wariowalam. Nie wiem czy są na początku czy już dłuższy czas ale muszą same zrozumieć że takie wariactwo nie pomaga. Ja zrozumiałam po ponad roku. Nawet sobie wmowilam że nigdy naturalnie się nie uda. Trochę zrozumienia.
Rozumiem aczkolwiek nie popieram. Wszędzie trąbią żeby testować najwcześniej w terminie miesiączki. Sikanie codziennie na testy od kilkunastu mies i dopatrywania się cieni to juz obsesja. Ale to ich sprawa:P -
Lavendova wrote:Rozumiem aczkolwiek nie popieram. Wszędzie trąbią żeby testować najwcześniej w terminie miesiączki. Sikanie codziennie na testy od kilkunastu mies i dopatrywania się cieni to juz obsesja. Ale to ich sprawa:P
-
polkosia wrote:Kurczę, u mnie niby wszystko dobrze, ale chyba będzie trzecia dziewczyna Mąż zawiedziony, ale w sumie mogła się mylić W poniedziałek uderzam na Panoramę
Polkosia jeszcze nic straconego, napoczatku wiekszosc maluchow to "dziewczynki". My bylismy w 13 tc i lekarz powiedzial, ze jeszcze nic nie widac, nie dopytywaliśmy. Ale caly czas mowil w ON ON wiec, czyzby cos wskazywalo na chlopaka ? Zobaczymy za mc -
Ja miałam takie same obsesje. 3 lata starań daje w kość i całkowicie rozumiem. Lavendova, miałaś wcześnie dzieci, zapewne bes długich starań i myślisz inaczej. Życie nie jest jednak czarno-białe.
Meneksze, pszczółka p lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyEilleen wrote:Ja robiłam testy w dniu miesiączki żeby wiedzieć czy odstawić duphaston. Kilka dni wcześniej to przesada. To jest ich sprawa i tak nie przemówi się im do rozsądku.
To mówię z ich sprawa i darowalam sobie tam komentarz żeby ich nie denerwować. Ale skoro mają opinię na masz temat to ja mam na temat ich wariactwa. I finito ;P -
Aradia*** wrote:Polkosia czym różni sie Panorama od np. Harmony ? Jest dokładniejsza ? Ja w dalszym ciagu nie zdecydowałam sie które badanie wybrać a przyznam ze nigdy nie słyszałam nic o Panoramie
Tak, jest bardziej dokładne, w tym najwyższym pakiecie za 2600 zł (jakoś tak) jest zbadanych więcej ryzyk, w sensie tych chorób. Niestety nie znam dokładnych szczegółów, bo jeszcze nie robiłam i nie porównywałam, ale na pewno podaje więcej danych.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnypolkosia wrote:Ja miałam takie same obsesje. 3 lata starań daje w kość i całkowicie rozumiem. Lavendova, miałaś wcześnie dzieci, zapewne bes długich starań i myślisz inaczej. Życie nie jest jednak czarno-białe.
Rozumiem to. Ale takie obsesyjne bieganie na bety tydzień przed okresem co to pomoże? Nie zaczaruje. A potem sa rozczarowane i smutne. I co to da? Albo ciąża jest albo nie ma. -
Dziewczyny, one i tak nie mają łatwo, po co jeszcze dodatkowo wbijać szpilę?
Jakby któraś przyszła do mnie i spytała: "ej Leticia, czy uważasz, że za często robię testy?" to bym powiedziała, jakie jest moje zdanie. Ale nikt mnie o to nie pyta, bo dla nikogo moje zdanie w tym temacie nie jest istotne, a ja nie czuję potrzeby komentowania postępowania innychvanilia120, DobrejMysli, PLPaulina, Meneksze, polkosia, Flowwer, pszczółka p, chabasse, Carolline lubią tę wiadomość