Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się uspokoiłam Teraz zagrożenie jest już dużo mniejsze Mogę spać spokojnie
Leticia, jednak wolałabym poprzestać na trójced'nusia, Iva79, Kasiaja, Zolza_ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja w 1 ciazy ruchy czulam po 20 tyg ale bardzo slabo , wlasnie przez lozysko na przedniej sciance. Jakos w 11 tyg tej ciazy czulam jakies ruchy , myslalam, ze to dziecka, ale pozniej kompletnie zanikly. To musialo byc jakies napinanie sie macicy czy cos.
We wtorek jade na pranetalne , ciekawe co tam lekarz powie? Juz nie moge sie doczekac. W poprzedniej ciazy tak nam nagadal , ze zrobilismy aminopunkcje. Moze tym razem bedzie inny lekarz, nie chcialabym robic aminopunkcji troche sie boje , ze cos moglo by pojsc nie tak.
-
justyna14 wrote:ja znów lody a do nich sójki ah no i ogórek zielony moja nowa miłość a brzuszek? mąż wczoraj głaskał i się śmieje, że to jeszcze nie ciążowy ha ha ha
Ja tez mam szał na ogórki, codziennie robię mizerię do obiadu, nie ważne czy pasuje czy nie
-
Eilleen wrote:15 lutego dopiero. Jeszcze tyle czasu. A 1 lutego mam wizytę kontrolną.
Ja już też chciałabym być po a to dopiero 2.02 nie mogę się doczekać, tym bardziej że mąż pójdzie ze mną
Dzisiaj robiła powtórkę moczu i tsh.. i nie mogę doczekać się wyników. Jak już zobaczyłam mój kubeczek to widziałam, że mocz nie powinien tak wyglądać6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Marta..a wrote:Ja już też chciałabym być po a to dopiero 2.02 nie mogę się doczekać, tym bardziej że mąż pójdzie ze mną
Dzisiaj robiła powtórkę moczu i tsh.. i nie mogę doczekać się wyników. Jak już zobaczyłam mój kubeczek to widziałam, że mocz nie powinien tak wyglądać -
Marta..a wrote:Ja już też chciałabym być po a to dopiero 2.02 nie mogę się doczekać, tym bardziej że mąż pójdzie ze mną
Dzisiaj robiła powtórkę moczu i tsh.. i nie mogę doczekać się wyników. Jak już zobaczyłam mój kubeczek to widziałam, że mocz nie powinien tak wyglądać
-
Eilleen wrote:Jeśli za ciemny to wydaje mi się że jest jak za mało wody się pije, przynajmniej ja tam mam.
Był jasny właśnie i mętny.
Jest ok, tylko ph o 0,5 za wysokie:) bakterie zniknęły
Tsh spadło do 1,17 z 2,04 przed ciążą.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze chwilę mnie nie było a tu tyyyyyle wiadomości!!!!! My mamy już chłopca, choć mąż bardzo bardzo baaaaardzo chciał dziewczynkę i do samego końca każdemu mówił, że nie wiadomo, mimo że już na prenatalnych nam ginekolog powiedziała, że chłopak. Teraz też liczy na dziewczynkę, a mi to obojętne, aby zdrowe zazdroszczę, że jesteście już po.... Ja dopiero 1lutego mam kolejną wizytę i prenatalne pewnie dopiero 22.02..... Zobaczymy jaki termin mi wyliczy teraz na usg, bo tak każdy pyta kiedy termin kiedy termin, a mi się już nie chce tłumaczyć, że jeszcze nie wiem, bo cykle mi świrowały przy kp i nie da się z miesiączki tego wyliczyć
polkosia, Carolline lubią tę wiadomość
-
Kasiaja wrote:Też nie wyobrażam sobie już życia bez zmywarki, z przydatnych sprzętów to jeszcze iRobot-wychodzę na spacer, a po powrocie już odkurzone