Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
lu.iza wrote:A ile czasu Wam ten irobot sprząta/odkurza? U nas mamy 120m mieszkania i boje się ze kilka godzin będzie jeździł i robił hałas a odkurzaczem to 15 min i odkurzone
Kurczę cierpię na bezsenność coś ostatnio, spać nie mogę i jakieś poty mnie oblewają[/url]
-
Mirabelcia wrote:Polkosia jestem z kwietniówek, znalazłam Cię na wątku z 2016 i mam do Ciebie pytanie, jeżeli możesz odezwij się na priv
O kurczę, a ja nie wiem jak tu wysłać wiadomość?Ktoś podpowie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 09:15
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
frezyjciada wrote:Ja w to nie wierze... A dieta to już całkiem mnie nie przekonuje....
U nas się to sprawdziło 2x na córkę, seks był od okresu do mniej więcej 3-5 dni orzed owulacją i moja dieta też pasuje do tej na dziewczynę. Teraz diety nie zmieniłam, a niestety owulacji pewna nie byłam, bo obserwacja tylko ze śluzu, a test wyszedł negatywny i chyba faktycznie było na kilka dni przed. Jak się dziewczyna potwierdzi, to się nie zdziwię, bo dokładnie wiem, kiedy był seks, a jednak z daty ciąży wynika, że zapłodnienie mogło być później.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja nie polecam iRobota. Dla mnie to zamiatacz, a nie odkurzacz. Jak mi iRobot odkurzył dom, a potem wzięłam normalny odkurzacz (mam antyalergiczny taki, naprawdę dobry sprzęt), to po dywanie zostawało pół zbiornika kurzu.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
siuLa wrote:Tylko ze dodatkowo jest jeszcze tyci tyci wysypka raczej wyczuwalna pod palcami niz widoczna gołym okiem
Może alergia? Mi też się wydaje że pod ustami mam ale delikatnie więc nie zastanawiałam się nad wapnem. Sprawdź czy w ciąży można, może jakieś jedzenie albo krem Cię uczylil. Myślę że w ciąży to mozliwe6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
polkosia wrote:O kurczę, a ja nie wiem jak tu wysłać wiadomość?
Ktoś podpowie?
Chyba trzeba wejść w wiadomości i na poczatku w zakładce zaproszenia powinno być ode mniepolkosia lubi tę wiadomość
12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam. Bo nie chcę tutaj rozsiewać stresu :p Ale mam jednak pytanie.
Byłam w 8 tyg na usg, serduszko biło 127.., lekarz mówi że okej, bo spytałam czy szybkość dobra, chociaż na necie czytam że powinno być ok 140 w tym okresie ciąży. No ale lekarz mowi że dobra.
A druga sprawa: od początku ciąży mam plamienia, nasilają się przy chodzeniu, jak leże prawie ich nie mam. Raz krwawiłam, w 5tyg, ale lekarz nie widział wtedy przyczyny na usg. Teraz jak byłam widać odklejanie kosmówki na ok 1/5-1/6 obwodu, mówi lekarz że to lekkie odklejanie, nie mówił nic o krwiaku. Od czasu wizyty poszłam na zwolnienie, leżę w domu. Jak leżę plamień prawie nie ma, jak troszkę pochodzę to już lekkie są. Czy któraś w tej bądź wcześniejszej ciąży miała problemy z tym odklejaniem? Kiedy to się "zakleja" ? Przecież szału już dostaje z nerwówWidok plamień działa na mnie strasznie nerwowo
A to już ponad miesiąc jak są, póki co lekko brązowe, bez krwi żywej.
Jak któraś z Was miała doświadczenie z takim tętnem bądź kosmówką, to dajcie znać
Aa co do objawów ..to u mnie bardzo duże mdłości, wymioty codzienne, straszny posmak w ustach, oczywiście schudłam przez to
apetyt zerowy. Cycki raz pobolewają, innym razem nie .
Gratuluję wszystkim udanych wizytja prenatalne mam 12.02
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2018, 11:45
wrzesień 2018 - córcia6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Może alergia? Mi też się wydaje że pod ustami mam ale delikatnie więc nie zastanawiałam się nad wapnem. Sprawdź czy w ciąży można, może jakieś jedzenie albo krem Cię uczylil. Myślę że w ciąży to mozliwe
Niby nic nie zmienialam. Dzis juz nie swedzi ale pod palcami jeszcze wyczuwalna wysypka -
nick nieaktualnyLavendova wrote:A ja nie wiem kiedy była owulacja ani kiedy seks więc będzie niespodzianka:P
Paulinaaa a bierzesz coś na podtrzymanie, na te plamienia? Ja bym chyba skonsultowala to z innym lekarzem, dla własnego poczucia bezpieczeństwa i uspokojeniu stresu. Moja ginekolog mi zawsze powtarza"plamienia=szpital" bo to nie ma żartów... -
frezyjciada wrote:U nas identycznie:D
Paulinaaa a bierzesz coś na podtrzymanie, na te plamienia? Ja bym chyba skonsultowala to z innym lekarzem, dla własnego poczucia bezpieczeństwa i uspokojeniu stresu. Moja ginekolog mi zawsze powtarza"plamienia=szpital" bo to nie ma żartów...