Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiadomo, nie ma co się nastawiać na 100%
Ja mam prenatalne z abo Medicover w środę, ale zapisałam się na jutro prywatnie dodatkowo.
Teraz tak myślę, że pod kilkoma względami ciąże z dziewczynami miałam takie same: pryszcze jak u nastolatki i zgaga 20h na dobę. Teraz mam cerę ładniejszą niż kiedykolwiek i zgagi nie miałam jeszcze ani razu. Ciekawe
Ja tam jutro będę dopytywać o płeć, niech nawet strzela albo skłamie, kij z tymByle o czymś myśleć do kolejnego USG ;P
Anuleczek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
No bo tak wyjść od lekarza bez takiej informacji
i tak się siedzi i myśli, a tak to chociaż będzie punkt zaczepienia
Mi mdłości już w zasadzie przechodzą, rano mam tak silny kaszel że wzbudza we mnie odruch wymiotny, a wieczorem taki paskudny posmak w ustach.... Najchętniej to bym pod dystrybutor z wodą się połączyła :p -
U mnie tez ciąża troszkę inna od poprzedniej. Trochę lepiej z sennością i przytomnością umysłu, za to gorzej z mdlosciami. Ciekawe co to będzie
O płci poprzednio dowiedziałam się w 18 tygodniu, mój lekarz twierdził, że dopiero od 16 tyg jest w stanie powiedzieć mi na pewno, a wcześniej to jest bardziej wróżenie z fusów.Zolza_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój też mi raczej powie dopiero jak będzie widział na 100 proc ale może tym razem coś od niego więcej wydusze
Ostatnio mi się imię Leonard i Bruno spodobało a dla dziewczynki Nina, Mia, Marlena i Milena. Do wybrania jednego daleko oj dalekoCarolline lubi tę wiadomość
-
Czytam właśnie o łożysko na przedniej i tylnej ścianie. Jakie macie doświadczenia oczywiście już rodzące. Czy faktycznie jak jest na przedniej ścianie to później i słabiej odczuwa się ruchy?10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
justa1509 wrote:Ja już sobie kupiłam, zawsze nosiłam B, a teraz pani dała mi D!!!! Nigdy takiego nie miałam
Chyba mam niedobór magnezu... cały dzień trzęsie mi się oko, musi mąż mi jakiś zakupić...
-
justa1509 wrote:No bo tak wyjść od lekarza bez takiej informacji
i tak się siedzi i myśli, a tak to chociaż będzie punkt zaczepienia
Mi mdłości już w zasadzie przechodzą, rano mam tak silny kaszel że wzbudza we mnie odruch wymiotny, a wieczorem taki paskudny posmak w ustach.... Najchętniej to bym pod dystrybutor z wodą się połączyła :p
-
Eilleen wrote:Ja też mam tak z kaszlem. Poza tym czasem mam mdłości ale w dziwnych sytuacjach nie wiem o co chodzi. Bo jak jestem w domu to jest ok. Czasem mnie chwyci jak idę do samochodu rano jak jak do pracy, w biurze jest ok, później mnie chwyta jak idę z pracy do samochodu. I weź tu zrozum7w3d 💔
-
cindi88 wrote:Czesc Dziewczyny! I my dziś z dobrymi wieściami po prenatalnych. Wszystko w jak najlepszym porządku. Tym razem będzie chłopak
))
gratulacje
My dla dziewczynki imię Laura, a dla chłopca nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2018, 08:51
cindi88 lubi tę wiadomość
-
Witam w ostatnim dniu pierwszego trymestru:) Jezeli chodzi o płeć to wczoraj lekarka powiedziała ze na 70% to dziewczynka... ja się nie pytałam.. sama zaczęła rozmowe. Zawsze chciałam mieć córeczkę i już ją mam i siedzi właśniie u mnie na kolanach... teraz mi obojetne czy moja druga dziewczynka zostanie dziewczynką czy zamieni się w chłopca:
jak będzie dziewczynka to super bo prawie cała wyprawke juz mam no i w pokoju sie razem pogodza a jak bedzie chłopiec to tez super bo bedziemy miec "parkę".
polkosia, niedograna, Anuleczek, Carolline lubią tę wiadomość
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
Existenz wrote:Czytam właśnie o łożysko na przedniej i tylnej ścianie. Jakie macie doświadczenia oczywiście już rodzące. Czy faktycznie jak jest na przedniej ścianie to później i słabiej odczuwa się ruchy?
Tak, ja dopiero w 23 czy 24 tc poczułam z pierwszą córką.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn