Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sobie cenie drzemkę Hani w dzień. Te 1.5h to duża ulga dla mnie.
Pewnie jakby szła spać przed zachodem słońca to też drzemki by nie było. 😅 Ale chociaz możemy spędzić trochę czasu we 3.
A tak bez drzemki to Hania by była tylko ze mną. 😊
Te drugie starania to trzeba potraktować bardziej na luzie. Już nie z zegarkiem w ręku.
Tylko gdy są chęci. 💕
Powodzenia dziewczyny ! ✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2020, 22:24
-
nick nieaktualnyOj ja tez sie ciesze ze Emilka ma drzemke. Spi 2-3 h bo teraz wstaje wczesniej rano tak ok 8 to musi odespac. Na noc 21.30-22. Jak dobra zabawa to zdarza sie tez 23. Najgorzej ze mala spi mniej w dzien od emilii 🤦♀️ Dla mnie to nienormalne. Co sie robi z 2 miesiecznym dzieckiem jak zabawiac? 😀 A lepsze pytanie jak zmeczyc takie wytrzymalego skubanca wie ktos? 😂
-
Mój maluch wczoraj jak zasnął o tej 16:30 Tak spał do 19 poszedł spać na noc o 21, więc nie tak źle. Widocznie brakuje mu drzemki w dzień.
Miałam przeczucie, wczoraj sprawdziłam sobie szyjke, żeby już ostatecznie przestać się łudzić. No ale na moje oko wysoko i zamknięta. Rano zmierzyła temp 36,77 wysoka jak na mnie. Iiii.. II kreskiedytkaa93, Eilleen, Natallia05, e_mii, Paulinaaa, kozalia, Ania241188, pumka1990, marcela123, Cccierpliwa lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Marta gratulacje! Ja mam teraz właśnie okres i po okresie ruszamy ze staraniami swojego męża nie poznaję... na piersze dziecko musiałam trochę bardziej go namawiać, a teraz odlicza mi dni do owulacji :p
Nasz żłobek nie ruszy 11 maja... napisali pismo do sanepidu, żeby wyjaśnili wytyczne, bo nic z nich nie wynika
A drzemki Filip normalnie ma 2-3 godziny, ale teraz buntuje się strasznie i drzemkę ma o 15-16, śpi do 17 i na noc koło 21.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 08:23
Marta..a lubi tę wiadomość
-
Nie dziękuję, jakoś jeszcze dokonać nie wierzę. Mam lekkie bóle okresowe i chyba tak w niedzielę przestanę myśleć o @ że przyjdzie. Mam 2 testy w domu więc pewnie je zrobię teraz dwa kolejne dni.
Muszę się umówić na teleporade, a na niej poprosić o wizytę z usg tak na za 2 tygodnie żeby już coś było widać. Mam do wyboru enel med albo luxmed. I tu i tu nie pójdę bo chce jak najmniej chodzić po przychodniach, bete też odpuszczam bo w 1 ciąży dwóch lekarzy tylko zerknelo ale byli zgodni że to niepotrzebny stres te przyrosty.
Ja właśnie przez buntu na spanie powiedziałam że go nie usypiam i jak sam powie że chce spać to pójdzie a jak nie to nie. Ale nie powiem te 2h ciszy nie były fajne i do nich nie tęsknię .
Justa to nad trzymać kciuki nam zeszło 5 cykli i znowu w cyklu w którym się poddalam haha, może to ta blokada psychiczna. A poddalam się bo stwierdziłam że użyjemy tego żalu conceive plus a mój mąż powiedział że dopiero od następnego, a odkladalam w nim nadzieję bo się z nim 1 ciąża udała. Także teraz mam opakowanie 8 aplikatorow, tylko otwarte jakby któraś chciała6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Preglife pokazuje 13.01, ale w Internecie jakis pokazał 16.01.
Mój jakoś tak od dawna na hasło idziemy spać szedł do łazienki i po mleko. Potem w łóżku odzyskiwal magicznie siłę czasami no ale tak jest ;p
Natalia chyba dlatego że wstał rano o 6, więc miał 10,5h ponad aktywności od rana i ho popołudniu rozbudzilam a nie dałam spać dłużej ;p
Edit. 10min temu był marudny zapytałam czy chce mleko i spać, powiedział że tak, położył się do łóżka swojego, kazał się przykryć, wypił mleko i słodko chrapie. Ojjj.. złota dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 11:02
pumka1990, Eilleen lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
ja caly czas mysle codziennie czy co dwa dni sie starac, jakbysmy Paulina podeszli na luzie ze kiedy nam sie chce to tak a jak nie to nie to by byly 2 starania w miesiacu haha wiec raczej dupa by byla
wrzesień 2018 - córcia 6cs
listopad 2021 - corcia 10 cs -
u nas drzemka od miesiaca czy dwoch sie przesunela i jest od 13 do 15, dzis wstala o ...5.40 i i tak o 12 50 dopiero spala, a idzie spac ok 19 30, chyba nigdy nie poszla pozniej niz 21, zazwyczaj do 20 maks spi, takze nie moge sobie wyobrazic wieczoru z dzieckiem najgorzej haha
ja jestem mega najarana na ciaze, ale to pewnie dlatego ze pierwszy miesiac, my nie zabezpieczamy sie juz o jeny, chyba z pol roku, ale tez seks byl 1-2-3 razy w miesiacy i prawie nigdy w czasie "owulacji"
nick nieaktualny