Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaulinaaa wrote:ja caly czas mysle codziennie czy co dwa dni sie starac, jakbysmy Paulina podeszli na luzie ze kiedy nam sie chce to tak a jak nie to nie to by byly 2 starania w miesiacu haha wiec raczej dupa by byla
Tylko podejść do tego bardziej na luzie.
Córka idzie Wam tak wcześnie spać więc serio macie dużo czasu dla Siebie. By nie traktować tego tak z przymusu. A być rozluźnionym, chętnym przede wszystkim. 😅 -
Paulinaaa myśmy 3x dali radę, 10, 13 i 15dc. Aplikacje wrozyly owu 16. Później jakoś 20 jeszcze.
Chodzę i patrzę na ten test i nie wierzę, nadal czuje się okresowo.. trochę bije się że może siedzieć w bliznie po cc a ja mam ten ubytek tam.
Umówiłam się na konsultacje na poniedziałek i wtedy może umówić też wizytę z usg ale pewnie znając tego lekarza powie że w 8 tygodniu najwcześniej więc na początku czerwca dopiero. Nie wiem jak wytrzymam6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Dobra dziewczyny, miałam wątpliwości, a jutro przyjeżdżają tesciiwie więc nie chce z testami się po domu chować i machnelam drugi. Chyba nie powinnam mieć wątpliwości.
Pink z rana a drugi to żółty bobotest z 5min temu
Rodzicom, znajomym w pracy itp powiemy po usg więc kto mnie teraz zrozumie jak nie wyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 16:38
pumka1990, Natallia05, Paulinaaa, marcela123, kozalia lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
-
nick nieaktualny
-
Marta..a wrote:Mój maluch wczoraj jak zasnął o tej 16:30 Tak spał do 19 poszedł spać na noc o 21, więc nie tak źle. Widocznie brakuje mu drzemki w dzień.
Miałam przeczucie, wczoraj sprawdziłam sobie szyjke, żeby już ostatecznie przestać się łudzić. No ale na moje oko wysoko i zamknięta. Rano zmierzyła temp 36,77 wysoka jak na mnie. Iiii.. II kreski
GratulacjeMarta..a lubi tę wiadomość
Emil - 28.07.2018 r - godzina 22.18 - 2530 gram i 50 cm szczęścia do kochania
[/link]
24+0 - 692 g/29+0 - 1392 g/32+6 - 2233 gramy szczęścia
-
U nas też druga ciąża to kompletne zaskoczenie było, ja w ogóle nie myślałam o dniach płodnych tylko się nie zabezpieczaliśmy po prostu, myśleliśmy w ten sposób że jak będzie drugie to będzie a jak nie to nie. No i samo wyszło. Tymbardziej że u nas z częstotliwością też nie za często jakoś. Widać tak miało być
Ja ogólnie jak by nie to że mnie bolą kości że wstać nie mogę to bym w ogóle nie wiedziała że jestem w ciąży, w ogóle się nie czuje ciążowo. Ta druga ciąża jest kompletnie inna u mnie niż pierwsza. I największym zaskoczeniem jest dla mnie to że przy pierwszym dziecku brałam tone leków a teraz biorę tylko na tarczycę i jakoś wszystko jest okej.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualny
-
Ja przy Poli miałam przeczucie że jestem w ciąży bo czułam się inaczej przed okresem, a starnia były prawie rok. I też takie mało na luzie po pierwszej stracie. Z Olkiem totalnie się nie spodziewałam że tak szybko pójdzie, chociaż był planowany to jak zobaczyłam te dwie kreski to ogarnął mnie stres ze mała różnica wieku. Mąż też myślał że zejdzie się nam dłużej a tu za pierwszym podejściem 🙈
Piękny widok 2 kreski 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2020, 20:16
-
nick nieaktualny
-
Jeju.. zaczyna się i już dzisiaj patrząc na komputer pracując miałam mdłości.. o zgrozo.. znowu 3 miesiące rzygania, w tamtej ciąży zaczęłam w 6 tygodniu ;(
Do tego nie wiem czy chodzić do pracy normalnie czy zabrać zwolnienie, czy nalegać na home office.. ale nie dam rady pracować z domu z dzieckiem i i tak musiałby iść do żłobka to już co za różnica w poniedziałek mam teleporadę w enelmedzie, we wtorek umówiłam w luxmedzie i zobaczymy kto szybciej mnie przyjmie na usg.. w luxmedzie jest usg normalnie więc może lepiej tam tym razem. Nie chcę do stycznia na tyłku w domu siedzieć a z drugiej strony nie wiem czy w obecnej sytuacji nie byłoby bezpieczniej
e_mii moja koleżanka ma 3 dziewczyny, trzecia bo mąż chciał spróbować żeby był chłopak i jak się urodziła jeszcze sprawdzał czy to na pewno nie Karol, a nie Karolinka6cs: 08.2018 - synek
-
Ja znam takich co mieli cztery dziewczynki i za piątym razem trafił się w końcu chłopak:p
Nie uwierzycie ale moja już śpi. Nie spała dzisiaj na drzemkę i już padła, szybko ją zdążyłam okąpać na szczęście. Mam nadzieję że pośpi chociaż do szóstej a nie obudzi się w środku nocy:p normalnie jestem w szoku, nie wiem aż co ze sobą mam zrobić bo ostatnio mi zasypiała 21.50.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33