Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My też musimy kupić krzesełko do roweru i też myślę, że zdecydujemy się na Hamaxa. Mąż ostatnio próbowal jeździć że Stasiem na rowerze brata i mu się podobało więc myślę, że będzie zadowolony.
Marta ja na dziewczynkę zdecydowanie lepiej się czułam niż w ciąży ze Stasiem, mdliło mnie ale wymiotowalam tylko kilka razy jak jechałam samochodem więc może rzeczywiście coś w tym jest 🙂
Ja dzisiaj dałam Laurze pierwszy raz mm, od poczatku zakładam sobie żeby nauczyć ja picia z butelki mm żeby później nie było sytuacji jak ze Stasiem gdzie nie tknal mi butelki bo był tylko cycek i dzisiaj jej podałam i bez problemu do jadła sobie po karmieniu mm więc może nie będzie tak źle.Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:Ponoc tak jest z tymi mdłościami. Że na dziewczynkę jest ich mniej. A u mnie 2 dziewczyna a mdłości okrąglutkie 0. 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA to nie na odwrot? Na dziewczynke wieksze mdlosci bo wyzszy hcg i estrogeny? I stad tez ten przesad ze na corke sie brzydnie.
U mnie kazda ciaza inna a plec dzieci taka sama. Taka loteria zalezy od momentu w jakim organizm sie znajduje.
Paulina kiedy rodzisz? 😀 Do kiedy daja czas na sn bo potem cesarka? -
nick nieaktualny
-
PLPaulina wrote:15.05 mam wizytę. Do tego czasu dają mi urodzić sn. 😊 Jeśli nici to tego dnia umawiam się na CC, która ma się odbyć pon-sr.
To już tuż tuż wszystko już przygotowane?
Edit. A z tym że odbierają urodę to nie chodziło o to że cera się pogarsza, puchnie bardziej itp?
Mdłości jakoś mi do chłopców pasują ale wiadomo to wszystko przez wrażliwość na hormonyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2020, 15:27
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarta no o to wlasnie chodzi ale to przez te hormony ktorych niby ma byc wiecej z dziewczynka niz z chlopcem, glownie estrogeny ktorych jest wiecej faktycznie. Ja np z dwoma mialam mdlosci a dwoma ani razu. W tej ciazy przez polowe w ogole nie czulam sie w ciazy 😀 A ty mas jakies przeczucia na plec?
Paulina to jeszcze 5 dni 😀 Jak tam Hania cos juz rozumie ze siostra nadchodzi? Moja dopiero co sie zaczyna przekonywac powoli, przytulila sie kila razy poglaskala. Do tej pory to nawet nie chciala patrzec na nia 🤣
Mamy 2 miesiace 😀
1ania1, Marta..a, Ania241188, PLPaulina, e_mii, marcela123, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo włosy, czekam aż znowu będą takie gęste a teraz mam za łopatki, a wtedy ścielam że nawet do ramion nie sięgały, więc w ciąży rosły pięknie
Natalia ale super widok:D
Ja mam przeczucie na dziewczynkę ale jak będzie chłopiec też będę się cieszyć bo dla chłopca to wszystko mam tak na prawdę A dla dziewczynki oprócz łóżeczka, wózka i fotelika to czekalaby mnie wymiana garderoby A cały karton z pierwszych 6msc życia czeka w garderobie, wieksze ubranka wywiezlismy do teściów bo w mieszkaniu nie było już miejsca
Teraz znowu uzbieralam kolejny karton rozm 86, a już mam szafkę pełną z ubraniami w rozmiarach 98-116 bo już dostaje po starszym kuzynka te co nie zniszczył.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Poli też kupiłam książeczki, pokazywałam że w brzuszku dzidzia i też więcej zajmował się lalkami. Jak wyjeżdżałam do porodu to spała jeszcze. Jak przyjechała po mnie do szpitala to była obrażona na mnie, na małego patrzeć nie chciała na początku. W samochodzie miałam prezent dla niej na przywitanie. Przez te parę dni tęskniła, mąż mówił że było widać to po niej i też mówiła że tęskni.
-
Paulina Hania śliczna dziewczynka, z uśmiechem łobuziary 😉
Olek wygląda na starszego🙂, mały przystojniak.
Śpiąca dwójeczka cudny widok😍,oby zawsze się tak że spaniem synchronizowały 😉
Aż trudno uwierzyć, że za chwilę będziemy drugie urodziny wyprawiać.Ania241188, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam nudności i wymiotów w ciąży. Ja w każdej czułam się bdb i mam parkę. Różnicy nie czułam w ciążach, jedynie temperamentach dzieci w brzuchu.
Moi dopiero zasnęli.
Teraz spędzamy dużo czasu na dworzu. Wychodzenie i ubieranie dwójki nie trwa miliona czasu.
Ile Olek dziś pochłonął jedzenia to niewiarygodne. Na obiad wszystko swoje zjadł, i zabierał się za Poli talerz. Ja sobie robiłam kolację przed ich kompaniem to mi kanapkę wyrwał i zjadł. Po kąpaniu zjadł jeszcze 1.5 kanapki. Do spania mleka nie dałam już to wypił 300ml wody.