Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Choroba cały czas mutuje, ale ze szczepieniami się wstrzymam raczej, bo te są robione na szybko i nie znamy skutków długofalowych. Na grypę chcę zaszczepić, ale z tego co lekarz mi mówił to Polska zamówiła nie wiele ponad milion szczepionek, na wszystkich...
-
nick nieaktualnyCiężko mieć dwójkę maluchów w domu które mają inne potrzeby. ☺️
Na spacerze Hania by chciała być cały dzień. A Natalia tylko chwilę, bo nie śpi w wózku. A w chuście max 40min. I ciężko to pogodzić.🤷🏻♀️
Ale Nam na dobrze wyszło że Hania poszła do żłobka.
Wczoraj było pasowanie na starszaka! 😍 Super zniosła zmianę sali. ☺️
Ale i tak jest cudownie. ❤️ Moje dziewczyny to ogień i woda ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 09:10
-
Plpaulina u nas chłopaki tez ogień i woda, ale młodszy juz się rozkręca i psoci ze starszym. Także czasem jest armagedon. Wczoraj nawet się pobili bo zaden nie ustąpi.
Justa z tego co weidze to faktycznie dużo dziewczynek ostatnio się rodzi. Mam nadzieje, ze u nas tez tak będzie -
Ja planuje mojego dać do przedszkola jakoś po nowym roku chyba że nie będzie miejsc to na 3 lata. Ale po takim dniu jak dzisiaj to mam ochotę go oddać natychmiast. Takie awantury mi zrobił w pepco i Rossmannie dzisiaj przy kasie, że jak wyszłam to płakać mi się chciało. Ludzie sobie pewnie pomyśleli, że matka dwójki z mala różnica i nie ogarnia sytuacji. Taki jest nerwus że ręce mi opadają, zrobił wrzask o to, że pastę do zębów jego musiałam oddać do skasowania 😫 odechciało mi się wchodzenia gdziekolwiek z nim. Matko dobrze, że Laura jest spokojnym dzieckiem bo bym wysiadła przy nichAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyMnie z tą dwojką a glownie z histeryzujaca Emilia to teraz wszedzie przepuszczaja nawet w urzedach😀 Nigdy tak szybko nie zalatwialam spraw jak teraz😂 Tu sie co ktores dziecko rzuca na ziemie i lezy plackiem w prostescie takze nie jest jedyna a ja mam zawsze ubaw z niej i innych takich tez😂 Na placyku przy hustawce dwa sie rzucily myslalam ze popuszcze ze smiechu 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2020, 21:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusta, no to podwójne gratulacje. 👍💗💗 Hehe, nie dziwię Ci się że szok.
My się baliśmy bliźniaków za drugim razem.. 😅 dobrze się stało, że jest jedno cudo.
Chociaż ...🤔takich jak Natalka to mogę i mieć 5. 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 14:13
-
Niespodzianka jak cholera, ale wlasnie do mnie dotarło, że to też ciąża podwyższonego ryzyka i bede się stresować... bo nie wszystko dało się ocenić, bo wychodzi 14 tydzień. Rozważam skargę na tamtego lekarza... jak można nie zauważyć 2 płodłów, co lepsze, uslyszeć jedno bicie serca!!!!
-
nick nieaktualnyJusta no lekarz kretyn jakis ale z drugiej strony masz juz za soba pierwszy trymestr stresu. Ciaza niby podwyższonego ryzyka, napewno trudniej niz pojedyncza ale w takiej tez moze byc mnostwo komplikacji patrz na mnie. A blizniaki dobrze sie wychowuja, wolalabym miec maluchy jako blizniaczki niz tak z mala roznica
-
Pierwszy szok minął już, niestety bede krocej pracować niż bym chciala, termin zmienił się na 27 lutego. Śmiejemy sie, ze dobrze, ze to nie rok przestępny, bo na pewno by się urodziły 29 lutego :p
Usg bede miała co 2 tygodnie, więc bede zaopiekowana teraz już wizyty beda u dobrego lekarzaEilleen, PLPaulina, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
justa1509 wrote:Dowiedziałam się dzisiaj, że będą bliźniaczki jesteśmy w głębokim szoku... bardzo głębokim
A pamietam twoje zawirowania i jak myslalas, ze nic z tej ciazy nie bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2020, 09:26
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700