Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne zdjęcia:) Mam nadzieję, że ja jutro takowe będę miała:) Jutro mam wizytę o 19. Wiem, że jeszcze serduszka nie będzie aczkolwiek kończą mi się leki i muszę iść. Powodzenia dla wszystkich:)
PS Czy wy też ciągle biegacie do WC bo macie wrażenie, że miesiaczka przyszła a to tylko śluz?? Mnie już to do szału doprowadza... bo np wychodzę z córką na dwór i nagle czuję "mokro" ...
26.01.2018 - 6,91 cm szczęścia -
dusia89 wrote:Piękne zdjęcia:) Mam nadzieję, że ja jutro takowe będę miała:) Jutro mam wizytę o 19. Wiem, że jeszcze serduszka nie będzie aczkolwiek kończą mi się leki i muszę iść. Powodzenia dla wszystkich:)
PS Czy wy też ciągle biegacie do WC bo macie wrażenie, że miesiaczka przyszła a to tylko śluz?? Mnie już to do szału doprowadza... bo np wychodzę z córką na dwór i nagle czuję "mokro" ...
Też czuję ciągle mokro no ale wiem że to nie @Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
dusia89 wrote:Piękne zdjęcia:) Mam nadzieję, że ja jutro takowe będę miała:) Jutro mam wizytę o 19. Wiem, że jeszcze serduszka nie będzie aczkolwiek kończą mi się leki i muszę iść. Powodzenia dla wszystkich:)
PS Czy wy też ciągle biegacie do WC bo macie wrażenie, że miesiaczka przyszła a to tylko śluz?? Mnie już to do szału doprowadza... bo np wychodzę z córką na dwór i nagle czuję "mokro" ...kasiulka123 -
PS Czy wy też ciągle biegacie do WC bo macie wrażenie, że miesiaczka przyszła a to tylko śluz?? Mnie już to do szału doprowadza... bo np wychodzę z córką na dwór i nagle czuję "mokro" ... -
Ja patrzę za każdym razem czy na papierze nie ma czegoś podejrzanego
Zrobiłam dzisiaj betę po 72h z 3170-->8742 chyba w normie.
Tak się zastanawiam czy dało by się wykorzystać wyniki badań które mam wykonać przy rekrutacji do pracy żeby pokazać je później ginowi Część się pokrywa.Jak myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 19:05
justyna14 lubi tę wiadomość
-
alenka89 wrote:Ja patrzę za każdym razem czy na papierze nie ma czegoś podejrzanego
Zrobiłam dzisiaj betę po 72h z 3170-->8742 chyba w normie.
Tak się zastanawiam czy dało by się wykorzystać wyniki badań które mam wykonać przy rekrutacji do pracy żeby pokazać je później ginowi Część się pokrywa.Jak myślicie? -
nick nieaktualny
-
Po wizycie. Jest pecherzyk jest zoltkowy i jest zalążek czegoś z emocji nie zapytałam. Nast wizyta 20ego mam 3x1 dupka i 2x1 luteine. Mam zero apetytu a nie mam mdlosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 19:54
dżelka, Aradia***, PollyM, polkosia, kasiulka123, PLPaulina, niedograna, justyna14 lubią tę wiadomość
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
Super gratuluje Existenz!
Na zarodek chyba jeszcze wcześnie. A co do apetytu to ja mam tak że jestem głodna ale sama nie wiem co bym zjadła bo wszystko jest blee. Kiszona kapusta prosto z beczki mi podchodzi ale o samej kapuście nie będę żyć. W efekcie tak mi dziwnie na żołądku i jem na siłeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 20:02
-
PLPaulina wrote:Te nasze bety, to są całkiem różne. Hmm.. niby podobny czas a każda ma innaczej.
Existenz - super trzymam kciuki!Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Lilly_Ana wrote:Bo jednak liczy się przyrost a nie sam wynik
Existenz - super trzymam kciuki!Lilly_Ana, PLPaulina lubią tę wiadomość
-
KlaudiaSG wrote:Dzelka gratuluje
Anyzratak może to faktycznie nic złego, ale też jestem zdania, że lepiej o raz więcej iść do lekarza niż raz za mało. Uważaj na siebie!
A ja się zdenerwowałam trochę miałam zamiar po potwierdzeniu ciąży porozmawiać z szefem. Jeszcze przed przedłużeniem umowy żeby być w porządku bo to naprawdę fajny człowiek. Dzisiaj się okazalo, że mamy już kogoś nowego na jego miejsce no i nie wiem co zrobić. Nowa szefowa jest dość wrednawa i martwe się czy będzie chciał mi podpisać umowę w takiej sytuacji.
Ja bym szczerze mówiąc w takiej sytuacji nie mówiła o ciąży przed przedłużeniem umowy, przecież mogłaś się o niej dowiedzieć później
-
Też tak mam i za każdym razem boję się, że to plamienie albo krwawienie Ale na szczęście póki co po moich małych plamieniach nie ma na razie śladu
-
PLPaulina wrote:Te nasze bety, to są całkiem różne. Hmm.. niby podobny czas a każda ma innaczej.
Bo to zależy od dpo i płci Mówię WamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 21:13
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn