Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
anyzratak wrote:Dziewczyny zawał mam!
byłam w łazience i zobaczyłam na bieliźnie taką małą kropkę delikatnie brązową i żółty zaschnięty śluz jak zawsze, taki jak to opisują krochmal, przy podcieraniu widziałam że w śluzie jest coś delikatnie brązowego w normalnym przeźroczystym śluzie taka kapeczka, no na pewno to było jak włożyłam palec do środka to wygrzebałam troszkę takiego żółtego śluzu z nitką brązową, czarne myśli, zawał, latam do łazienki co chwilę ale już na szczęście nic nie ma jest przeźroczysty jak płodny śluz, tak się boję, czy iść wcześniej do lekarza czy panikuję ? nawet ciężko to nazwać plamieniem.. trzęsłam się już z nerwów ale nie widzę tego więcej nie ma, oby było wszystko dobrze.
Podobno dopóki nie ma krwistoczerwonego plamienia to jest dobrze. A taka plamka może być np pozostałość po zagnieżdżaniu się czy cośpolkosia lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
anyzratak wrote:Dziewczyny zawał mam!
byłam w łazience i zobaczyłam na bieliźnie taką małą kropkę delikatnie brązową i żółty zaschnięty śluz jak zawsze, taki jak to opisują krochmal, przy podcieraniu widziałam że w śluzie jest coś delikatnie brązowego w normalnym przeźroczystym śluzie taka kapeczka, no na pewno to było jak włożyłam palec do środka to wygrzebałam troszkę takiego żółtego śluzu z nitką brązową, czarne myśli, zawał, latam do łazienki co chwilę ale już na szczęście nic nie ma jest przeźroczysty jak płodny śluz, tak się boję, czy iść wcześniej do lekarza czy panikuję ? nawet ciężko to nazwać plamieniem.. trzęsłam się już z nerwów ale nie widzę tego więcej nie ma, oby było wszystko dobrze.KlaudiaSG lubi tę wiadomość
-
nie badałam prog, gin tez nie zlecił, do tej pory było wszystko ok, jak się to powtórzy to pójdę wcześniej na wizytę a jak nie to planowo 12.12 i wspomnę o tym .. oby się już nie powtórzyło..
justyna14 lubi tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc -
Ja myślę żeby iść 14. Będzie to (wg domniemanej owu) 5t5d, pewnie za wcześnie na zarodek i serduszko ale trudno. Ewentualnie 18 pójdę, 6t2d.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Ja niestety z l4 muszę czekać do początku lutego.
CHociaż z chęcią bym poszła już, ze strachu. Ale jak będzie się coś działo to idę i tyle.Córeczka 16.12.2018
Starania od maja 2014.
Cześć dziewczyny:) mi wstępnie z @ wychodził termin 14 lipca, z pierwszego USG 25lipca, a dzis to juz nawet 27lipiec wyszedl;). Jak jeszcze fasolka na świat nie bd sie spieszyć to i na sierpień sie przeciągnie ... Zdrówka dla Was
Mmma, PollyM, Existenz, Lilly_Ana, niedograna lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3baa5692f4ce.jpg
Melduję że u nas w porządku, było a maluszek ma 0.78cm. Ciąża starsza o jeden dzieńExistenz, Aradia***, justyna14, Mmma, Lilly_Ana, KlaudiaSG, niedograna, polkosia, PollyM, alenka89, myszeczka89, Zuuziia, d'nusia, Carolline lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki z soboty bety 613,63 i progesteronu 23,60. Beta ładnie przyrasta ale nie wiem co myślec o progesteronie myślicie, że jest ok czy niski? Nigdy wcześniej nie badałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 16:37
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Dzelka gratuluje
Anyzratak może to faktycznie nic złego, ale też jestem zdania, że lepiej o raz więcej iść do lekarza niż raz za mało. Uważaj na siebie!
A ja się zdenerwowałam trochę miałam zamiar po potwierdzeniu ciąży porozmawiać z szefem. Jeszcze przed przedłużeniem umowy żeby być w porządku bo to naprawdę fajny człowiek. Dzisiaj się okazalo, że mamy już kogoś nowego na jego miejsce no i nie wiem co zrobić. Nowa szefowa jest dość wrednawa i martwe się czy będzie chciał mi podpisać umowę w takiej sytuacji.dżelka lubi tę wiadomość
21.04.2017 H. (poronienie - 11tc)
-
Anka, progesteron bardzo ładny.
Anyzratak, ja bym dla spokoju zbadała jutro progesteron. Po co się stresować. Plamienia zdarzają się bardzo często we wczesnej ciąży (nawet u 40% kobiet). Tutaj coś fajnego https://mamaginekolog.pl/krwawienie-w-pierwszym-trymestrze-czy-oznacza-poronienie/
Kasiulka, masz wsparcie w mężu? Nie chcesz go stresować i dlatego mu nie mówisz, czy jest jakiś poważniejszy powód?
Przyrost masz w porządku - minimalnie powinno być 66%, u Ciebie rośnie wolno, ale jest wciąż w normie. Musisz poczekać, będzie dobrzeAnkaK90, kasiulka123 lubią tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
AnkaK90 wrote:Dziękuje Mi88 to jest moja pierwsza ciąża i tak jak każda z Was chce, żeby było wszystko ok, ale troszkę panikuje
Boję się i staram się na razie o tym nie myśleć. Co będzie, to będzie.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo