Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Leticia dobrze wiedzieć
u nas za kierowcą ze względów „ergonomicznych” 1. Pasażerowi łatwiej zerknąć lub coś podać dziecku, 2. Jak jadę sama to nie muszę biegać dookoła auta żeby dziecko wyciągnąć/włożyć
ale dobrze wiedzieć z tym wyciąganiem bo faktycznie zazwyczaj kierowca wychodzi na ulicę.
Lavendova co do podawania dziecku picia w czasie jazdy, nie wyobrażam sobie zatrzymywać się tylko po to żeby podać pić. Inaczej sprawa wyglądała do 5mż gdy był wyłącznie na piersi, nie dało się prowadzić i przystawić jednocześnie[/url]
-
nick nieaktualny
-
Lavendova wrote:Ja nie wyobrażam sobie dawać picie czy mleko takiego maluchowi, przecież musi odbić. Jak to ma zrobić w aucie siedzac na sztywno w foteliku?
gdybym miała czekać na to aż mu się odbije z parkingu do dzisiaj bym nie wyjechała
[/url]
-
Kasiaja wrote:Leticia dobrze wiedzieć
u nas za kierowcą ze względów „ergonomicznych” 1. Pasażerowi łatwiej zerknąć lub coś podać dziecku, 2. Jak jadę sama to nie muszę biegać dookoła auta żeby dziecko wyciągnąć/włożyć
ale dobrze wiedzieć z tym wyciąganiem bo faktycznie zazwyczaj kierowca wychodzi na ulicę.
Lavendova co do podawania dziecku picia w czasie jazdy, nie wyobrażam sobie zatrzymywać się tylko po to żeby podać pić. Inaczej sprawa wyglądała do 5mż gdy był wyłącznie na piersi, nie dało się prowadzić i przystawić jednocześnieKasiaja lubi tę wiadomość
-
gosia.kak wrote:a jaka bedzie różnica między dzięcmi? Może teraz to starsze będzie "zabawiać" młodsze, podawać smoczek, itd? Ja nie widze problemu wożenia dwójki z tyłu, jesli np. starsze dziecko może się zająć młodszym, gorzej jak to są dwa maluszki
Ja mam synka ktory skonczy dwa latka w kwietniu. Maly czesto jezdzi sam z tylu ale przodem do kierunku jazdy wiec mam go na oku w lusterku, malenstwo planuje wozic z przodu tylem do kierunku jazdy. Dwojki dzieci faktycznie nie zostawilabym z tyluAnia241188 lubi tę wiadomość
-
Ania241188 wrote:Racja. Cieszcie się że nie przybieracie za dużo i brzuchy małe. Na końcu to i spać nie można tak przeszkadza brzuch
ja miałam poduszkę pod brzuchem między kolanami i za plecami
a w lipcu jak rodzilam to duży brzuch to tragedia. Parę kroków i trzeba usiąść gdzieś
i teraz znowu letni termin mi się trafił. A przytyłam 20kg w pierwszej ciąży. Teraz liczę że będzie mniej.
oj ja to zazdroszcze tym co male brzuszki majaja w poprzedniej ciazy +22kg
ale mialam termin w kwietniu jak jeszcze chlodno bylo a tym razem sierpien... uff juz mi goraco
-
Urosły mi cycki przez noc! Wczoraj się kładłam z normalnymi, a dziś obudziłam się z balonami Pameli
Myślałam, że jak nie urosły na początku, tak jak w pierwszej ciąży, to ewentualnie dopiero na końcówce wystrzelą. I jeszcze tak pobolewały jak gdy za długo dziecka się nie nakarmiingelita, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Leticia wrote:Urosły mi cycki przez noc! Wczoraj się kładłam z normalnymi, a dziś obudziłam się z balonami Pameli
Myślałam, że jak nie urosły na początku, tak jak w pierwszej ciąży, to ewentualnie dopiero na końcówce wystrzelą. I jeszcze tak pobolewały jak gdy za długo dziecka się nie nakarmi