Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 11:17
iNso87, APrzybylska, Katka., anyzratak, Chmielcia, dżelka, Lusia_M, AnkaK90, Kawuszka, snowwhite, Martula78, Rencia, DobrejMysli, LondyńskieSerduszko, Zuuziia, syska89, Necik , PLPaulina, Marta..a, Australijka, zmudka, squirrel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też mam wizytę na ten czwartek, ale chyba przełożę na kolejny czwartek, bo raczej nie będzie jeszcze nic widać...
Dzięki za podpięcie w pierwszym poście - jak tylko poznam termin, dam znać U mnie sytuacja do określenia trudna, dlatego muszę liczyć na pomoc lekarza...niedograna lubi tę wiadomość
22.11.2017 -pierwsza biochem -
Kiyka 123 wrote:Też mam wizytę na ten czwartek, ale chyba przełożę na kolejny czwartek, bo raczej nie będzie jeszcze nic widać...
Dzięki za podpięcie w pierwszym poście - jak tylko poznam termin, dam znać U mnie sytuacja do określenia trudna, dlatego muszę liczyć na pomoc lekarza... -
Cześć
Również chciałabym dołączyć do grona sierpniowych mamuś. Termin mam co prawda na 26 lipca, jednak wolę dopisać się tutaj.
U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży.niedograna lubi tę wiadomość
-
PollyM wrote:Cześć
Również chciałabym dołączyć do grona sierpniowych mamuś. Termin mam co prawda na 26 lipca, jednak wolę dopisać się tutaj.
U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży.
Ja jutro mam wizytę i się zaczynam lekko stresować... -
niedograna wrote:Ja już dzisiaj po wizycie Ginekolog potwierdził ciąże, ale jeszcze zbytnio nic nie widać. Kolejna wizyta za 2 tygodnie.
-
PollyM wrote:Cześć
U mnie dwa testy pozytywne, wizyta u ginekologa też już była (ale bez USG), a 4 grudnia idę właśnie na USG. Będzie to 7 tydzień ciąży.
Też mam wizytę 4 grudnia
niedograna, PollyM lubią tę wiadomość
25.07.2018 🦊
-
U mnie ostatnia @ 19 października więc dziś zaczęłam 6tc 2 kreski się pokazały tydzień temu Beta tego samego dnia co test 38,4
Wizyta u gin dopiero za tydzień czyli pierwszy dzień 7tc
Termin wychodzi 26 lipiec!
Waham się tylko czy nie iść do innego lekarza wcześniej raz z niecierpliwości :p a dwa mam średnią pracę jeśli o ciążę chodzi a mój gin z tego co czytałam nie jest zwolennikiem dawania L4Chmielcia
-
A macie dziewczyny podwyższona temptemperature ciała? Ja mam cały czas 27.3, 27.5 mierze pod pachą i trochę się martwię ale niby to normalne.. Ja jeszcze u gin nie byłam bo boje sie iść już że nie zobaczy nic i będę się później bała że cos jest nie tak.. pójdę tak jak chmielcia w 7tyg.
Chmielcia lubi tę wiadomość
01.01.2021 nasz aniołek 8tc