Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myślałam że jutro mam wizytę a okazało się że dzisiaj
dobrze że do mnie zadzwonili. Powiedzieli ze jak zdążę do 17.45 to będzie ok. Zdążyłam na szczęście. wszystko dobrze u nas
dziecko ma 7 cm. Serce ładnie bije. Więc się cieszę. Kolejna wizyta za miesiąc. I wtedy określi płeć.
PLPaulina, Kasiaja, Dooti, katka/85, siuLa, Ania241188, Zozza, pumka1990, niedograna, Carolline, Gypsy, chabasse, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się wpuszcza gości do domu to powinni oni przestrzegać zasad tam panujących.
my jesteśmy dorośli a dobre rady to rodzina niech sobie spisze na kartkę i czyta do podusi..
U nas akurat się to sprawdziło. I dopóki nie poproszę o pomoc to nie słyszę głupich tekstów.Lavendova, kozalia lubią tę wiadomość
-
U nas teściowa ostatnio zaczęła o chrzcinach... To już we mnie się gotowało i powiedziałam że dziecko jeszcze się nie urodziło i poszłam spać :p
Bqrdzi j niż rodzice to doradza mi siostra, ale na zasadzie, tego nie kupuj, to Ci nie potrzebne, to pożycz... -
Ja się na razie nie wypowiadam o tesciach bo nie wiem co im się przestawić jak wnuka zobaczą.
Dzisiaj byłam na wizycie bez usg. Dostałam globulki na te bakterie w pochwie. Zapytałam lekarza kiedy usg bo brzuch nie rośnie na co on, jak to nie przecież już jest pod pepkiem! Czyli coś tam się dzieje pomimo że ja nie widzęteraz czekam na termin polowkowego ma być pomiędzy 10 a 20 marca
już się nie mogę doczekać.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
Jaja. Ciekawe czy tylko zdj ukradła czy w ogóle jest w ciąży... 9 miesięcy sciemyyy
Zapisałam się na polowkowe
16.03. Ok 19 tydzWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2018, 22:28
10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożna w 19 tc? To ja chyba też rak pójdę bo mi bardziej pasuje chociaż twoja dzidzia starsza o tydzień znowu...
Ale numer z tymi zdjęciamiNie wiem jak trzeba być szurnietym żeby udawac ciążę i wstawiać nie swoje zdjęcia. I to założycielka tematu.
-
Dziewczyny, a czy Wy tez codziennie „czujecie” brzuch? Chodzi mi o to ze ja będąc w połowie 17tyg codziennie coś czuje. A to kłucie a to coś ciągnie a to jeździ a to pobolewa . Noe wiem już czasem czy to jest normalne. Staram się nie brać żadnych tabletek - nawet no-spy. Dzisiaj to samo jakby takie lekkie mrowienie, skurcze i kłucie w jajnikach. Wzięłam magnez i odpoczywałam. Nie wiem już czy to powód do niepokoju czy norma?PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
To ja nieczuła jakąś jestem :p czasem coś poczuje, ale to rzadko :p dziś wizyta u fryzjera! Muszę się obciąć bo już denerwują mnie te włosy
chyba poczułam maleństwo.. Takie chwilowe lekkie uderzenie w brzuch, porownalabym to banki mydlanej, tak urosła i uderzyła i znowu
tylko czy przy pierwszej ciąży, w 15 tygodniu to możliwe żebym je poczuła...
Ooo i jeszcze jedna rzecz dzisiaj w nocy mnie obudziła. Mrowienie rąk, obie ręce tak mi mrowiły że się obudziłam, aż dziwne bo ni ucisnęłabym obu rąk w nocy, a do męża byłam tyłkiem odwrócona więc to też nie on :pWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 07:24
-
d'nusia wrote:Justyna patrz wątek kwietniowek i niejaką Aliske, która robi dziewczyny w jaki. Strona 761 hahaha. Ty może to wasz flakonik itd
d'nusia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
d'nusia wrote:Co ty sciemniala od początku, tu zaręczyny, tu ciąża zagrożona, zdjęcia USG i brzucha z netu.
Że się chce tyle miesięcy pisać bzdury.d'nusia lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyJusta ja też przedwczoraj obudzilam się z bólem i zdretwiala ręką. Nie wiem czy gdzieś sobie przygniotlam czy co ale bolalo.
I też mam często ze mnie zakluje w brzuchu czy zaboli,czasem tez sie stawia wtedy magnez i sie kładę na lewym boku i przechodzi.