Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolciak wrote:Co na zgagę dziewczyny?Jest okropna...mięta nie pomaga,mleko nasila, kefir tak samo
Ogólnie długo mnie nie było muszę poczytać posty
Czy któraś z Was też ma problemy z pracodawcą?Nie przedłużył mi umowy mimo iż powinien (wg niego w tym roku zmieniało się prawo bla bla bla), nerwowe tygodnie za mną, czeka mnie najwyraźniej wizyta w ispekcji pracy bo mam dość, brak wypłaty za chorobowe, problemy by dostarczyć głupie zaświadczenie do zusu do chorobowego więc od nich tez wstrzymane, po prostu do d...
Co do pracy to nie pomogę. Byłam pewna ze nie mogą zwolnić. Co za świnia z tego szefa.
-
niedograna wrote:Mnie też zaczyna męczyć zgaga. Czasami w nocy nie idzie przez nią spać.
a może squirrel ty poprowadzisz pierwszą stronę? A kto został jeszcze zdemaskowany? Bo przeglądając fora widzę, że jednak tylko Aliska.
A najgłupsze z tego wszystkiego jest to, że podejrzani są wszyscy co rozpoczynają grupę ;/
-
Lavendova wrote:A jaką wanienke? Miałam taką na wanne, ale troche nie wygodnie sie schylac tak7w3d 💔
-
Eilleen wrote:Mi pomaga na zgage picie wody Muszyna bo jest lekko gazowana. Kiedyś mi mleko pomagało ale to trzeba wypić w odpowiedniej ilości. Tylko tej wody trzeba też trochę wypić i próbować. Jeśli zgaga jest to wypić jeszcze.
Co do pracy to nie pomogę. Byłam pewna ze nie mogą zwolnić. Co za świnia z tego szefa.
Art 177 kp nie można zwolnić. Pod warunkiem że skończyłaś 3 miesiąc ciąży. Może to zrobić wcześniej albo z Twojej winy np. przyjście pod wpływem do pracy, nieusprawiedliwiona nieobecność itp.6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualnyJestem po wizycie, u nas będzie tadam... DZIEWCZYNKA
na 99,9%
więc wyprawkowe zakupy będą jeszcze mniejszed'nusia, Existenz, PLPaulina, nesssssa, Leticia, DobrejMysli, Dooti, polkosia, katka/85, chabasse, Eilleen, siuLa, Gypsy, justyna14, Marta..a, ingelita, Ania241188, e_mii, niedograna, Kasiaja, agania, Anuleczek, Ada2405, Carolline, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez czuje niesmak, znalazłam na Facebooku grupę sierpniowe mamusie 2018, jakoś tak... tam przynajmniej widać kto co pisze, chociaż niewiadomo czy ktoś nie ma sztucznego konta
ale nie ma tam takich miłych pogaduszek ciągiem jak tutaj
Ada2405 lubi tę wiadomość
-
lu.iza wrote:Ja tez czuje niesmak, znalazłam na Facebooku grupę sierpniowe mamusie 2018, jakoś tak... tam przynajmniej widać kto co pisze, chociaż niewiadomo czy ktoś nie ma sztucznego konta
ale nie ma tam takich miłych pogaduszek ciągiem jak tutaj
Słaba jest ta grupa. Dodałam się tam, ale zero świadomości u tych przyszłych mam, a co najgorsze, mam wrażenie, że w ogóle ich nie interesuje temat ciąży i dzieci albo jakieś ignorantkinesssssa lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zostańmy tu Koleżanki i nie przejmujmy się trollami
Myślę, że jak przestaniemy o nich pisać to automatycznie przestaniemy je też "karmić".
Widzę, że wszędzie są, przewijają się w każdym wątku więc ciężko będzie się ich pozbyć ale proponuje machnnąć na nie ręką.
Internet już tak ma. Ograniczone zaufanie i będzie dobrzeEilleen, Ithildin, ingelita, Existenz, Anuleczek, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEilleen wrote:Zapisałam dzięki wam kolejne wózki do obejrzenia.
A może któraś z Was już coś takiego robi:D?
Pewnie większość już śpi, ale pamiętacie która z dziewczyn znała się na księgowości? Dostałam wypłatę na L4, jeszcze tym razem od pracodawcy i coś mi się nie zgadza:/PLPaulina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykozalia wrote:Też zaczęłam sobie to zapisywać, mam nadzieję że starczy mi wytrwałości, bo jeszcze nie czuje potrzeby angażowania się mocno w ten temat. Może uda mi się stworzyć jakiś plik z porównaniem kiedyś
Pewnie większość już śpi, ale pamiętacie która z dziewczyn znała się na księgowości? Dostałam wypłatę na L4, jeszcze tym razem od pracodawcy i coś mi się nie zgadza:/
Wydaje mi się, ze Marta..aWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 23:49
-
kozalia wrote:Też zaczęłam sobie to zapisywać, mam nadzieję że starczy mi wytrwałości, bo jeszcze nie czuje potrzeby angażowania się mocno w ten temat. Może uda mi się stworzyć jakiś plik z porównaniem kiedyś
Pewnie większość już śpi, ale pamiętacie która z dziewczyn znała się na księgowości? Dostałam wypłatę na L4, jeszcze tym razem od pracodawcy i coś mi się nie zgadza:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 06:54
7w3d 💔