Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania241188 wrote:Kurcze jak 2 lata temu czytałam lipcowki 2016 to czegoś takiego jak trolle nie było. To co teraz się dzieje to nie wiem...
Chyba że były a nikt tego nie sprawdzał? Pewnie nawet nikt nie pomyślał żeby sprawdzać bo kto normalny ma czas się w takie rzeczy bawić...
Może były trolle, ale niewiele. A teraz wychodzi na to, że na każdym kroku... My miałyśmy jednego takiego pamiętnikowego trolla co wypisywała różne historie, a później się okazało, że to wszystko ściema. -
agania wrote:Może były trolle, ale niewiele. A teraz wychodzi na to, że na każdym kroku... My miałyśmy jednego takiego pamiętnikowego trolla co wypisywała różne historie, a później się okazało, że to wszystko ściema.
-
nick nieaktualnyangelika1995 wrote:mnie codziennie rano i w nocy szczególnie jak się budzę do toalety , strasznie boli podbrzusze. biorę 2x1 tabletkę magnezu ale nie wiem czy to coś pomaga bo nie mam typowo twardego brzucha... ma któraś z Was tak?
Ja mam podobnie. Wczoraj po poludniu tez mnie bolalo az sie musialam polozyc i zasnelam na 2 godziny jak nieprzytomna. -
dla mnie przyjmowanie nowych forumowiczek w połowie ciąży lub pod koniec jest bez sensu bo co mnie będzie interesowało co u nich? nic. z Wami jakoś się od początku zżyłam, ale jak ktoś nowy dochodzi to jest mi to zupełnie obojętne, stąd propozycja poranna. Odezwały się oczwyiście tylko trolle w tym niedograna i dwie osoby które są od niedawna więc sory.
Może serio jakieś alternatywne forum?pumka1990 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ania241188 wrote:Jestem po wizycie. Szyjka długa 4.2cm. Uff.
Maluszek waży 282g. Strasznie się ruszał i średnio współpracował. Pierw stwierdziła że chyba dziewczynka a potem ze 90 % chłopak. Wstawiam to zdjęcie z usg gdzie widzi siusiaka. Jak Wy sądzicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d575fa16218.jpgale ja się nie znam. Gratulacje udanej wizyty i długiej szyjki. To już było połówkowe?
7w3d 💔 -
vanilia120 wrote:A o co chodzi z tym arkuszem na wrzesniowkach? Bo któraś dodała post żeby to obczaic ale ten post nagle zniknął więc nie wiem kto to pisał.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1e0n00FcOod17XM_YfcH2dssLlaQpV67xMylwDEUNeJk/edit#g
chodziło mi o to, dla mnie to dziwne że jest to takie szczegółowe itd dlatego poruszyłam ten tematangelika22 -
Na facebooka nie chciałabym się przenosić. Jakoś wygodniej mi na forum. Z drugiej strony jak tu zostaniemy to nie uchronimy się przed trolami, one były i będą.
Fakt dziwny ten arkusz. Nawet ryzyko podane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 16:17
-
justyna14 wrote:Ania ja tu nic nie widzę
ale ja się nie znam. Gratulacje udanej wizyty i długiej szyjki. To już było połówkowe?
a się dziś przeszłam bo w poniedziałek nie miałam usg ani szyjki nie sprawdziłam i dla mojego spokoju poszłam prywatnie sprawdzić
-
Ania241188 wrote:Nie. Połówkowe za 2 tygodnie. Wtedy mam nadzieję że ma 100 procent powie
a się dziś przeszłam bo w poniedziałek nie miałam usg ani szyjki nie sprawdziłam i dla mojego spokoju poszłam prywatnie sprawdzić
to teraz czekać do połówkowego
7w3d 💔 -
I kolejny raz poruszany temat trolli. Nie rozumiem komu sie chce w to bawić, faktycznie obstawiam ze bbf płaci sporo tym osobom za rozkręcanie wątku, bo faktycznie pojawiają się jedne i te same schematy. Niedograna może się odezwiesz i powiesz coś od siebie?17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
I tak sobie myśle ze jak tak ma wyglądac nasze udzielanie sie na forum, gdzie nie można nikomu wierzyć, a jednak od czasu do czasu chciałoby sie poradzić bardziej doswiadczonych mam, to nawet nie chce mi sie wchodzic na tą stronę i podbijać liczbę wejsc.17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
Trzeba brać pod uwagę zasadę ograniczonego zaufania w internecie. Mi tam by nie przeszkadzało jakby Niecierpliwa dalej prowadziła pierwszą stronę i się udzielała. Może i dała zdjęcie z internetu ale co za różnica, może ktoś inny też daje.. nie rozumiem komu się chcę tego szukać. Ja zdjęć usg wam nie pokazuję bo nie chcę żeby ktoś je sobie później przygarnął jak swoje. Poza tym o raz się pojawi w internecie zostaje tam już na zawsze
Ja połówkowe mam jutro, ostatnio miałam prenatalne pod koniec okresu w którym się zaleca je robić to teraz na początku, a co mi tammały jest kluską bo w poniedziałek miał już 265g więc nie powinien być za mały na badanie, trzymajcie kciuki
Chociaż idę tam dla formalności, najbardziej się bałam tej mojej dwunaczyniowej pępowiny ale w poniedziałek na ip pani doktor powiedziała, że są trzy naczynia, więc już mi ulżyło.vanilia120, misia-kasia, Leticia, PLPaulina, Carolline lubią tę wiadomość
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
Ania241188 wrote:Jestem po wizycie. Szyjka długa 4.2cm. Uff.
Maluszek waży 282g. Strasznie się ruszał i średnio współpracował. Pierw stwierdziła że chyba dziewczynka a potem ze 90 % chłopak. Wstawiam to zdjęcie z usg gdzie widzi siusiaka. Jak Wy sądzicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d575fa16218.jpg
Odnośnie trolli, obastawiam wersje, ze założycielki tematów to moderatorzy. Poprostu podszywają sie pod przyszłe mamy, ale nie wnikałam w temat wiec to tylko moje domysły.
-
Dla mnie to mogą to prowadzić nawet moderatorzy, ale niech chociaż nie oszukują w tak przykrych sprawach jak zmyślone poronienia. To jest nienormalne, te zmyślone przykre historie, czy nieprawdziwe komplikacje w ciąży. Czwmu to ma właściwie służyć ?🌸 ❤️ sierpień 2018
🐻❤️ maj 2021 -
Właśnie czytam, że wrześniówki ewakuują się gromadnie na inne forum. Zaraz doczytam skąd taka reakcja.
Edit. To przez podstawioną założycielke miesiąca- Antonine.. Wczoraj wyszła afera u nich, dziś u nas z niedograną.. Eh myślałam że to już koniec z tymi trollamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:09
-
Ech, szczerze mówiąc, to już dawno to przeczuwałam. Nagromadzenie chorych psychicznie w internecie może i jest spore, ale no proszę - jakie jest prawdopodobieństwo, że wszyscy oni czają się akurat na prowadzenie wątków na belly?
Dla mnie jest ewidentne, że są to pracownicy portalu. I wcale by mi to nie przeszkadzało, gdyby nie te zmyślone problemy i poronienia.
Ja wolałabym się nie przenosić gdzie indziej, bo mi tu wygodnie. Ale jak będzie trzeba, to pójdę za wamiByle nie na fb.
pumka1990, nesssssa lubią tę wiadomość