Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Av wrote:Przykro mi to mówić, dziewczyny, ale Wasza "niedograna" jest trollem. Za bardzo mi jej posty przypominały naszą "antoninę" więc poszukałam. Proszę, oto zdjęcie USG, jakie Wam zapodała jako niby jej:
https://zapodaj.net/images/62353b2f4869c.png
A tutaj to samo niewykadrowane zdjęcie, pochodzi z 2008 roku:
Ta osoba - bo nawet nie wiemy, jakiej na pewno jest płci - powinna się pilnie leczyć.
Sory, ale na sierpniowej grupie na fb nie ma takich akcji. Atu zawsze do tej pory było miło. No i nikt od nikogo nie brał takich danych jak ty...hmm
I lepiej uważajcie co wkładacie na forum, bo widzę, że tu ktoś to nieźle przerabia. Prawda Av?
Av założyła tą tabelkę:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1e0n00FcOod17XM_YfcH2dssLlaQpV67xMylwDEUNeJk/edit#gid=0
Bardzo dziwne i za dużo informacji o każdym... zobaczcie sobie podpis pod jej suwaczkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:35
-
nick nieaktualny
-
Fionw wrote:Niedograna nie jest tym za kogo się podaje i podejrzewam, że celowo wczoraj założyła konto i kopiowała moje wpisy, żeby zrobić ze mnie niewiarygodną, że niby piszę sama do siebie. Później zgłosiła to wszystko do moderacji i posty niewygodne dla niej zniknęły. Dzisiaj też o tym wspomniała co tym bardziej mnie utwierdziło w tym, że to była jej sprawka.
Poza tym jest jeszcze jedna rzecz, która świadczy o tym, że niedogranej mylą się konta. Na początku pisała, że będzie pracować jak najdłużej się da, by za chwilę pisać, że ona jak tylko potwierdzi ciąże to idzie na zwolnienie bo jej się szyjka skraca, gdyż ma do tego predyspozycje. ??? No to chyba już tutaj coś się komuś myli. Może nie ten wątek. Profil niedogranej jest typowym profilem trola, bo ma historię wątków taką, jak każdy trol, który prowadził wątek i nagle zniknął.
Szkoda tylko, bo współczułam dziewczynie, że straciła ciążę w 18 tygodniu a to pewnie kłamstwo jak całe jej alter ego.
bozeee...czemu forum nie jest na haslo i takich "" tu wpuszcza...
-
nick nieaktualnyDobrejMysli wrote:Właśnie czytam, że wrześniówki ewakuują się gromadnie na inne forum. Zaraz doczytam skąd taka reakcja.
Edit. To przez podstawioną założycielke miesiąca- Antonine.. Wczoraj wyszła afera u nich, dziś u nas z niedograną.. Eh myślałam że to już koniec z tymi trollami
bo ta Antonina i niedograna to chyba ta sama osoba... swoją drogą, jeżeli to osoba opłacona przez bbf, to aż zniesmacza ten poziom kłamstwa i mnie to zniechęca do tego portalu, więc wątpię. Lepiej byłby normalny moderator prowadzący, ale nie kłamczuch, że jest w ciąży, ma wizyty, badania...
Obstawiam, że niedograna to jakiś psychol, niespełniony życiowo człowiek, bez przyjaciół, faceta, a tym bardziej możliwości zajścia w ciążę... (chyba, że na dyskotece). Wiem, że w necie są trolle, liczę się z tym, ale jak już taka gównoburza się rozpętała i zajmuje nam to teraz 90% postów, to mi się nie chce tego czytać... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiedograna ale wstawilas zdjecie netu z usg jako swoje czy nie?
Bo tutaj jasno mozna wyszukacz i nie jest to przerobka. Tego mysle ze sie nie da logicznie wytlumaczyc bo przeciez nikt nie ma obowiazku wstawiac zdjec ale jesli juz ktos wstawia to jednak wychodzi sie z zalozenia ze jest prawdziwe a nie z netu, w przeciwnym razie jaki w tym cel? -
Na każdym bezpłatnym, publicznym forum będą takie osoby. Nawet jak się przeniesiemy, to skąd pewność, że pójdą tylko prawdziwe osoby? Zostaje fb, z imienia i nazwiska, już nie tak anonimowo, chociaż tam pewnie też różni się trafiają.
AnkaK90, chabasse lubią tę wiadomość
-
niedograna wrote:Bardzo dziwne i za dużo informacji o każdym... zobaczcie sobie podpis pod jej suwaczkiem.
Niedograna właśnie przeczytałam kilkanascie ostatnich stron wrzesniowek i wiem, że one tą tabelkę same sobie uzupełnialy (nie robiła tego jedna osoba tylko każda z osobna więc nie zarzucaj AV że jest trolem)
A może zamiast odnosić się do wpisów innych dziewczyn odniesiesz się do zdjęcia które wkleilas a które nie jest twoje tylko ściągnięte z neta? -
Ania241188 wrote:Jestem po wizycie. Szyjka długa 4.2cm. Uff.
Maluszek waży 282g. Strasznie się ruszał i średnio współpracował. Pierw stwierdziła że chyba dziewczynka a potem ze 90 % chłopak. Wstawiam to zdjęcie z usg gdzie widzi siusiaka. Jak Wy sądzicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d575fa16218.jpg
Ania jeżeli pomoże Ci to w interpretacji Twojego zdjęcia to wrzucam swoje z 15tygodnia, u nas na 100% chłopak
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/801ce7ccb58b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:56
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️