WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe mamusie 2018
Odpowiedz

Sierpniowe mamusie 2018

Oceń ten wątek:
  • Leticia Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, może to siła sugestii, ale widzę siurka :) takie lekkie wybrzuszenie powyżej (chyba) kolanka (tego jaśniej zarysowanego miejsca).

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • lu.iza Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem chętna na przeniesienie się... to co się tu dzieje to jakaś paranoja, nie wypisuje tu niewiadomo jakich prywatnych rzeczy ale mam straszny niesmak i aż nie chce mi się tu wchodzić.

qb3cl6d8iexq5cc7.png
    m3sxc6edpjlusky4.png
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Av wrote:
    Przykro mi to mówić, dziewczyny, ale Wasza "niedograna" jest trollem. Za bardzo mi jej posty przypominały naszą "antoninę" więc poszukałam. Proszę, oto zdjęcie USG, jakie Wam zapodała jako niby jej:
    https://zapodaj.net/images/62353b2f4869c.png
    A tutaj to samo niewykadrowane zdjęcie, pochodzi z 2008 roku:
    12-week-ultrasound-pictures-13-fancy-weekly-ultrasounds.jpg

Ta osoba - bo nawet nie wiemy, jakiej na pewno jest płci - powinna się pilnie leczyć.
    wtf? co to ma być? Właśnie przejrzałam waszą grupę i po co ci prowadzenie takiej tabelki? Jakieś statystyki robisz? Czy uwielbiasz gównoburze i tym sposobem rozkręcasz forum? Może jesteś moderatorem? I prowadzisz jakąś specjalną akcję wrabiania osób, które prowadzą grupę?
    Sory, ale na sierpniowej grupie na fb nie ma takich akcji. Atu zawsze do tej pory było miło. No i nikt od nikogo nie brał takich danych jak ty...hmm
    I lepiej uważajcie co wkładacie na forum, bo widzę, że tu ktoś to nieźle przerabia. Prawda Av?

Av założyła tą tabelkę:
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1e0n00FcOod17XM_YfcH2dssLlaQpV67xMylwDEUNeJk/edit#gid=0
    Bardzo dziwne i za dużo informacji o każdym... zobaczcie sobie podpis pod jej suwaczkiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny. Jestem wrzesniowka, ale czasem Was podczytuje. Akurat dane w naszej tabelce były prawdziwe. Każda pisała po badaniach prenatalnych jakie ma wyliczone ryzyko itp. Same uzupelnialysmy ta tabelke :-)

DobrejMysli, polkosia lubią tę wiadomość

• niedograna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fionw wrote:
    Niedograna nie jest tym za kogo się podaje i podejrzewam, że celowo wczoraj założyła konto i kopiowała moje wpisy, żeby zrobić ze mnie niewiarygodną, że niby piszę sama do siebie. Później zgłosiła to wszystko do moderacji i posty niewygodne dla niej zniknęły. Dzisiaj też o tym wspomniała co tym bardziej mnie utwierdziło w tym, że to była jej sprawka.

Poza tym jest jeszcze jedna rzecz, która świadczy o tym, że niedogranej mylą się konta. Na początku pisała, że będzie pracować jak najdłużej się da, by za chwilę pisać, że ona jak tylko potwierdzi ciąże to idzie na zwolnienie bo jej się szyjka skraca, gdyż ma do tego predyspozycje. ??? No to chyba już tutaj coś się komuś myli. Może nie ten wątek. Profil niedogranej jest typowym profilem trola, bo ma historię wątków taką, jak każdy trol, który prowadził wątek i nagle zniknął.

Szkoda tylko, bo współczułam dziewczynie, że straciła ciążę w 18 tygodniu a to pewnie kłamstwo jak całe jej alter ego.
    dziwne...osoba która dopiero co założyła konto, nigdy się nie wypowiada, a tak dużo "niby" wie... kolejny troll.
    bozeee...czemu forum nie jest na haslo i takich "" tu wpuszcza...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DobrejMysli wrote:
    Właśnie czytam, że wrześniówki ewakuują się gromadnie na inne forum. Zaraz doczytam skąd taka reakcja.
    Edit. To przez podstawioną założycielke miesiąca- Antonine.. Wczoraj wyszła afera u nich, dziś u nas z niedograną.. Eh myślałam że to już koniec z tymi trollami

bo ta Antonina i niedograna to chyba ta sama osoba... swoją drogą, jeżeli to osoba opłacona przez bbf, to aż zniesmacza ten poziom kłamstwa i mnie to zniechęca do tego portalu, więc wątpię. Lepiej byłby normalny moderator prowadzący, ale nie kłamczuch, że jest w ciąży, ma wizyty, badania...

Obstawiam, że niedograna to jakiś psychol, niespełniony życiowo człowiek, bez przyjaciół, faceta, a tym bardziej możliwości zajścia w ciążę... (chyba, że na dyskotece). Wiem, że w necie są trolle, liczę się z tym, ale jak już taka gównoburza się rozpętała i zajmuje nam to teraz 90% postów, to mi się nie chce tego czytać...

• Zolza_ Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedograna a może wyjaśnisz czemu zdejcia które wstawialas były z internetu a nie Twoje?

iv099vvj1wzlmrpz.png
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolza_ wrote:
    Niedograna a może wyjaśnisz czemu zdejcia które wstawialas były z internetu a nie Twoje?
    co ty gadasz? podaj mi stronę na której niby ja takie zdjęcie dodałam. A nie jakieś co ktoś przerobił na własne cele.

• AnkaK90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu afera z trollami. Może faktycznie pomysł że zmianą forum nie jest taki zły....

DobrejMysli, lu.iza lubią tę wiadomość

TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
    f2wl2n0aindk2re3.png
  • angelika1995 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie można tych osób jakoś blokować ?

angelika22
  • squirrel Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedograna oszczędź już wstydu dziewczyno. Czy kim tam jesteś..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:41

🌸 ❤️ sierpień 2018
    🐻❤️ maj 2021
  • niedograna Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PROSZĘ O STRONĘ ZE ZDJĘCIEM!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowe-mamusie-2018,14367,296.html
    Strona 296, cytat Twojej wypowiedzi, oryginalny post tajemniczo zniknął.

Av, DobrejMysli lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedograna ale wstawilas zdjecie netu z usg jako swoje czy nie?
    Bo tutaj jasno mozna wyszukacz i nie jest to przerobka. Tego mysle ze sie nie da logicznie wytlumaczyc bo przeciez nikt nie ma obowiazku wstawiac zdjec ale jesli juz ktos wstawia to jednak wychodzi sie z zalozenia ze jest prawdziwe a nie z netu, w przeciwnym razie jaki w tym cel?

• Av Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    PROSZĘ O STRONĘ ZE ZDJĘCIEM!
    Nawet tłumaczenia masz takie same jak w naszym wątku.
    Polecam ci jakieś forum dla osób z zaburzeniami psychicznymi, możesz się tam dobrze odnaleźć.

monika_86 lubi tę wiadomość

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • e_mii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na każdym bezpłatnym, publicznym forum będą takie osoby. Nawet jak się przeniesiemy, to skąd pewność, że pójdą tylko prawdziwe osoby? Zostaje fb, z imienia i nazwiska, już nie tak anonimowo, chociaż tam pewnie też różni się trafiają.

AnkaK90, chabasse lubią tę wiadomość

v0o0onx.png
    z9pckld.png

• DobrejMysli Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niedograna wrote:
    Bardzo dziwne i za dużo informacji o każdym... zobaczcie sobie podpis pod jej suwaczkiem.

Niedograna właśnie przeczytałam kilkanascie ostatnich stron wrzesniowek i wiem, że one tą tabelkę same sobie uzupełnialy (nie robiła tego jedna osoba tylko każda z osobna więc nie zarzucaj AV że jest trolem)

A może zamiast odnosić się do wpisów innych dziewczyn odniesiesz się do zdjęcia które wkleilas a które nie jest twoje tylko ściągnięte z neta?

klz9df9hzzd4pe9c.png
  • Av Autorytet

Wysłany: 14 marca 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tabelki to wszystkie wpisywałyśmy się z własnej woli, można to prześledzić w naszym wątku. W tym momencie ją przeniosłam, bo antonina vel niedograna vel pewnie-jeszcze-sporo-kont-tutaj ją wciąż kasowała.

DobrejMysli lubi tę wiadomość

f2w3ol2adwu1ceje.png
    Leon :)
  • MagdaW Debiutantka

Wysłany: 14 marca 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha :)

• AnkaK90 Ekspertka

Wysłany: 14 marca 2018, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania241188 wrote:
    Jestem po wizycie. Szyjka długa 4.2cm. Uff.
    Maluszek waży 282g. Strasznie się ruszał i średnio współpracował. Pierw stwierdziła że chyba dziewczynka a potem ze 90 % chłopak. Wstawiam to zdjęcie z usg gdzie widzi siusiaka. Jak Wy sądzicie?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8d575fa16218.jpg

Ania jeżeli pomoże Ci to w interpretacji Twojego zdjęcia to wrzucam swoje z 15tygodnia, u nas na 100% chłopak

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/801ce7ccb58b.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 17:56

TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
    f2wl2n0aindk2re3.png
‹‹ 490 491 492 493 494 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ