Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AnkaK90 wrote:Ania ja miałam.cichą nadzieję na dziewczynkę (bo w najbliższej rodzinie ostatnio sami chłopcy sie rodzą), ale jak wtedy zobaczyłam to ujęcie na ekranie usg w gabinecie, to nie miałam już żadnych złudzeń. A teraz już się oswoiłam i cieszę się z kompletowania męskiej wyprawki. A mój mąż jak się cieszy...
Ale i tak super widok jak się tak maleństwo rusza i widać jak rusza rączkami i nóżkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:28
AnkaK90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marcela123 wrote:100 % pewność będziemy miały jak zobaczymy po porodzie
U mnie w rodzinie dwa razy była sytuacja u mojej kuzynki, że do końca miały być dziewczynki a przy porodzie niespodzianka i ma dwóch chłopców
także tak
-
niedograna wrote:dopiero co zdjęcie brzucha wrzucałam, może już też gdzieś sobie w sieci wędruje ;/
vanilia120 lubi tę wiadomość
-
marcela123 wrote:100 % pewność będziemy miały jak zobaczymy po porodzie
U mnie w rodzinie dwa razy była sytuacja u mojej kuzynki, że do końca miały być dziewczynki a przy porodzie niespodzianka i ma dwóch chłopców
także tak
U nas w rodzinie też była taka sytuacja. Kuzynka męża w pierwszej ciąży chyba do 6albo 7miesiąca myślała, że dziewczynka bo tak jej lekarz mówił, a potem jedynak sie okazało, że jest FilipTYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
nick nieaktualnyZolza_ wrote:Niedograna zdjęcie o którym ja mówię, które jest cytowane przez minimum 3 dziewczyny na stronie 142 znalazłam na stronie internetowej i jest ono z 2015 roku... Więc chyba jednak to Ty je ściągnęłam a nie Internet od Ciebie...
-
agania wrote:Ja już sama nie wiem jakie mam brać witaminy. Mam teraz falvit, ale już mi się kończy i chciałabym cośinnego, bo w nim choćby nawet nie ma magnezu... a nie mówię już o DHA...
Ja biorę kilka różnych tabletek bo mi składy w żadnej nie pasowały.
Biorę prenatal classic, do tego omegamed dha z alg, magne B6 forte i żurawit.
Masakra ile tego, ale dha z ryb odpada i poskładałam swoją mieszankę
-
AnkaK90 wrote:U nas w rodzinie też była taka sytuacja. Kuzynka męża w pierwszej ciąży chyba do 6albo 7miesiąca myślała, że dziewczynka bo tak jej lekarz mówił, a potem jedynak sie okazało, że jest Filip
Ja miałam cichą nadzieję na dziewczynkę bo w rodzinie męża same chlopy się rodzą
była by mała odmiana, ale widzę że mąż dumny z syna, już nazywa go Stasiem chociaż ja się nie zgodziłam na taki wybór imienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:41
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Marcela to widzę, że mamy dokładnie taką samą sytuację, bo u nas od strony męża też same chłopaki. A jak wróciłam z tamtej wizyty i mu spakowałam w takie pudełeczko zdjęcie usg i niebieskie skarpetki, to widziałam, że aż sie wzruszył i urósł chyba z pół metra
teraz dumny tata sie wszystkim chwali, że będzie miał syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:47
TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Czy możemy skończyć odpisywać i karmić tym samym osoby które zakładają sobie konta tylko po to aby prowokowac i nas denerwować.
Proponuję nie zwracać uwagi to przestanąWiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 18:55
AnkaK90, Francess, pumka1990, PLPaulina, misia-kasia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja się ostatnio śmiałam do męża, że będzie niezłym wyczynem jak któryś z nich ( on lub któryś z jego braci ) zrobią w końcu dziewczynkę ;)U mnie ze strony w sumie mam tylko jedna kuzynke U której jest trzech chłopców, tak to ja rozpoczynam etap macierzyństwa, reszta dopiero za jakiś czas pewnie. Ale patrząc na poprzednie pokolenie to na równi było. Myślałam, że u mnie mogą być bliźniaki bo mój tata ma brata bliźniaka, ale to chyba u mojej mamy musiało by się przytrafic żeby u mnie było takie prawdopodobieństwoAniołek 17.10.2017- 8t5d
-
Chyba mi się anemia przypałętała.
Erytrocyty 3,7 (norma 4-5)
Hemoglobina 11,5 (12-16)
Hematokryt 34,4% (37-47).
Ale za to mocz w normieJutro wizytuję, szkoda że bez usg. Do połówkowych jeszcze dwa tygodnie, mam nadzieję że wtedy już potwierdzą płeć, bo dłużej nie zniosę tej niepewności
pumka1990 lubi tę wiadomość
-
Tak czytam i zastanawiam sie czy moja wczorajsza dziewczynka nia pozostanie hehe
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700