Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cola wiadomo, że zdrowa nie jest. To wie każdy, ale nic się nie stanie jak trochę się wypije, w zasadzie żeby jeść zdrowo to trzeba mieć swoją działkę, najlepiej po środku lasu i swoje zwierzaki na mięso. Nie da się tak, wszędzie cukier i chemia. Owszem nie można przesadzać, ale też i w drugą stronę. Tak więc wrzucamy na luz i czekamy na dobre wieści od pozostałych
Nasz Filip naciska na pęcherz, szczególnie że wierci się mocno, siku chce mi się cały czas... Ale kopniaki mi to wynagradzająjustyna14, Lavendova lubią tę wiadomość
-
Moja córka zrobiła mi dziś niezłą niespodziankę. Jak co wieczór zajrzałam do niej, żeby upewnić się czy jest przykryta. Słodko spała, zakryta kołdrą aż po samą brodę. Pomyślałam, że ją troszkę odkryję, żeby się nie zgrzala. I okazało się, że...jest zupełnie naga!
Piżamkę i pieluchę ściągnęła i wrzuciła za łóżko
Dobrze, że się zorientowałam w porę, bo do rana to by było po materacu
polkosia, ingelita, chabasse lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjej odbicie wrote:Otóż proszę co koleżaka Edwarda robi w wolnym czasie... brak komentarza, ciekawe co z tego dzieciaka wyrośnie przy takiej madce?
To juz nic nie mozna tutaj napisac bo od razu jakies ocenianie i to dziewczyn z innych watkow? Nie rozumiem tego chorego zainteresowania sierpniowkami
Edwarda a ciebie co tak bardzo interesuje nasza waga i dieta hm? Chcesz sie swoja pochwalic? Wiem ze jestes niska, ja tez, to sie pochwal ile wazysz, moze wstawisz zdjecie swojej figury? Bo ja moge wstawic jak cie to tak interesuje, gwarantuje ci ze mnie w tym nie pobijesz, ani do porodu ani po porodzie. Zobaczymy jak szybko odzyskasz sylwetke i talie po porodzie, o ile ja w ogole posiadaszTo jak przyjmujesz wyzwanie?
Mnie starczy 2 tygodnie, a to moja 3 ciaza.
Bardzo brzydko tak obgadywac, powinnas chyba faktycznie zajac sie bardziej soba i swoim dzieckiem a waga dziewczyn na nieswoim watku -
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 23:09 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 marca 2018, 09:55
Lavendova, ingelita, DobrejMysli, Dooti, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Każdego indywidualna sprawa ile przytyje w ciąży. Nie powinno nikogo obchodzić chyba że lekarza jeśli faktycznie będzie to np 40 kg bo nie jest to zdrowe. Ludzie lubią oceniać.
Wczoraj jak wyszłam z pracy to została jeszcze jedna koleżanka w pokoju. Przyszła jedna z tych wscibskich sprzątaczek i zadała pytanie czy jestem w stanie błogosławionym. Pytanie normalne. Po czym padło pytanie czy mam męża. Ja pierdziele, co kogo to obchodzi. Dobrze że nie spytała jaką metodą poczęte i w jakiej pozycji.polkosia, DobrejMysli, ingelita, Ania241188, Dooti, justyna14, nesssssa, Anuleczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- wprowadzanie nieprzyjaznej atmosfery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 23:05 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 30 marca 2018, 09:56
polkosia, DobrejMysli lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eillen tego nie wiesz czy nie pytała :p to ja się pochwalę że przytyłam tylko 3 kg, ale to kwestia moich genów i zawsze było mi ciężko przytyć. A jak ktoś przytył 6kg to widać ma taką naturę i nikogo to nie powinno interesować. Ciekawe czy nie było innych komentarzy... Np. Dotyczacych grzybic u ciężarnych...
-
justa1509 wrote:Eillen tego nie wiesz czy nie pytała :p to ja się pochwalę że przytyłam tylko 3 kg, ale to kwestia moich genów i zawsze było mi ciężko przytyć. A jak ktoś przytył 6kg to widać ma taką naturę i nikogo to nie powinno interesować. Ciekawe czy nie było innych komentarzy... Np. Dotyczacych grzybic u ciężarnych...
-
nick nieaktualnyTez właśnie rozważam kupno stroju kąpielowego:D W moim dwuczesciowym to mi teraz cycki wypłyną
Juz sie nie mogę doczekać na ten basen nieh sie ta pogoda poprawi bo narazie yo sie zaprawilam z katarem i kichaniem.
My jesteśmy w połowie ciąży to chyba nienormalne by bylo żebysmy nic nie przybrały:D
W pierwszej ciąży tez mialam hopla na ultra zdrowe wszystko a dziecko sie urodziło chude 2840 g. 2 tyg przed terminem a juz cos z lozyskiem bylo nie teges. A nie wypilam ani jednego lyka coli, slodyczy ani fast foodow nie jadłam.
W drugiej to juz mialam luz jadlam co chcialam i ile chcialam i przytylam 18 kg. Co z tego jak startowalam z wagi 46 kg a do porodu 64. W dwa tyg po porodzie bic kuz z tego nie bylo. Cc zmeczenie stres przeprowadzka zywa 5 latka w domu i noworodek. Lepiej kiec z czego zrzucac niz sie glodzic bo waga. Mam koleżanki co przytyly po 30 ok i wiecej i kp wszysko wyciagnelo. Przy takim maluchu i kp dodatkowo naprawdę nie ma sie czasu za wiele, czasem nawet zeby zjesc ani odpocząć. Trzeba miec wyjatkowa małą wyobraznie żeby wypominac kobietom na polmetku ciazy ze przytyly 6 kg:D
-
4-6 kg to całkowicie normalny wynik w połowie ciąży. Z resztą, nasze dzieciaki nie ważą 200g, a większości 350-450, a niektóre nawet ponad pół kilograma. Krwi jest więcej, wody więcej, macica już duża. 12 kg na tym etapie niektóre mają
I co z tego? Moja koleżanka w każdej ciąży tyła po 25 kg, a już w pół roku po porodzie ważyła o tyle mniej. Nie ma reguły. Nie ruszają mnie takie płytkie kometarze
Ale pamiętam, że jak napisałam na Październikówkach o tej Coli Zero i że właśnie zamówiłam pizzę, to zostałam też zmieszana z błotem... Tylko Grudniówki miały w nosie co, kto, gdzie, z kim i w ogóle
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Eilleen wrote:Każdego indywidualna sprawa ile przytyje w ciąży. Nie powinno nikogo obchodzić chyba że lekarza jeśli faktycznie będzie to np 40 kg bo nie jest to zdrowe. Ludzie lubią oceniać.
Wczoraj jak wyszłam z pracy to została jeszcze jedna koleżanka w pokoju. Przyszła jedna z tych wscibskich sprzątaczek i zadała pytanie czy jestem w stanie błogosławionym. Pytanie normalne. Po czym padło pytanie czy mam męża. Ja pierdziele, co kogo to obchodzi. Dobrze że nie spytała jaką metodą poczęte i w jakiej pozycji.
HahaLOL
Chyba bym ją opluła ze śmiechu
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn