Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
justa1509 wrote:Była pełnia. Ostatnio moje spanie też jest dziwne... Zasypiam 2 godziny później niż zawsze, a wstaję rano. Za to jestem wyspana
ja od czasu przestawienia godziny tez zle sypiam. O godz, 23 nie jestem jeszcze śpiąca wiec wydłużam moment pojscia spac a potem o 6.30 zwlec z łożka do pracy sie nie moge... -
nick nieaktualny
-
Wczoraj jak wyszłam z pracy to została jeszcze jedna koleżanka w pokoju. Przyszła jedna z tych wscibskich sprzątaczek i zadała pytanie czy jestem w stanie błogosławionym. Pytanie normalne. Po czym padło pytanie czy mam męża. Ja pierdziele, co kogo to obchodzi. Dobrze że nie spytała jaką metodą poczęte i w jakiej pozycji.[/QUOTE]
Co do wscibskich ludzi. Po powrocie do pracy po poronieniu jedna z dziewczyn która ze mną pracuje a znałam ja może 2 miesiące zapytała mnie prosto z mostu czy staralismy się naturalnie czy miałam inseminacje bo od którejś życzliwej dowiedziała się, że przez kilka dobrych miesięcy nie mogłam w ciążę zajsc. Zatkało mnie jak to uslyszalam. Także głupota i ciekawość ludzka nie zna granic.
Aniołek 17.10.2017- 8t5d
-
nick nieaktualnyJa, wyrodna matka zjadłam dziś ciasto na śniadanie (o zgrozo!)
Przez moją głupotę i rozcięty palec nie umiem nawet się cieszyć półmetkiemzaszyli mi wczoraj tą ranę, ale palec musi być unieruchomiony, w efekcie mam lewą rękę wyłączona
idealnie przed świętami
i cały czas siedzę i się stresuje czy się tężcem nie zaraziłam
-
Marcela wszystkiego najlepszego!
Paulina: ja u dentysty byłam wczoraj, i na fotelu dostałam dwa pierwsze solidne wyczuwalne kopniaki od Młodegoto już nie było smyranie.. Jeszcze zębów nie ma, a już dentysty nie lubi..?
Przytyłam już chyba z 6 kilo..i w sumie to chyba przestane wchodzić na wage poza gabinetem lekarskim. Tyle, ze nadal mieszczę się w te same spodnie (mam na myśli nogawki, z brzuchem gorzej), a jak przestanę to będzie lato więc zaczne nosic kiecki i luźne letnie gacie na gumce
I nadal będę jeść serniki i pizze, popijać czekoladowymi szejkami i zagryzać kiszonymi ogórkami... zwłaszcza, że sezon na małosolne tuż tuż
Przecież jak sobie odmówie to bede smutna i zła - a przyjęłam, ze to gorzej niż kilka kilo grubszaingelita lubi tę wiadomość
-
A ja mam wrażenie, że nogi mam chudsze... tylko w brzuch poszło. 2,5 kg do przodu jak na razie. Ale nie będę się jakoś strasznie przejmować wagą, z resztą jeśli się faktycznie położę w ostatnim trymestrze do szpitala to dopiero przytyję. Jak mi zaczną jedzenie do szpitala przynosić
-
Ja jeszcze tyłka z łóżka nie ruszyłam poza śniadaniem o 7ej. Samiutka dwa dni. Wieczorem wezmę się za ciasto warzywa na salatke galarete z kurczaka. Jutro dała za czesc gotowania i wieczorem na lotnisko.... po 3 tyg mamy 8 dni razem10.08. Irenka. 3700 i 56
9m -9kg. 2 zabki.
13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r