Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia, mam tak samo ze sprzątaniem, dlatego... Jak teściowie się zapowiedzieli, to ja powiedziałam, że siedzę 24h w domu i wolę do nich przyjechać, bo dla mnie to rozrywka
Łyknęli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2018, 20:21
Kasiaja, edytkaa93, nesssssa, Eilleen, agania lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
U mnie w pierwszym trymestrze spadło prawie 4 kilo, potem chora byłam i apetytu brak, więc dopiero teraz powoli zaczynam nadrabiać i zostało 2 kilo na minusie w stosunku do początku ciąży. No ale ja startowałam z nadwagą, więc to też logiczne, że zupełnie inaczej powinno to wyglądać u mnie niż u chudzinek
Wydaje mi się, że większość kobiet w ciąży stara się pilnować, żeby jeść te owoce, warzywa czy inne ryby, żeby dziecku i sobie nie szkodzić, no ale też każda ma coś, co inna perfekcyjna pewnie skrytykuje. Ja to coli akurat nie piję od nastu lat, bo nie lubię, ale 3 czarne herbaty dziennie pije, a to i tak tylko dlatego, że ograniczyłam w związku z ciążą - jestem pewna, że znalazłyby się takie, co to tylko owocowe, bo kofeina i dziecko morduję
Smutne jest, że już w ciąży zaczyna się krytykowanie innych ciężarnych i stawianie siebie na piedestale, potem jak dziecko się urodzi to tylko się rozwinie - no bo moje to śpi, a twoje to beznadziejnie wychowywane i w ogóle jesteś gorszą matką. Leczenie kompleksów cudzym kosztem jest żałosne
Swoją drogą po wizycie u okulisty moja cesarka już jest pewna - we wtorek miałam laser na oku na przyklejenie soczewki, na drugim mam jakąś degenerację plamki żółtej, która występuje zazwyczaj u ludzi po 50, także moje minusy i astygmatyzm to już jest pikuś w tej sytuacji
Aniołek 27.09.2017 - 9 tydzień -
Kurde dopadła mnie zgaga... Szybko tym razem. Z małą miałam dopiero pod koniec ciąży. NIENAWIDZĘ zgagi.
Mały kopie jak szalony. Myślimy o imieniu Aleksanderale jeszcze nic pewnego. Narazie taka luźna propozycja która podoba się mi i mężowi a to już coś ;p
nesssssa lubi tę wiadomość
-
Ania241188 wrote:Kurde dopadła mnie zgaga... Szybko tym razem. Z małą miałam dopiero pod koniec ciąży. NIENAWIDZĘ zgagi.
Mały kopie jak szalony. Myślimy o imieniu Aleksanderale jeszcze nic pewnego. Narazie taka luźna propozycja która podoba się mi i mężowi a to już coś ;p
tak nazwaliśmy pierworodnego
Ania241188 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
Ania241188 wrote:Kurde dopadła mnie zgaga... Szybko tym razem. Z małą miałam dopiero pod koniec ciąży. NIENAWIDZĘ zgagi.
Chyba już wolę bolące gardło, ale i tak boję leczyć zgagę zimnym mlekiem, żeby bardziej nie dowalić gardłu. A już przez chwilę miałam w tym temacie względny spokój.
Aleksander jest też na naszej liście:) -
nick nieaktualny
-
Ania241188 wrote:Ha ha. Gwarantuje że wygrasz
Ja dziś czytałam że soda z wodą na zgage. Zrobiłam próbowałam wypić ale nie wchodziło mi coś i zostawiłam :p -
ingelita lubi tę wiadomość