Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No moja powiedziała, że wyniki morfologii są ok, mam powtarzać co miesiąc. A teoretycznie hematokryt 33, hemoglobina 11.
Ja jestem trochę zdziwiona bo mi się brzuch tak podniósł i był duży od pępka w dół najpierw, a teraz już nad pępkiem się zaokrąglił. Czuję żołądek w gębie prawie
a zamiast ciążowych ciuchów kupiłam sobie już drugie perfumy hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 15:25
-
Spadek parametrów krwi jest zjawiskiem fizjologicznym - krwi jest po prostu "nagle" sporo więcej, więc udział niektórych składników procentowo spada. Trzeba to kontrolować i w razie anemii szybko reagować. Lekka anemia nie jest niczym niezwykłym w ciąży, ale wiadomo - lepiej żeby jej nie było
Serduszko, hemoglobina 9 to już słabiutko, nic dziwnego, że wlepili Ci Tardyferon. Ja go musiałam brać po cc, ale w końcu odstawiłam, bo powodował u mnie nieznośny świąd na nagach i rękach
-
nick nieaktualnyJa już badaniu. Jednak będzie trzecia księżniczka
Wszystko w porządku, waży 357 g. Tatus sie cieszy bo to pierwsza córeczka a synow juz ma z poprzedniego małżeństwa. Chyba mi nie pisane miec synka eh lekko zawiedziona jestem mimo wszystko
PLPaulina, Qumish, kozalia, edytkaa93, Cccierpliwa, nesssssa, vanilia120, Leticia, e_mii, katka/85, Meneksze, d'nusia, Dooti, Zolza_, Anuleczek, DobrejMysli, pumka1990, Gypsy, jej odbicie, Eilleen, Ania241188, Kasiaja, Existenz, chabasse, Ada2405, Zozza, agania, justyna14, misia-kasia lubią tę wiadomość
-
LondyńskieSerduszko wrote:A u mnie niestety hemoglobina 9 i hematokryt niski. Biorę TARDYFERON po którym nie mogę się spokojnie wykupkać
Lepiej bym tego nie ujęła...też biorę Tardyferon i mam dokładnie ten sam problem.Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Po świętach ruszyła mi trochę przemiana materii i zawsze u rodziców muszę iść do WC :p pomaga mi też inka na mleku. Przeziębienie się rozkręca... Przełykanie śliny jest okropne
Lavendova gratulacje! Poszliście na łatwiznę z dziewczynką :p będziesz miała niezły babiniec w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2018, 16:39
Lavendova lubi tę wiadomość
-
Lavendova gratulacje! Dobrze obstawialam
Nesssssa jak szukalam laktatora i wertowalam internety to z tego co pamietam o tej Medela mini pisali wszedzie ze glosny bardzo...nesssssa, Lavendova lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualny
-
My też juz po badaniu, wszystko w porządku
maly wazy 338
e_mii, PLPaulina, Anuleczek, DobrejMysli, Cccierpliwa, Meneksze, Zolza_, Leticia, Dooti, kozalia, pumka1990, Lavendova, Qumish, Gypsy, jej odbicie, Eilleen, Ania241188, Kasiaja, Existenz, chabasse, agania lubią tę wiadomość
Monika -
nick nieaktualnyjusta1509 wrote:Dzwoniłam do lekarza zapytać o tą ospę. Jutro tata pójdzie do przychodni sprawdzić czy mam jakiś wpis w karcie i najwyżej te przeciwciała zobaczę.
A udzielą takich informacji ??
Kiedyś chciałam by mama mi receptę odebrała. To nie dali.tłumaczyli się że nieupowaznionym ludziom nie mogą przekazywać recept i udzielać żadnych informacji.
-
Nie wiem czy powiedzą, zadzwonię rano do taty i powiem żeby powiedział że to chodzi o ciążę i niech trochę popanikuje :p ja mam daleko do tej przychodni... I trochę wątpię żeby był taki wpis. Jak lekarz stwierdził różyczkę to popatrzył z daleka, uśmiechnęła się i podała diagnozę. Tyle było z wizyty
karty żadnej nie aktualizowala
-
Dziewczyny mam załamke:(
Za tydzień obrona, a ja nie mam w co się ubrać. Pojechałam dzisiaj do Wroc coś poszukać spędziłam 4h na szukaniu i przymierzaniu i nic... wróciłam jedynie zmęczonajak założę coś większego to mi odstaje znowu jak coś bardziej dopasowanego to czuję się jak balon.. trudno znaleźć coś takiego eleganckiego stricte ciążowego.. za miesiąc będę jeszcze okraglejsza strach pomyśleć co założę w maju na komunię męża chrześnicy..
Macie jakieś oblukane sklepy internetowe z odzieżą ciążowa poza h&m?
25.07.2018 🦊