Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jasne że nie musi
rozszalało się moje dziecko... Skacze jak kangur
czasami to az mnie wystraszy. Szkoda tylko że cały mój środek naciska na przepone i bardzo ciężko mi się oddycha.
Mąż zadowolony bo poczuł kilka kopniaków, a wczoraj wpatrywał się w brzuch żeby zobaczyć falowanie i nawet coś tam widział -
justyna14 wrote:Ehh chłop zapomniał dla syna ręcznika do przedszkola i zły na mnie że musi jechać drugi raz. Ehhh
Mój się wkurzył, że mimo przeszukania całej kuchni nie mógł znaleźć soli, bo bez sensu postawiłam ją w szafce z przyprawami
#facetposzukującyjustyna14, kozalia, Lavendova, ingelita lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja wizytuję w środę i cieszę się, bo ostatnio miewam kłucia w pochwie, nie wiem czy to typowo pochwa czy nie szyjka czasem... mimo, że dużo odpoczywam. Aplikuję sobie codziennie 2x luteinę dopochwowo i zawsze czułam szyjkę, a ostatnio coś jakby nie. Zaczynam się stresować czy się nie skraca... tego mi jeszcze brakuje do kompletu, bo przy łożysku przodującym nie można pessarastaram się o tym nie myśleć i odpoczywać.
-
nick nieaktualnyEh te chłopy... mój to mnie tak denerwuje ostatnio że wynioslam do dziewczyn do pokoju spać
Moja dzidzia widzę ze ma juz swoje pory i wieczorem troszkę dokazuje ale potem śpi do ranaOby jej zostało:)
A młodsza ma występ dzisiaj w szkole, festyn na zakończenie roku. U was w pl tez święto w czwartek? Jakieś kościelne. -
agania wrote:Cześć dziewczyny
ja wizytuję w środę i cieszę się, bo ostatnio miewam kłucia w pochwie, nie wiem czy to typowo pochwa czy nie szyjka czasem... mimo, że dużo odpoczywam. Aplikuję sobie codziennie 2x luteinę dopochwowo i zawsze czułam szyjkę, a ostatnio coś jakby nie. Zaczynam się stresować czy się nie skraca... tego mi jeszcze brakuje do kompletu, bo przy łożysku przodującym nie można pessarastaram się o tym nie myśleć i odpoczywać.
Ja też wizytuje w środę. Dziś rano tak mnie zakuło chyba w szyjce że aż się obudziłam :o ale to było jednorazowe... lecz mega mocneTeż się cieszę na wizytę, bo ostatnio boli mnie prawa strona brzucha przy aktywności i mam nadzieje, że to nie zastój w nerce....
03.08.2017 [*] Aniołek 8tc+3
mthfr677, Pai1-4G, Vr2 —> metyle+ heparyna 0,4mg
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Moje dziecko nie ma żadnej pory konkretnej.. czasami cały dzień jest spokojny, tylko się obraca pewnie i jak coś robię to nawet tego nie czuję, a czasami kopie jak mały wariat cały dzień
Włosy ja i tak myję codziennie bo lubię spać w mokrych ale fryzjerka twierdzi że są gęstsze, za to paznokcie mi się łamią zanim zdążą chociaż trochę urosnąć
Ręce przed ciążą musiałam kremować kilka razy dziennie, teraz tylko jak skorzystam z toalety na mieście to odruchowo po umyciu kremuję, wydaje mi się, że to przez oliwkę której używam do brzucha codziennie wieczorem, a nie wycieram rąk już później tylko im się też dostaje
A na męża nie mogę narzekać, kochany taki, że nawet mnie masuje jak poproszętraktuje mnie jak jajko i nic nie pozwala mi nosić, sprzątać.. sam okna umył i firanki powiesił
może po porodzie mu tak zostanie?
z zakupami to mi wolno zabrać swoją torebkę i papier toaletowy
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
nick nieaktualny
-
LondyńskieSerduszko wrote:Ja też wizytuje w środę. Dziś rano tak mnie zakuło chyba w szyjce że aż się obudziłam :o ale to było jednorazowe... lecz mega mocne
Też się cieszę na wizytę, bo ostatnio boli mnie prawa strona brzucha przy aktywności i mam nadzieje, że to nie zastój w nerce....
Nerka boli w boku, tzn w talii. I lędźwie przy tym. -
A ja dziś złożyłam zamówienie w aptece Gemini... Wydałam w cholerę ale już będę miała spokój w razie gdyby do szpitala. Za ciuszki i wanienki przewijali to chyba w przyszłym miesiącu się wezmę. Wózek dostałam od sąsiadki więc tylko pojechał na renowację, łóżeczko też od niej dostanę bo na dniach mają kupić synkowi już duże.Ciuszkow też trochę dostałam, ale mam w planie że upiore chyba wszystko jak już dokupie resztę więc pewnie za miesiąc, mama obiecała mi popracować jakbym nie dała rady już
moje pierwsze większe zakupy ale jestem happy, choć tylko przez net ale i tak tylko to mi zostaje bo nie nadaje się na chodzenie po sklepach
-
agania wrote:Nerka boli w boku, tzn w talii. I lędźwie przy tym.
No to właśnie mnie tam boli, prawy bok mniej więcej wyskość talii... nie jest to ból stały a raczej taki przy wstawaniu, siadaniu, obracaniu się itd. Trwa już 3 dzień... no zobaczymy co na to lekarz..
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100 -
Zolza_ wrote:A ja dziś złożyłam zamówienie w aptece Gemini... Wydałam w cholerę ale już będę miała spokój w razie gdyby do szpitala.
a wrzucisz listę co kupiłaś na gemini?
Hashimoto, niedoczynność—> euthyrox 75/100