Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
LondyńskieSerduszko wrote:No to właśnie mnie tam boli, prawy bok mniej więcej wyskość talii... nie jest to ból stały a raczej taki przy wstawaniu, siadaniu, obracaniu się itd. Trwa już 3 dzień... no zobaczymy co na to lekarz..
Pij dużo wody i kładź się na przeciwległym bokuLondyńskieSerduszko lubi tę wiadomość
-
Ja też we środę mam wizytę. Rano byłam w laboratorium zrobić morfologię, już się martwię ze spadła, tak było dobrze na początku ciąży a teraz leci w dół strasznie
później idę do fryzjera, już nie mogę na te moje włosy patrzeć.
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Ja mogę chodzić po sklepach ale tylko pod warunkiem, że ktoś idzie ze mną. Mam obawy przed samotnymi wędrówkami, czy to dłuższym spacerem czy np. wizytą w sklepie.
W czwartek chcę do lidla tylko podjechać po te koszulki dla nas bez rękawów, bo mi w zwykłych brzuch wystaje
Czekam na wypłatę w tym tygodniu i pędzę zamówić wózek i fotelik, za to dostałam w majówkę fotelik od karmieniaprać i prasować chcę w czerwcu dopiero.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
U mnie w 24 tygodniu coś około 600 gramów. Teraz na wizytę czekam do końca miesiąca.
Mały obudził się przed budzikiem jeszcze i kopał jak szalony, normalnie jakbym stado dzieci tam miałaMam nadzieję, że jednak pora pobudki mu się przesunie
Powiedziałam szefowi, że idę miesiąc wcześniej na zwolnienie bo i tak jeden tydzień w miesiącu spędzam w domu, więc bez sensu to się robi. Wszystko muszę teraz zrobić do 25 maja... troszkę mało czasu, tym bardziej, że wyjeżdżam na cały tydzień, ale zrobię swoje i będę już odpoczywać. Akurat równy miesiąc pracy mi został -
nick nieaktualny
-
Londyńskie oto moja lista co zamówiłam, ja to tak hurtem zamawiam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/793d72897122.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/513c4de58f6b.png
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ef0391a7a46.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 11:39
pumka1990, PLPaulina, Marta..a, LondyńskieSerduszko, nesssssa, misia-kasia, Eilleen, chabasse lubią tę wiadomość
-
Agania ja byłam dzisiaj rano i mały ważył 998gram
Ja mam dzisiaj straszny dzień od rana, jechałam do lekarza i jak wycofywałam z garażu to nie wiem jak, ale uderzyłam w auto pracownika mojego męża, więc się mega zestresowałam. Teraz czekam, aż wrócą wieczorem z pracy i obejrzą oba auta. Pewnie się nasłucham....TYMEK ur 30.06.2018r. W 34+4tc ❤️
-
Czyli na tym etapie ciąży coś koło 700-800 gramów TEORETYCZNIE powinno być. Ciekawe.
A wiecie jak przeliczyć wzrost dziecka? Długość kości udowej mnoży się przez 7. Pamiętam jak w ciąży z pierwszą córką miałam USG 2 dni przed cesarką i jak przemnożyłam to mi się pokryło. -
nick nieaktualny
-
Ja dzis wizytuje to sie okaze ile juz ma gramow. Dzis przed wizyta mam tez badanie cukru , az sie boje co to bedzie, mam nadzieje ze nie bedzie cofki hihi
Pai1,zesp Antyfosfolip.,niedobór białka S
Agatka ur 17.08.2018 o 23.41 3880g 54cm
38w-3762g; 35w-2759g; 32w-2300g; 29w-1703g
08.2016 cp[*] 03.2017
[*]
-
nick nieaktualnyJa zamiast "katarka" kupuje aspirator elektryczny..
Lubię aptekę gemini, po wypłacie też szykuje się na większe zakupy. W sumie listę mam podobną..
☆Choć kupuje też kosmetyki dla małej: mustela.
☆ termometr bezdotykowy
☆ tantum rosa
☆ delicol (Z polecenia na kolke)
Coś forum mi źle działa..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:10
-
nick nieaktualnyPLPaulina wrote:Ja zamiast "katarka" kupuje aspirator elektryczny..
Lubię aptekę gemini, po wypłacie też szykuje się na większe zakupy. W sumie listę mam podobną..
☆Choć kupuje też kosmetyki dla małej: mustela.
☆ termometr bezdotykowy
☆ tantum rosa
☆ delicol (Z polecenia na kolke)
Coś forum mi źle działa.. -
nick nieaktualnyJa kupuje z polecenia od koleżanki..
syn bal się jak używała katarka do odkurzacza..
Ten elektryczny działa na identycznej zasadzie- jest bardziej cichy Ale też droższy.
Więc do wyboru mamy 3
- katarek na nasz wdech
- katarek na odkurzacz
- aspirator elektryczny
Nie ma co zbierać opinii bo każdy z tych robi dokładnie to samo..
I nie ma znaczenia który się weźmie..
Ja biorę bo
- z polecenia
+ mam astmę i nie wiem czy moje płuca dadzą radę. By potem nie trzrba było do mnie pogotowia wzywac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:35
-
My przy córce najpierw używaliśmy fridy, ale jakoś nie wciągała tak jak trzeba i nie wiem... brzydziło mnie to
kupiliśmy katarek i super działa do dziś. Córka już sama smarka ponad rok, ale nie zawsze daje rade wszystko do konca, czy np na noc jej czyścimy.