Sierpniowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Łóżeczko dostanę od siostry więc wiem że wszystko jest kompletne
ale jakbyśmy brali że sklepu to faktycznie trzeba wcześniej, bo różnie to z dostawą bywa i jak nie trzeba to zawsze coś wyjdzie pod górkę
Ale u nas duszno... Przez 2 zapowiadali burze i nic z tego nie było, może dzisiaj za to coś spadnie... Bo zaraz się uduszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynesssssa wrote:Paulina a jakiej grubości masz te śpiworki?
Ja kupiłam: 1.0 tog. Jeszcze planuje kupić 2.5 tog. Ale to poxniej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79d3d2575258.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 13:45
nesssssa lubi tę wiadomość
-
U nas burze zapowiadali na czwartek ale nue bylo nic i w piatek straszna duchota ale dziś juz lepsze powietrze i 30 stopni
na jutro 33 zapowiadaja...
Narazie obiadek i maz konczy oczyszczac sciany w pokoju malej a pozbiej dlugi spacer z psem i lody...
Moze zajdziemy nad jeziorko na rowerki wodne
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
U nas niby 27 stopni ale czuję się tak ciężko dzisiaj, że mąż sam poszedł do kościoła a ja siedzę w domu.. może pójdziemy na spacer koło 18-19 tylko, jak się trochę schłodzi.
Też mam śpiworek 1 togwydaje mi się, że jak mały go polubi to spokojnie zimą w pajacu będzie mógł w nim spać i grubszy nie będzie potrzebny.
6cs: 08.2018 - synek
5cs.: 06.2020 - córeczka 9tc nasz aniołek 👼
2cs.: 12.2021 - córeczka
-
U nas również żar z nieba i duszno. Byliśmy o 12:00 na spacerze to po pół godziny musiałam wracać żeby się położyć bo słabo mi się zrobiło mimo że unikaliśmy słońca. Teraz niby jakieś chmury ale duszno, Grzesiek poszedł nalać wody do baseniku żeby się troszkę podgrzała i jak Tosiek wstanie to będzie się pluskał
[/url]
-
U nas też ciepło ale mi narazie jakoś to nie przeszkadza, aż sie sama sobie dziwie:) byłam w smyku bo jest promocja -20% i sie obkupiiiłam!!
kupiłam body w takim zestawie pakowane po 5 sztuk, w rozmiarze 56 i 62 bo takich małych mi brakowało, 2 komplety pościeli i 4 kocyki:D w tym był zestaw dwóch kocyków które pierwotnie kosztowały 50 zł a mi się udało je kupić jeszcze z promocją za pare groszy:D aaaale sie ciesze:D
17.08.2018 M<33
09.10.2020 A<33
-
nick nieaktualnyZołza i jak tam? Ja wciąż w szpitalu, dziś mi kontrolowali szyjkę i ma 19mm w porywach do 25
czyli nic się nie wydłużyła, wręcz przeciwnie
ginka stwierdziła, ze nie mam się co łudzić, ze się wydłuży i ze i tak dobrze ze się więcej nie skróciła. I ze jak szyjka jest elastyczna, jak u mnie, to takie wahania w pomiarach są normalne. Martwi mnie tylko, ze mimo ze leżę praktyczne cały czas, to tylko jak wstanę na chwile, to brzuch twardnieje
Nie zapowiada się, żebym mogła wstawać do końca ciąży, ale marze chociaż, żeby mnie stąd wypuścili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 15:15
-
nick nieaktualny
-
Paulina ja dzieci jeszcze nie mam ale mam psiaka i separowac nie bede
mysle ze to najgorsze co mozna uczynic bo zwiwrzak sie robi wtedy bardziej ciekawski i zazdrosny oraz odrzucony... ja tam mojemy psu daje wszystko co dla malej poogladac powachac pomuetolic czy to szumis czy np ostatnio miala swietna zabawe uciekajac przede mna z rampersem haha...
Ogolnie zmian nie planujemy i psiak nadal bedzie spal z nami (na tyle na ile bedzie chcial bo i teraz sa noce ze woli w swoim lozku albo na kafelkach obok lozka bo jej w lozku z nami goraco)... trzeba bedzie obie damy nauczyc dzielic sie zabawkami hehe..
Kuzynka tak psa izolowala jak podchodzil zadowolony do dziecka to krzyczeli zostal "wygoniony" po 7 latach z lozka z kanapy nie mogl wchodzic na dywan itp... teraz jak dziecko do niego podchodzi to pies warczynesssssa, Carolline lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyTo ja się wylamie i powiem że lubię taką ciepłą pogode słoneczną i zawsze się dobrze czuję. Wymiekam dopiero przy 38 stopniach wiec jeszcze jest duży zapas
Może izolować nie będę ale napewno zwracac uwagę i nie wpuszcze sobie biegajacych psa z kotem do pokoju gdzie beziepowiedzmy spalo dziecko na łóżku bo i pies i kot mogą wskoczyć na niego. Na mnie moj chihuhua wskakuje i kladzie nie na brzuchu albo na cyckachKota sama wyganiam z łóżka nienawidze tyh wlochow wszedzie fruwajacych.
Napewno trzeba zwrócić uwage na higiene i bezpieczeństwo dziecka przede wszystkim.
P.S A w ogóle to moim psom cos odwalilo i oprócz jablka i banana to ostatnio uganiaja sie za pomidorem i arbuzem! -
nick nieaktualnyTeż bym chciała by dwie damy się pogodziły..
Ogólnie serce by mi pękło gdybym miała izolować moją suczke. Od 4.5 roku traktujemy ją jak członka rodziny.
To taka moja księżniczka. ♡
Tylko na higienę będę uważać. Ale też żeby nie przesadzać.. moja suczka została mamą w grudniu i mam nadzieję, że nauczyło ją to cierpliwości. Bo tak to wredna jedynaczka z niej..
No liczę na To, że będzie dobrze !Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2018, 15:59